apa oxigenata

apa oxigenata | Autor: mariussimiuc

Link direct la acest mesaj

Mi-a spus cineva ca pot folosi apa oxigenata pentru a curata urechiusele lui Robert,care are un dopulet de ceara.Numai ca imi este cam frica sa-i bag apa in ureche,cum o scot de acolo mai apoi?Plus ca am incercat sa-i curat buricul cu apa oxigenata si n-am reusit.Daca e la fel si la ureche?
Ati facut careva operatiunea asta?Cum ati procedat?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

normal aceasta operatiune se face la doctorul de specialitate eu din cite stiu se baga apa oxigenata in seringa si cu jet se baga in ureche dar nu te sfstuiesc sa faci asta acasa nu poti sti ce complicatii se pot ivi

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
ajunul craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

...corect, du-te la doctor. Plus ca nu se baga apa oxigenata in proportie de 100%, se mai adauga apa distilata.

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

cel mai bine e sa faci o vizita la medic.cind s-a nascut al meu Robert, pediatrul ne-a spus sa curatam urechea doar extern(sa nu umblam in canalul auditiv),pt.ca o ureche sanatoasa formeaza un dop de ceara care se elimina de la sine din acel canal,daca nu atunci sa apelam la medic. sa cresteti mari si sanatosi.Carolap.s:imi place tare mult chestia cu:daca viata iti ofera lamii fa-ti o limonada.am "raspindit-o printre prietene"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by kover

p.s:imi place tare mult chestia cu:daca viata iti ofera lamii fa-ti o limonada.am "raspindit-o printre prietene"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Miha, conductul auditiv intern se curata f. rar din cate stiu, deoarece exista riscul de a impinge ceara mai adanc in ureche.
In privinta apei oxigenate mai bine consulta un ORL-ist.

La multi ani!

Floricel & comp.

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Intr-adevar, asa se face, daca are un dop de ceara mare si nu poate auzi bine sau il doare. Se pune apa oxigenata, eventual putin diluata, in ureche si se pune un tamponel mic, ca sa tina apa acolo, sa-si faca efectul si sa inmoaie dopul. Apoi se scoate si cu jet de apa calda (de la dus, de exemplu), se scoate dopul. Uneori e nevoie sa pui apa oxigenata de mai multe ori (de ex. de 2-3 ori/zi) ca sa se inmoaie dopul. Dar tot mai bine la doctor!
Eu fac asta cind se intimpla sa fie nevoie si merge f. bine.

Succes!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Sfatul meu..lasa doctorul sa-si faca meseria...si nu te aventura sa faci lucruri de care nu esti sigura ca le faci bine...

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Aici poti sa faci asta si acasa, iti spune si doctorul cum. Pentru ca, daca te duci de citeva ori pe luna doar pt. dopuletze la doctor si nu ai asigurare, dai faliment f. repede. Iar eu v-am spus voua, ca sfat medical calificat!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput