freak show - editzia de anul nou

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by narancea

neatza la freak show !

si un cintecel matinal, era ala mihai de umbla cu olimpia slabutz asa si cu par lung, mai tzinetzi minte cintecul

si mi-e dor de mare
de vapoare
si de soare
imi este dor....

asta era pentru madam din tomis hahahhaha timisoreana

'Neata Neica ... sa stii ca si mie mi-e dor de cele cantate ...si ce dor imi e. Noroc ca-l mai alin cu cate-o excursie in Cuba. Insa acum cu situatiunea in care is ... nu mai pup eu Cuba pana la anu' ... si La Multi Ani!
Si daca tot zici ca te-au suparat atatea, zi mersi ca nu ti-au taiat si nasu' ... stii tu povestea. Dar cum veni o musca si se-aseza pe caciula me , uite de la mine un ca sa-ti treaca supararea ca si io 'nevinovata' am calcat stramb in fata mariei tale.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Brenda, ma, m-am mai gindit eu: ma, nu cumva Darael a plecat cu Tzuni si cu Balanica?!

Asa, deci, Naranciule, nu numai icrele tale sunt fumate....si ale mele! De, ma, eu acu` vazui...
Tu ai mai propus sa-i invaluim pe altii de la alte subiecte si s-o tinem pe-a noastra, parca m-as baga! Stii, ca-n bancul ila vechi cu doua vaci care crosetau in copac si trece crocodilul inot si le saluta:
- Buna, fetele!
- Bou e ma-ta!

Hai salut,
gabi de valcea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

mare adevar e cu bancu ala hahahahahaha

- sarumina fetelor
- esti un misogin, frustrat, bosorog, pusti, in criza, handicapat !
- aaaaaaaaaaaa multzam fain !!!!!! hahahahahaha

trebuie sa gasim niste smerite pe aici pe undeva sa tabarim pe ele ! poate le dam un junghi la inima....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by narancea
trebuie sa gasim niste smerite pe aici pe undeva sa tabarim pe ele ! poate le dam un junghi la inima....

Asta-i crima cu premeditare!
Mai primiti inscrieri ?

http://community.webshots.com/user/miuiuliana

Mergi la inceput

hahahahaha trebuie sa o atragem si pe dorosilia in grupu nostru, sau cum o chema pe aia de mi-a zis mie ca sunt in criza, ca e tare gagica, stie toate alea despre crize si e serioasa foc in ce scrie, incet asa si temeinic cred ca le-ar scoate peri albi la smerite hahahahahahaha

na ma duc acasica, a mers asa greu forumul azi de la mine, abia se deschid paginile. ok sa avetzi o seara, nici prea buna nici prea rea, asa si asa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Danezule,pt ideea asta,ai un de la mine (un "pupe",cum zice fii-mea,ca la expresia "pupici" fac alergie,nush de ce)
Paginile se deschid greu in fiecare zi,pe la ora asta......dimineata e parfum,au o vitezaaaaaa.....

BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

"mitrana daca vrei tabarim totzi pe minica b aia, parca m-a suparat si pe mine cindva, acu la cite ma supara nici nu le mai tzin minte hahahahaha hai sa ne asezam totzi ca lipitorile pe debatul ei si sa vorbim cu totul altceva"

Pai si.......pe cind invazia?

Haaaaaaaaa,vesti bune! Am aflat-o pe tzunami,de luni revine in gashca,gata,ne reintregim,mai ramane Balanica!

BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

stai ai rabdare ! cita sete de singe ai in tine.....

da aici un citat din ciortan

Mergi la inceput

nu misca nimeni pina nu hotarim in sfatul batrinilor !

si eu sunt al mai batrin .... hahahahaha gozila-fosila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nseara!
tot de la busteni.

eu zic...sa ascultati de mine, ca-s cea ,mai frajeda, cu mintea proaspata.
pe eeeeei!
pup.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput