Scandinavii stiu DC... (99)
Bun venit la noojnoo si la multi ani!
ALBUMUL SCANDINAV
www.desprecopii.com/forum/topic.asp? br / ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia... noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus... in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73);
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">Scandinavii stiu DC... ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485" target="_blank">(77); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59033" target="_blank">(78); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59506" target="_blank">(79); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59701" target="_blank">(80); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60212" target="_blank">(81); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60625" target="_blank">(82); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61246" target="_blank">(83); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61633" target="_blank">(84); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61904" target="_blank">(85); (86); (87); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63440" target="_blank">(88); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63725" target="_blank">(89); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63980" target="_blank">(90); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64285" target="_blank">(91); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64429" target="_blank">(92); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64589" target="_blank">(93); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64640" target="_blank">(94); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64743" target="_blank">(95); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64892" target="_blank">(96); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65037" target="_blank">(97); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65252" target="_blank">(98);
Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man
...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank"> mascota! care nu se vede
Raspunsuri
arboria spune:
repet mesajul din capitolul 98, ca stiu io ca voi nu cititi de la coada
quote:
Originally posted by Veve
Nasa?Timisoreanca...tinerica...de vreo 4 ani in New Hampshire.Tz-am dat 3 si pariez ca n-ai de un' s-o iei!
La multi ani!
veveriko, nu pune pariu, ca nenea yank cunoaste multa lume (stiu io)
si, rayu, a propos de vicii de-ale lu nenea yank, poate o avea el unu' (daca nu are, promite!), ca posta un subiect despre ceva in 3 - nu mai stiu io ce
itsme spune:
hai noroc scandinavi!
hai sa va urez si eu un calduros la multi ani pentru 2006-ele asta care tocmai a inceput!
atata am mancat, baut, dansat si zbantuit zilele astea ca nici nu stiu ce sa va mai zic! decat ca am mancat, baut, dansat si zbantuit zilele astea
phuii, ce ti-e si cu sarbatorile astea, noroc cu serviciul ca asa ne mai tinem si noi ficatzii pe linia de plutire, altminteri ar fi jale mare! Al meu (serviciul) incepe marti, dar cum martea sunt 3 ceasuri rele, ma bate un gand sa nu ma duc! (ca nu stiu care ceasuri sunt rele asa incat sa le evit!). Ei, acestea fiind zise, eu va doresc un an nou plin de realizari atat din punct de vedere cat si moral, si ramane cum am stabilit!
yank spune:
VEVE,clar nu din New Hampshire,mai repede din Timisoara.NU paria,ca daca vreau sa o iau,o iau de-acasa
Vicii? Minim unul? Common,credeam ca sinteti mai exigenti,de la 3 in sus
arboria ala in 3 ce ai citit tu,nu e viciu,e rafinament si cred ca era vorba de cum se fak clatitele
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...
xenocid spune:
Daca dimineata v-a luat ceva mai mult timp sa faceti cafeaua, ei bine Rozeta Robinetova din URSS a decis sa mai inchida robinetul in ceea ce presa numeste deja Razboiul Gazelor.
In Europa cu exceptia Albaniei care oricum nu ar avea la ce sa le arda si a Frantei nuclearizata pina in dinti se pare ca majoritatea tarilor vor avea de suferit.
*segmentation fault*
lilanda spune:
Buna dimineata :-))
Gata cu sarbautorile, ca in Scandinavia, pe 2 ianuarie, incepe munca (io - din fericire- mai am liber inca o saptamina, numai bine sa-mi drenez ficatii!!!). Rayu, socces mama, desi cred ca deja ai juma' de zi de arbejde la activ
xeno, danejii isi freaca deja miniile de bucurie in Razbelul Gazelor, ca deja vad piete noi in Europa, pentru firma lor de imprastiat gaze, DONG. Cica, deocamdata, sint afectate de criza ruso-ukraineana, Polonia, Ungaria si Austria, dar urmeaza cit de curind Germania si Franta....no, o inceput deja 2006 Oare o pica asteoridu' ori nu??? doruletz, stie var-tu ceva???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
Bine v-am gasit in 2006!Cum mai Lil' in danemarca nu-i voie cu patrupedul in resto? Ricky a fost si in disco odata:)) Ca puburile le stie toate . Noi chiar am petrecut neasteptat de bine cu Aldo dupa noi, au fost multi copii, si-au gasit de joaca intr-o mica discoteca pt ei amenajata, cu muzica asa mai pt ei, cu jocuri de lumini, jucarii, popice alea alea. I-am dat unei domnisorici de vreo 11 ani un tip acolo si a stat numai dupa Aldo. La 1.30 toti copii acasa, atunci am plecat si noi si am mai petrecut acasa.Inainte de party, m-a lovit si pe mine starea de nervi a lui Iren, da da aia de la haine. ca eu nu am cu ce ma imbraca, ca noroc ca am dinainte, bla bla, dar serios, suferinta mare pe capul meu, nu ca ziceam asa la misto, eu chiar credeam ce zic, ca nu am nimic ce sa pun pe mine dom'le, asa ceva. Noi femeile suntem iesite din comun. Si in semn de protest mi-am pus cea mai scurta fustita posibila, daca era cu un cm mai scurta ar fi trebuit sa fie ilegalaAzi am scos si bradul si toate decoratiile de prin casa si gradina, gata au trecut si sarbatorile. Incepem anul cu lucruri serioase: cure de slabit si conductele de gaze rusesti. Agitatie mare si pe la stiri aici din ce am vazut. Si yank bun (re)venit la scandinavi!SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
iren spune:
Neatza, betzivanilor!
Io iar intru-n cofa, iar e de vina berbatu, da acu cc cu fluturii lui patriotici shi dragostea pentru Zamolxis
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
mara03 spune:
salutare la scandinavi!
stiu ca iar sunt putin defazata da' nu m-am putut abtine sa nu impartasesc cu voi urarea de an nou pe care a primit-o ionu meu de la carmen serban (pentru cei care nu au o (sub)cultura manelistica la fel de dezvoltata ca si noi , doamna din imagine e o impresionanta cantareata de manele - poza spune tot oricum ). deci, urarea:
foaie verde ca mararul
sa-ti fie verde dolarul
plin cu whisky sa ai paharul
si in verva lautarul!
sa iti fie spaga spaga
sa iti fie vila larga
sa iti fie plicul plic
si impozitul peltic
sa te plimbe mercedesul
cum isi plimba turcul fesul
orice sa iti reuseasca
si sa te doara la basca
luati de va veseliti!!!
mai viu io ca nu stiu ce sa mai zic in conditiile date.
unu
doi
trei
xenocid spune:
quote:
Originally posted by mara03
deci, urarea:
Frunza verde de mai vii,
Sa nu ne mai scrii prostii
Ca ne este capul plin
Nu de tuica nici de vin
Nici de zeama de potroace
Cand de cinshpe zile'ncoace
Doar manele auzim.
Hai papa ca te iubim
Consemnata de Alin
*segmentation fault*
mara03 spune:
si imi asum toate riscurile care ar putea surveni datorita interventia mele de mai sus.
unu
doi
trei