Bebelusi de martie - aprilie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Sa va mai povestesc si nazbatiile lui Rares.

Inainte de Craciun, Rares a spart primul lui geam , cam precoce pentru 9 luni. A spart un geam de la birou, s-a repezit cu premergatorul in el si l-a spart. Nu s-a intamplat nimic rau, nu s-a ranit, numai ca in ziua aceea a trebuit sa luam toate cartile de pe rafturile de jos ale bibliotecii, toate cd-urile din sertare, pentru ca apuca de toate si le tragea. Parca ar fi capatat dintr-o data o forta mai mare si o dexteritate in manute .

De cateva zile sta singurel in picioruse, pentru cateva secunde, fara sa se sprijine de nimic. Nu face inca pasi singurel, si nici cand il tin de manute nu prea are chef sa mearga.

Danseaza foarte mult, vorbeste intr-o limba necunoscuta noua. Zice clar ta-ta, cand pleaca cineva, inseamna la revedere, pa, mai zice ete, cand vrea sa ne faca atenti la ceva. Zice data, care inseamna gata, i-a placut foarte mult cuvantul asta, il repeta intr-una.

Vrea sa se ridice in patut, intotdeauna, cu o jucarie in manuta, ii este cam greu, dar nu se lasa pagubas. Ieri avea suzeta in manuta, (se joaca cu ea, nu o suge) si, ca sa-i fie mai usor sa se ridice, a pus-o in gura, s-a ridicat, dupa care a scos-o din gura si a inceput sa se joace cu ea. Are o logica neasteptata pentru mine, as fi crezut ca nu isi da seama de multe lucruri, dar m-am inselat.

In noaptea de Revelion i-am dat o mandarina, crezand ca o sa se joace cu ea ca si cu o mingiuta. N-are nici un dinte inca, asa ca nu-mi faceam probleme. Dupa cateva minute, am observat ca mandarina avea o ditamai gaura, a mancat o bucata de coaja si a supt miezul pe partea respectiva, era partial stafidita. Nu mi-a venit sa cred.

De revelion a mancat, in afara de mancarea lui, si cartofior prajit si bucatele de piept de pui facut la cuptor, si se infigea si in tort, dar nu i-am dat.

Acum trebuie sa va las, ii este fomita.

Pe curand, pupam bebelusii si mamicile.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi.....

LA MULTI ANI 2006!

Ahhh ce dor mi-a fost de voi ....ca dee nu v-am mai citit de anul trecut.Acum am intrat si eu un pic pe net sa va scriu ( cat oi putea) ..de simtit ma simt mai bine , nu am mai facut febra de 24 ore si nici nu am mai transpirata dar is ametetita (nu am mancat de 4 zile decat mandarine )si ma doare capul ingrozitor
De revelion m-am trezit cu 3 minute inainte de Anul NOU si am dat un noroc eu cu Apa si Ben cu sampanie ..si ia ghiciti voi cine s-a trezit la miezul noptii???Piticul voinicul si a stat si el cu noi .Pe mine m-a prins anul nou asa imbracata de casa cu paru vraiste ..fara bani la sutien ..fara celebri mei chilotei rosi ( dar si chiloteii si portofelul erau langa mine .....se pune??/) Tinuta de Anul Nou sta si acu in sifonier dar lasa ca o scot la aer curand NOi sa fim sanatosi .
Va las ..ma duc sa trag un pui de somn ca sa o duc ..10-15 min in picioare dupa cre o motaiala ...poate va scriu mai tarziu

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Uite si felicitarea promisa, abia acum imi merge netu' bine
www.hallmark.com/ECardWeb/ECV.jsp?a=5104431664097M87952942Y" target="_blank"> Asta e! sper sa va placa.

La multi ani Sonia , Rada si Benny !!!

Loreen ai doua fete frumoase, aproape ca le vad pe ale mele cand ma uit la ale tale Bianca seamana bine cu tine din cate vad eu si Delia e o scumpete mica

I-am admirat si pe Raducu - mortal, se face tot mai simpatic omuletul asta!! , Sara petrecand cu Benny - -ici si pentru frumosii de ei, si pe Rares alias Brad Pitt - si lui!

Mamacita ma bucur ca Alexut e mai bine!

Fug sa-i pregatesc cerealele Ioanei. tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani Sonia. Rada si Benny!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI Sonia,Rada,Benny!
am admirat-o pe Marutza,pe Raducu,pe Rares-carmenduta,pe Brien si parintii lui,nebunii frumosi si romantici.Mi-am clatit ochii cu frumuseti.
rp,sa stapaniti sanatosi masina,indiferent ce marca este,o masina noua intotdeauna te face mandru si fericit!

