Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cristina, la 2.5 ani copilul are ceva anticorpi facuti asa ca reactivitatea este mai mare. La 2.5 ani Silvia mi-a facut prima oara febra dupa vaccinel.

Alina - eu stiu ca cu fluorul e cam asa: daca incepi sa-i dai trebuie sa tot continui pana la nush ce varsta. Atfel, cum il opresti, se umple de carii. Dar nu cred ca e valabil de la varsta asta. Eu Silviei nu-i dau.

Am fost si noi la plimbare, chiar daca nu e f frumos afara, totusi am luat un pic de aer. Il asteptam pe tati . Am negociat cu soacra-mea - o tine pe Silvia 10 zile. Imi place de voi: te mai odihnesti si tu... da, cam cat voi , raman cu un singur pui. Adevarul e ca Silvia nu e oboseala prea mare: merge la gradinita, cand vine acasa se joaca, se mai uita la desene.. si e o draguta si o dulceata la casa omului! Asa cum sunt TOTI, TOTI COPILASII!!!!

Oare ce face Camelia????

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Anda, ti-am dat quote la mesaj si ti-am modificat eu.
Da si tu quote la mesajul meu si ai sa vezi ce am facut.

quote:
Originally posted by anda77

i-am facut album lui nichita. sunteti invitate la vizionare. nu sunt multe poze, dar sunt sugestive...tot n-am inteles cum naibii ascund linkul sub denumirea "nichita" sau "puiul meu" de exemplu..£$%**

puiul tau Nichita
http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi draga eu recunosc ca pacatuiesc cu o cafeluta pe zi, dimineata, incerc sa o fac mai slaba - e expresso- dr chiar mi-a dat voie. Si pe bebelina se pare ca nu o deranjeaza!

Alina si Craciunitza Amalia 17.11.2005

Mergi la inceput

Ce dulcel e Nichitutul! Dar ce a patit la nasuc?
Anda te-ai lamurit cu link-ul?
Editezi semnatura si in loc sa scrii direct site-ul pui cele 2 tag-uri [url=...] si [/url] iar unde am pus eu ... pui adresa intre ". Intre tag-uri pui ce vrei sa apara.

Adica:
[url=adresa_intre_ghilimele]ce vrei sa apara[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

si eu am baut o perioada cafea, dar nu s-a vazut nici un efect asupra ilincai. Acum beau un capucino. Ilinca e agitata chiar daca beau sau nu. Cred ca mai mult ciocolata mancata recent a afectat-o.

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

hi, hi, hi, am modificat si eu semnatura! Lavi !

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Anda ce ingeras scump e Nichita, m-am uitat la poze impreuna cu Amalia si ii cam facea ochi dulci...

Si sa va zic tot acuma, de cand cu sarbatorile astea am inceput sa mananc bomboane de ciocolata o gramada...stiu ca nu e bine dar daca toata lumea ne-a adus, si sunt de alea bune, mmmmm! Uite chiar acuma am halit vreo 2 si imi pare rau .

Mergi la inceput

Anda ma tot uit la poza cu Nichita in cadita ca avem si noi exact asa dar eu nu am indraznit sa o las pe Amalia fara sprijinul meu, mi se pare ca aluneca in toate partile! Tu cum il pui? Cadita e pusa pe fundul cazii mari? Ca eu am niste suporti ce se fixeaza pe lateralele cazii deci nu trebuie sa ma aplec. Tu pui putina apa in cada? Hai ca ma duc sa ma mai uit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma anda, pune te rog si kilele alea de care n-am scapat dupa prima sarcina... vedem noi atunci cine mai e finuta... ca habar n0ai cat am cautat eu o pereche de pantaloni in care sa incap azi, ca mi-era sila sa iau iar salopeta de gravi...

ma uit si eu acusica la poze...

vazut poze... ma, da funduletul ala chiar e rosu...

lavi, andrei a facut f urat la 4 luni si la 1 an... asa ca, daca asta de la 2,5 e si mai rau... trb sa ma pregatesc sa rezist...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anda superb bb si seamana cu stefan al meu ai vazut???

Lavi02merci ca mi-am facut si eu ca nici eu nu stiam cum se face!!!

Fetelor voi cate mese le dati pruncilor pe zi?? ca la mine intra fortat 6, dar cu 5 saptamana trecuta nu a luat cum tb in greutate. Nu cred ca din cauza asta dar... caut si eu motive!!! Astazi e zi de cantar asa ca mine dimineata va spun cat a luat sapt asta!!!

Noki si Catuta sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput