Bebelusi de iulie-august 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Kulta, sa-ti traiasca puisorii! Sunt tare dragalasi amandoi. Multa sanatate va dorim!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Voi sunteti niste scumpi, toti trei. Doi parinti frumosi si un ingeras si mai frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Super pozici, le-am vazut pe cele ale Medeei+Adi(Adriana),Starchi, Diana Mirela ,corbioana ( mi se pare ca seamana cu tine la ochi)

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Andrei era foarte fericit in noaptea de Revelion cand vedea artificii. Nu s-a speriat deloc de petarde.
Nu a vrut sa doarma pana la cumpana dintre ani si nu va puteti imagina ce sunete de fericire scotea cand vedea artificiile.
Pe la 12.30 s-a culcat si a dormit pana dimineata.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Foarte dulci bebeii. Si ce mari sunt...
Doamne Ajuta sa cresca tot asa si sa fie sanatosi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Am vazut si eu pozele lui Ingrid...superba...are niste ochisori...si ce dintisori mari...!!!La multi ani!!!Sa cresti mare si sanatoasa!

Fetele la care au venit "rusii"...ce semne sunt inainte de ei???Azi am avut o scurgere care seamana cu dopul gelatinos(cred,pentru ca nu am apucat sa-l vad).Ca albusul,chiar mai tare,transparenta!Asta este un semn ca-mi vine?

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ce fac fetele???
Eu de azi am inceput regimul, am citit cartea lui Monti, am mai citit si aici pe forum despre regim retete, etc...
Asadar... clubul GROH GROH si-a inceput activitatea. Doritori??? Daca sunt doritori, veniti pe forum la "Monti - Ce-am mancat azi??"
Sa va zic: de dimineatza am papat ca la carte, dupa care am mers in vizita la o prietena care m-a ademenit cu prajituri, placinta cu mere si cozonac Ballocco... mama mama!!!! Ce-am salivat!!! Dar n-am atins nik, iar cafeaua am baut-o fara zahar!! Yeach! Asta este... sufera baba la frumusetze!!!! Sper sa ma tina!!!!

Va pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Diana multumim frumos sa va traiasca si voua superbebelusa!!!!

Anis acum ce mai incepe lumea sa mai zica de el ca seamana putin cu mine ca pana acu era bucatica rupta ta-su. Si asa cica, la ochi ar semana cu mine...

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Giana multumim de aprecieri si urari

Corbioana ,pai din ce am vazut eu pana acum, majoritatea bebelushilor seamana cu taticii.Cred ca mai tarziu isi aduc aminte si de noi ca am fost pe acolo

Am pus niste poze facute azi.sa vedeti ce par are Ingrid

Freza mea la 5luni

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

anis e dulce foc Ingrid si are o freza de nota 10. Sa ai parte numai de bucurii din partea ei ca e frumoasa foc.

Andrei

Mergi la inceput