Negasind nicaieri in oras aspiratorul minunat,pe care l-am comandat,dar imi vine in 3 zile si copilul meu acum se lupta se respire si sa pape,deci acum imi e necesar,mi-a venit o idee.aveam in trusa mea de urgenta,care ma insoteste intotdeauna la cabinete,un aspirator de secretii-ptr adulti,evident-cu pedala.Uitasem de el pentru ca este prea slab si deci aproape ineficient la un adult.Cand am ajuns acasa,dupa ce facusem instructajul farmacistelor din oras-nici una nu auzise de acest dispozitiv,ba chiar una s-a suparat pe sotul meu,a crezut ca o ia peste picior-am probat aspiratorul cu capatul de silicon de la pompita chicco atasat si,minune,mergea!sotul meu pedala de zor,iar eu "ii luam interviu"lui alexut.Incredibil ce am scos in cateva zeci de secunde dintr-un nasuc atat de mic,nu e de mirare ca toata ziua a respirat pe gurita!!!
A papat bine si,ca sa le arate parintilor ca nu ii pasa ce vor ei,el are propriile planuri,a plans o ora si ceva inainte de a adormi,in ciuda eforturilor noastre de a-l calma,asa ca acum iar fornaie!Dar si noi,maine,iar calare pe nasucul lui,de-abia am invatat intrarea

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Multumim mult pentru aprecieri...
Cand intru sa vad ce mai faceti mai trag cu ochiul la copialsii vostrii si pot spune cu certitudine ca anul 2005 a fost anul bebelusilor frumosi,care mai de care...

Bianca seamana izbitor cu soacra-mea,sper din suflet ca numai la fizic,prea putin cu mine,insa Delia este copia fidela a tatalui meu,singura amintire vie care o mai am despre el...

Ma uit la lista si vad ca peste doua saptamani se iau primele moturi...a trecut timpul asta ceva de groaza...si regret enorm...as fi vrut sa stea in loc sa ma mai pot bucura de bebelusi...desi mor de placere cand o vad pe gaga mica misunand prin casa,baletand cu premergatorul sau cum vrea sa sara in brad din scaunul de masa...

Va doresc o noapte buna tuturor,un special pentru toti bolnaviorii,iar pentru mamicile care incep serviciul de maine sa aiba spor la treaba,avansari,bani mai multi,prime grase...

P.S. Roxana superba felicitare...m-am jucat si eu putin

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

andruzza, caramella, carmenduta2003,rrox3 multumim de aprecieri si laude! Eu de sarbatorile astea aproape numai in rosu l-am imbracat pe moshulica! Cat despre adormit, adoarme in orice conditzii, daca este afara, ca in casa nu-i asha usor.
Intentionam sa mai scriu azi, dar Radu a devenit nervos, asha ca am hotarat sa iesim afara. Am iesit pe caldura, totzi trei la plimbare si s-a pus apoi un vant rece... Dar am avut patura groasa la noi, bebe imbracat bine asha ca ne-am continuat plimbarea si el somnul de dupa-amiaza. Am fost si am inchiriat doua filme, ca eu de 8 luni nu cred ca am mai vazut un film cap-coada.
Am reusit sa vedem unul astazi, " the interpreter". E super fain, cel putin din punctul meu de vedere!
Pt maine mi-am pastrat o comedie, daca ma lasa Radu sa o vad.

Poate s-a vazut din poze ca la noi merge mereu tv-ul. Radu nu e prea interesat de el, de-aia imi permit. El mai arunca cate un ochi, dar f rar si pt scurt timp.

Dupa ce mi-a cazut din pat in prima zi de concediu, acum cele cateva minute pe care il las singur, sta sau in patut sau in rotobil. Din cauza covorul nu pre se misca cu el, dar totusi ati vazut ca sub brad a ajuns, astefel incat sa suga un bec de la instalatia electrica.

Astazi s-a ridicat singur in patutz in picioare. Ii spun lu ta-su pune copilul in patutz cu niste jucarii si hai sa ma ajuti un pic. Il pune, vine in sufra si dupa 20s zic hai sa-l verific cum l-a pus. Ma uit, bebe in picioare rodea marginea patului. Zic consortului: pai tu esti normal? Asha lasi copilul? . Vine si el si mai ca se jura ca el l-a lasat in funduletz.

Hai ca am scris un roman.

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

alessia,sanatate multa!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

rrox,super felicitarea,multumim!
ligia,bravo lui Raducu!Parca ieri erau niste ghemotoace care dormeau aproape tot timpul si cu care nu prea stiam ce sa facem...Nu mai vorbesc de epoca 'odiseei',cand ii spionam prin echo...Hai ca ma prinde melancolia,dar sunt asa mandra cand ii vad ca pe zi ce trece se transforma tot mai mult din bebelusi in copilasi...

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Va uram la toti cu spor
Un An nou plin de noroc
Cate flori aveti in vaza
Tot atat belsug pe masa
Cate fructe in livada
Zile bune sa va vada
Sanatate bucurie toate-n Anul Nou sa fie
Relele sa le uitati,bunele sa le adunati
Sa fiti veseli rabdatori
Sa-nfloriti ca niste flori.