Bebelusi de martie - aprilie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 9

ligia13 spune:
mamacita, succes cu pedalare in nasul copilului! Sper sa nu fie nevoie prea mult. Si eu intentionez sa comand pompitza aia, pentru ca azi dim fornaia pe nas. A trecut cu niste ser fiziologic, dar preventiv , sa fie in casa.
Asteptam pozele noi cu "mergaretzul in 4 labe"
alessia, sanatate multa iti doresc, sa nu mai revina febra.
Deci chiloteii rosii nu erau pe tine, te-a prins anul anou fara chilotei. Bine si asha.
, nu te-ai suparat te gluma mea!
carmendutza, lu Radu ii mai dau sa roada, jumatati de mar. Dar din mana mea. Sa-si maseze gingiile. Intr-o zi il pun pe ta-su sa faca asta. Si bebe a rupt diati bucata din mar. Si ta-su mandru , zice: stai nu-l stresa ca are ditai bucata de mar in gura. M-am albit. Noroc ca a scuipat-o, inainte sa fiu cu degetele in gura lui!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

ligia13 spune:
Dantje, multumim pentru sorcovire! Iti intoarcem urarile si tzie si lui Martjin!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

elibui spune:
Hai sa zic si eu urare
C-a fost mare sarbatoare
In anul ce a venit
S-aveti timpul insorit
Sanatosi, voiosi, voinici, oameni mari plus cei pitici;
Sa vedem o transformare – bebeluse-n domnisoare si bebeii in voinici pasind vajnic in tarlici!
Si sa fiti toti sanatosi tun, sa aveti un tonus bun, sunculitele dispara si-nauntru si pe afara,
Sa aratam cu toate miss, sa aveti un servici ca-n vis, si in dragoste betie, passion, euforie!
Sa se duca de la toti, oamenii rai si netoti,
Pe vizor cand va uitati, saci de bani sa contemplati si sa va luati lopata sa-I intoarceti cateodata!
Eu atat m-am priceput
Sa va zic pentru-nceput…
Foaie verde trei furnici, pocnesc binisor din bici
Si-nca trei furnici pe prag, va-mbratisez cu drag!
Eli + Alice (04.03.05) + bb din burtica

rp spune:
Buna dimineata, dragele mele dragi.
M-a distrat grozav faza cu "stai nu stresa copilul ca are o bucata mare de mar in gura" si cu Rares care a rupt mandarina cu gingiile. Sint fantastici copiii nostri!
Am reusit sa vad si ceva pozici cu Raresii, Alexutu, Alicia, Benny si Sara, Alex, Raducu parca acum de sarbatori au fost mai frumosi ca niciodata, la fel voi si familiile voastre.
Carmenduta, masina e Renault Scenic II, e super. Cu ocazia asta am trecut-o pe Mara de la scoica la scaun si am pus-o cu fata. E tare incintata.
Multa sanatate voua si bebelusilor, iar fetelor care merg la servici un an plin de impliniri pe plan profesional.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)

ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Stefan - ClaudiaH, Daria - Gegea.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

ninocikap spune:
nu prea reusesc zilele astea sa tin pasul cu voi ca sunt tare racita de sambata, plus sotul acasa care toata ziua e la calculator... plus ca sambata am musafiri ca pe 12 e ziua sotului si ne petrecem in avans.. asa ca o iau de la capat cu pregatiri si curatenie...
dar incerc sa va citesc....
si pentru ca vad ca se poarta urarile uite una si de la mine, mai glumeatza asa...
Catelus cu paru cret,
sa ai Jeep-ul in cotet
si o vila cu piscina,
Cindy Crawfort de "vecina".
o lopata pentru bani
SANATATE, LA MULTI ANI!!!
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Marox spune:
La Multi Ani, cu multa, multa sanatate va doresc tuturor! Fie ca 2006 sa va aduca numai bucurii!
Ca de obicei, nu am timp sa scriu. Foarte pe scurt: Alex are o gastroenterita de ieri, a vomitat si avea scaun lichid. Azi e totusi mai bine, ii este foame, dar nu vrea sa ia medicamentele:-((; tot e bine ca n-a mai vomat.
Juliei ii curge nasul, dar deocamdata e bine. Tot nu are nici un dinte, saliveaza la greu. De cind a invatat sa se ridice, vrea numai in picioare. Merge pe linga pat singura si din cind in cind se sprijina numai intr-o mina. A devenit si foarte smiorcaita, trebuie neaparat sa ma vada, altfel da drumul la robinetul cu plinsete.
Astazi-dupa masa reincep serviciul...am avut si eu 3 zile de concediu!
Va pup si va doresc multa sanatate...Alessia, Alexutzu in special (sint cei pe care i-am "ochit" in ultimele mesaje).

