Bebelusi de iulie-august 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by Giana

Fetele la care au venit "rusii"...ce semne sunt inainte de ei???Azi am avut o scurgere care seamana cu dopul gelatinos(cred,pentru ca nu am apucat sa-l vad).Ca albusul,chiar mai tare,transparenta!Asta este un semn ca-mi vine?

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI[/b]

Giana, sa te tii bine! Sunt toate sansele sa vina rusii.... Ce povestesti tu ca ai vazut cred ca este mucusul cervical (glera) din timpul ovulatiei, asta pt. ca ovulatia precede menstruatia. Asa si raman unele mamici gravide dupa nastere, chiar daca nu a venit inca menstruatia .
Ca fapt divers, la mine a venit cand avea Iulia 7 saptamani, chiar in ziua botezului , chiar daca alaptam exclusiv. In general nu este asa de dureroasa ca inainte de sarcina, dar asta nu-i o regula.
Multi pupici lui bebe!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Eu nu pot sa dorm pt ca azi am dormit de dimineata pina la 4 dupa amiaza. Nici n-am simtit ca mai am copil.Era si cazul sa zac atit dupa toata cantit de singe pierduta. Inca n-am scapat dar vad ca e mai putin acum......ce bine !
Simonaci79 mie mi se pare ca arata bine bebelul tau nu e grasun, supraponderal sau mai stiu eu ce zice lumea. Las' lumea sa vorbeasca si da-i sa manince cit vrea.
Mai mamici baiatul meu a spus azi mama clar si raspicat dar nu mi-a spus mie. Se uita pe pereti si se tinguia ca sa fie luat din patut si i-a iesit si un mama. Abea astept sa-mi spuna mie mama sa vedeti atunci ce ma voi fali. De 2 sapatamini se chinue dintisorul sa-i para dar inca nu simt nimic pe gingie pare putin umflata doar gingia de sus. Ma apuc acum sa ma mai uit pe poze si sper ca in curind sa-mi scanez si eu pozele la un centru din apropiere.Somn usor va doresc dragii mei bebici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Anis ai avut dreptate Ingrid seamana si cu Simina. Acum nu stiu care cum le ati facut dar imi vine sa le maninc pe amintrei de frumusele. Avem copii frumosi cu totii ce sa mai discutam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Buna dimineata fetele!
Urgent un sfat .....ce sa fac ? Micuta mea e constipata si se screme asa de tare ca nu mai stiu ce sa fac Supozitorul il scoate imediat ce il punCe sa-i dau sa manance sau sa bea? Va rog un raspuns macar daca ati trecut prin asa ceva dupa diversificare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anca, Simona multumim Se pare ca sut dintii si la noi care tot timizi asa cum zici si tu Anca, desi nu se vede nimic insa maraie noaptea des si se trezeste si el nu se mai trezea plangand doar se foia acolo ma duceam putin la el si ii dadeam suzeta si la somn...uffff inseamna ca ma asteapta inca multe nopti grele daca ei nici nu se vad inca.

Ella ce ii dai sa pape? Daca ai inceput cu sucurile de fructe pune portocala, mar sau para si nu pune morcov daca obisnuiai. Daca bea ceai e super, poti da de musetel. Sa se faca bine mica iti doresc!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri Simonaci,Diana Mirela,Valcampan si restul fetelor. Asta inseamna ca trebuie sa ma pregatesc...pot s-o mai pun de-o sarcina de acum

Felicitari micutei Gia care a zis deja TA-TA.

Vad ca vorbiti de progresele bebelusilor vostrii si vreau sa anunt si eu ca pe data de 31 decembrie Dani a facut primii pasi sustinut!!! Tati il tinea de sub brate pe pat si el a dat sa plece.De atunci de cate ori il pun asa face pasi ca un om mare

Anis,superba micuta Ingrid cu coditele...Ce frumusele-s fetele...

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

LA MULTI ANI FETE ! SA AVETI UN AN BUN, CU COPII SANATOSI SI FRUMOSI SI TOT CEEA CE VA DORITI VOI !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

sA va spun ce am patit vineri.. ca am chemat salvarea pentru bebe Ana.

Mi-a plans de la ora 17.00 pana la 8.30 continuu!! Am ajuns acasa de la serviciu iar tanti care sta cu ea era desfigurata !

Ana plangea continuu, incredibil de tare... sigur o durea ceva. Am sunat doctora pe la ora 18/30 (cand am ajuns eu) insa doctora , dupa ce i-am spus ca i-am dat Debridat pentru burtica si o lingurita de Calpol 3+ (ca la un moiment dat m-am gandit ca are o criza de dentitie) si cu toate astea nu s-a potolit, mi-a trimis salvarea.

Concluzia: nici medicul de pe salvare nu a stiut ce sa ii faca si pe la 8.30-9.00 s-a potolit singura...

Voua vi s-a intamplat vreodata asa ceva? Eu m-am speriat foarte tare.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

CONTINUAREA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65458" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (41)

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput