Simptome !!!!! - 3
Raspunsuri - Pagina 11

Cicicuta spune:
Pusichet,pai CM ar trebui sa apara cam pe 22 ian. numai ca la mine e f.dereglat poate sa apara si la 30 zile si la 38, din cauza asta am zis si eu ca-i prea devreme sa apara vreun semn, dar ca toate cele aflate in situatia mea, eu sper. Sa dea Dumnezeu sa fiusi le doresc tuturor gagicutelor care au acesta problema sa ramana cat mai repede
.
Pupici multi la toate

Georox spune:
Ionica ar trebui sa-mi vina pe 17 ianuarie, insa am si eu trei dintre simptomele tale : imi este foarte sete noptea, adorm foarte devreme, iar dimineata nu ma pot da jos din pat la ora 6:30. Tu simti ca te sufoci ? Ca eu da. Parca am tot timpul o piatra pe mine. Sau toate astea nu sunt decat niste nenorocite de simptome premenstruale ? Sper sa fie [bibe si parca nu mai am rabdare pana saptamana viitoare!

Avalon spune:
Ionica, foarte bine ca tii progesteronul 'sub papuc', ma bucur ca esti bine! Mersi pt simptome!
Iata am zis ca va plictisesc cu simptomele mele si ma tin de cuvant: azi ziua 24 a cm: mi-e sete noaptea, ma trezesc din somn des si beau apa, sani usor de tot durerosi, pipi des si somn la greu, eu care sunt o insomniaca de felul meu... cam atat deocamdata... va tin la curent!
Tin pumnii tuturor celor care numara zilele, Cicicuta, Georox, Tabitha, Ingerash !

Tabitha spune:
Avalon: . Eu, ziua 27, ieri am avut din nou ceva scurgeri rozii. Azi la fel. Deci ar cam fi timpul sa ma pregatesc pentru invazie si sa-mi fac programarea pentru laparo. Alte simptome: ioc. Decat ca mi-e sete nopatea, dar asta e ceva absolut normal la mine. Sa ma trezesc si sa-mi trezesc si sotul rugandu-l sa-mi dea apa.

PamELLA spune:
Buna fetelor!!
In primul rand va doresc un weekend cat mai placut si sa dea Dumnzeu ca de data asta simptomele sa prevestesca sarcina!!
Eu ziua 27,dureri de burta,dupa cum spunea ionica simt ca am ceva in gat,imi vine greata foarte des pe parcursul zilei si pipi,DES!sanii sunt foarte umflati dar nu pot spune daca e un simptom pt ca se umfla mereu inainte de menstruatie..parca imi doresc sa nu ma mai gandesc la nimic pt ca stiu ca voi fi din nou dezamagita daca imi fac sperante..
Va pup!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Cicicuta spune:
Avalon, iti tin si eu pumnii si sper sa fie cu okisori pentru toate luna asta cu toate ca eu cred ca m-am cam grabit cu simptomele fiindca acum nu ma mai dor sanii ci doar sunt mai umflati dar asa era si pana acum inainte de ciclu mai putin durerea si nici nu se umflau asa repede, cu aproape 2 saptamani inainte. Dar, zic ca m-am grabit ca odata cu trecerea zilelor, daca era sa fie un semn ceva, nu se atenua durerea ci se amplifica nu?
dar mai bine ma las in voia soartei si ce-o fi o fi, eu sunt convinsa ca se lasa cat mai curand cula toate.
Pupici si multa bafta la toate

Georox spune:
Buna simptomaticile mele dragi!
La mine inca nu se anunta nimic la orizont!
Au inceput sa ma doara sanii, sa mi se mareasca, am o senzatie de furnicaturi pe sfarcuri, asta mai demult, si m-am constipat de cateva zile, in pofida tuturor ciorbelor, supelor sau iahniei pe care le-am mancat. Ceea ce pentru mine este foarte ciudat! Si am inceput sa ma duc mai des la toaleta, ceea ce nu este tocmai placut atunci cand sunt la serviciu, pentru ca trebuie sa ies din cladire! In rest astept cu interes sa treaca ziua de maine, de fapt toata saptamana, ca sa vad ce se intampla. Sper sa va dau vesti bune.

Georox spune:
Buna fetelor!
Cum va mai descurcati cu simptomele?
Multumesc Pusichet! Pana la aceasta ora nu se intrevede nimic la orizont, drept urmare pot sa mai sper.Sincer nu stiu cum voi rezista pana luni cand este ziua sotului meu. Vrea in mod expres sa fac un test de sarcina atunci. Cinci zile rezist eu!
Cicicuta sa ne dai si tu vesti bune! Iti fac galerie.

Alunita spune:
Salutare dragutelor!!!!
Ma inscriu si eu printre rindurile simptomaticelor
Am si eu aproape toate simptomele descrise aici.
Somnolenta si oboseala permanenta.Citeodata ma simt atit de obosita de parca am carat pietre ,dar de fapt nu fac xcine stie ce toata ziua.Am senzatia de sete aproape toata ziua , chiar si noaptea, ceea ce nu am avut pina acum.Eu de obicei foloseam foarte putin lichid in decursul zilei.Urinez des si incepind cu ziua de ieri simt niste dureri in burta si in spate.De acum o saptamina jumate mi s-au umflat sinii si ma dor.Ceea ce nu am simtit niciodata,nici chiar inainte de CM.Citeodata simt niste slabiciuni.
Pofta de mincare mi-a crescut considerabil de parca maninc pentru doi.
Menstruatia trebuie sa-mi vina pe 19 ian., astept pina duminica, si o sa-mi fac un test.
Sotul meu nu mai are rabdare, ma intreba in toata ziua, oare sint?
Sper sa am vesti bune!
Va pe toate si va urez cite un