Ana71 spune:
Buna,
La multi ani sarbatoritilor de ieri: Sonia, Benny si Rada (scuze pentru intarziere)!
La multi ani sarbatoritilor de azi: Daria si Stefan!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!
N-am prea mai avut timp sa scriu, desi citesc aproape zilnic, dar cum ma apuc sa scriu intervine ceva si netul asta merge cu intreruperi.
Noi am petrecut acasa Revelionul, ne facusem planuri sa mergem la niste prieteni dar taica-meu nu s-a simtit bine (a suferit acum vreo 4 ani un accident cerebral, dupa care a ramans cu niste sechele si la cateva luni mai face cate o criza de ceva- de data asta a facut o hemoragie nazala tare urata). Asa ca nu am avut cum s-o las pe mama si cu Eva si cu tata (pe Victor il luam cam peste tot dupa noi) si am ramas cu totii acasa. Victor a fost fascinat de artificii, Eva destul de indiferenta, dar m-a bucurat ca nu s-a speriat de bubuituri.
Ieri am sarbatorit ziua de nastere a lui Victor (in familie) iar sambata o sa petreaca cu copiii (invitatii lui)la Mc Donalds. Abia asteapta, ieri l-am lasat doar pe el sa raspunda si sa vorbeasca la telefon si a invitat pe toata lumea (binenteles, ca a mai si intrebat, in treacat, ce-i drept, ce cadou ii vor aduce). E la faza cand nu-si poate stavili curiozitatea, dar se si jeneaza sa intrebe.
Inainte de Revelion, a avut si Adi (sotul meu) cateva zile libere si am tot fost plecati din Bucuresti si Eva s-a comportat foarte bine (ma cam temeam ca s-a "salbaticit" de cand o tineam in casa, ba cu epidemia de rujeola, ba dupa vaccin, ba ca e vremea asta urata).
Multa sanatate le uram bebelusilor bolnavi!
Am admirat si noi poze, de data asta cu Alex (al lui Ninocikap) si cu Brien (Daria). Doi baietei frumosi, care m-au uimit cat au crescut! Nino si Daria, aveti de ce sa fiti mandre!

carmenduta2003 spune:
LA MULTI ANI PENTRU DARIA-GEGEA SI STEFAN-CLAUDIAH!!!
Rp, super masina, frumoasa si foarte dotata. Eu ma uitam aseara ,pe site-ul lor la Megan, dar si Scenicul imi place. Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea, la munte si la mare, si pe oriunde veti avea chef sa va mai plimbati.
Ligia, comica faza cu marul. Si eu i-am dat o data o bucata de mar sa suga, o tineam eu, si m-am trezit ca a muscat din ea, dar i-am scos repede bucata, nhu l-am lasat sa se delecteze. Si cu faza cu mandarina nu era singur, era cu taica-su, care nu a fost atent la ce face baietelul.
Marox, multa sanatate copilasilor tai. Nici Rares nu are nici un dintisor, inca, si el a devenit marait, vrea tot mereu sa stau cu el. E mai plangacios acum decat cand era micut, si numai pentru ca vrea sa se intample toate numai cum are el chef.
Ana71, la multi ani pentru Victor, sa creasca mare, sanatos si frumos.
Poze Rares
Varsta lui Rares

ellinia spune:
LA MULTI ANI!
Fie ca anul 2006 sa fie un an si mai bun, cu multe bucurii si satisfactii, indiferent de natura lor!
Si noi am petrecut in noaptea de Revelion, cu tot cu Stefan ca nu a fost chip sa doarma de pe la 11,30 din cauza artificiilor, petardelor, etc. L-am luat cu noi in balcon si s-a uitat foarte atent la focuri, fara sa scoata nici un sunet. Pe 1 a fost ziua de nastere a sotului si am tot avut musafiri pana aseara. Azi am reusit si eu sa scot bradul. Stefan e tot racit, i-am dat si Keflex vreo trei zile si tot mucos e...
In ziua de Ajun, asa bolnav cum era, si-a facut curaj si a facut primii pasi in tarc. La inceput in fuga, de la un capat la celalalt, dar acum merge destul de bine prin tarc. Am tot incercat sa-l surprind in poze dar se misca asa de repede! I-am facut totusi cateva poze, am sa le pun sa le vedeti.
Sper sa reusesc sa intru mai des, dar Stef e foarte marait, nu prea are chef de nimic.
V-am pupat! SARBATORI FERICITE VA DORIM!
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos