Bebelusi de martie - aprilie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumim pentru aprecierile cu privire la Rares, rrox, andruzza, caramella, dariaevelin.

Andruzza, succes la slabit, pana in martie sa fi balerina, cum iti doresti. Si multa sanatate, sa nu lase urme nedorite cura de slabit.

Ana71, ti-am admirat iar copilasii, sunt foarte frumosi, iar tu ai mai slabit de la ultimele poze. In poza de Revelion esti foarte supla. Felicitari! Sa ne spui cum ai reusit, cu doi copii, sa revii asa de repede.

Rrox, sa iasa dintisorii la Ioana cat mai repede si fara dureri. de la Rares pentru Ioana. Noi suntem tot stirbi. Iar pentru Mariuca, tinem pumnii sa nu o doara si sa fie curajoasa, micuta rechinuta.

Adrianabr, am vazut-o si pe micuta smecheruta, foarte frumoasa, cu ochii ei mari si albastri.

Ellinia, felicitari pentru Stefan cel plimbaret, maine-poimane o sa mearga.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ne laudam cu dintzisorul nr.3!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andrruzza felicitari pentru dintisorul 3 si spor la slabit.

Ariadna ne bucuram ca ne-ai mai dat vesti.

Adseana cum fuse in plimbare? v-ati distrat la nasi?

sa va spun cum ne distram noi mai nou...? ne ducem eu si tati cu copilul in sufragerie ca e loc.. si il chemam de la unul la altul... cred ca recordul de distanta a fost vreo 2,5 m mers fara sa cada... inrest se duce la repere mai apropiate si se prinde de ele.. ce sa va spun... suntem topiti dupa el cand il vedem cum merge...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna fetelor!

Mi-a fost tare dor de voi....Am sosit acasa luni seara, dar abia azi am apucat sa intru un pic pe net...Sper ca sunteti bine toate...nu am apucat sa citesc din urma

Sa va povestesc despre noi...Am plecat in 26 decembrie, drumul a fost super fain, Alexandra s-a comportat foarte bine, a dormit, s-a jucat pe drum, nu am avut probleme deloc cu ea...dupa ce am ajuns acolo, bineinteles, loc strain, nu a vrut sa doarma noaptea, dar pana la urma, de oboseala, a cedat...a doua seara nu am amai avut probleme cu somnul, la 10 se culca si se trezea la 8-9 dimineata...fetita cuminte, ce mai...Cu mancare, stam mai bine, acolo a papat si ceea ce acasa nu ii placea....Vremea a fost frumoasa, cu zapada muuuulta, muuulta, un peisaj de vis...aer curat, ce mai, ne-am simtit super fain.In noaptea de Revelion a stat treaza pana la 12 si 20, dupa care a dormit frumos pana dimineata.Drumul inapoi spre casa a fost mai rau, pentru ca a plouat non-stop,dar am ajuns cu bine.

Nu am apucat inca sa pun pozele cu noi, dar sper...sper sa am timp diseara si sa admir ceilalti puiuti de pe aici...

Va pe toate!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

dariaevelin, multumim de laude. Da, a fost f bun bradul dupa parerea lu Raducu.Noroc ca l-am stricat repede!

ariadnabr, am vazut si eu pozitze cu Sonia. O dragutza, ce mai! E atat de dulce cu freza aia a ei si cu ochisorii cei mari si cristalini! Mai asteptam vesti de la voi!

Noi azi la prinz am avut program de plins, o ora cred. Ragusise de atata plins, dar nu reuseam sa-l impac. Nu stiu ce a avut. Si ieri la fel, la prinz.

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza Succes la slabit!! Eu dupa ce am scapat de 3 kg. am scapat si de regim... bucuria e ca n-am mai pus niciunul la loc de sarbatori, m-am straduit sa mananc bun si putin De saptamana viitoare ma apuc iar de regim, trebuie sa dau jos suncutzele astea, m-am saturat de ele. Acum mai avem inca de sarbatorit, vine ziua Ioanei si e musai sa ne indulcim cu totii... mai putin Ioana. Ea abia la 1 nisor va avea parte de prajitura. Felicitari lui Rares pentru dintisorul 3!!!

Ana71 doi frumosi Eva si Victor si mai au si o mamica supla si frumoasa

Ariadna Sonia e o zambareata si pare mereu pusa pe sotii. E bestiala in una din pozele la geamul masinii, face cu manuta, rade si are o freza super Frumos pe unde v-ati plimbat!

Mamacita ce mai face Alexut?

Multumim pentru incurajarile cu dentistul Din fericire a inceput sa se miste dintisorul, poate cade pana vine stomatologul si scapam de stress. Cand o sa aiba carii (sper sa nu aiba nicioadata) am in vedere metoda fara freza. E un gel care se pune pe carie si inmoaie toata partea cariata care se extrage dupa aceea. Mai putin invaziva metoda. Am aflat ca e disponibila si in Bucuresti.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Lavinia si Antonio!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Carmenduta, Ninocikap, multumesc pntru urari!

Rp, felicitari pentu masina, s-o stapiniti sanatosi! Si noi tot o Renault Scénic avem si sintem foarte multumiti, mai ales pt ca are un portbagaj mare si intram cu patuturile si geamantanele.

Ana71, La Multi Ani pentru Victor! Era ziua lui de nastere sau de nume? Mie imi place tare mult prenumele asta , d'aia i l-am si pus lui Alex, de altfel, il cheama Alex Victor.

Ellinia, multa sanatate lui Stefan, sa se faca repede bine!

Rrox, tinem pumnii pentru Mariuca sa scape de dentist!

Ariadnabr, felicitari pentru progresele Soniei!

Ninocikap, uau, au inceput copilasi sa mearga singuri, super! pentru plimbaret!

Adseana, bine ai revenit din vacanta! Vreau si eu zapada!!!!!

Mergi la inceput

La multi ani!!! pentru Alexia - CatXO, Gabriel-Stefan - Gabrianah.

Poze

Mergi la inceput

unde ati fugit mai fetelor toate.. pe ploaia asta?

eu nu ma indemn deloc la treaba si ce de mai am... ca sambata am musafiri....

Poze

Mergi la inceput