Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 12

Ioana75 spune:
irina, mersic. Sa vad cum ma obisnuiesc acasa citeva zile, si apoi vorbim la telefon sa batem Calea Vitan impreuna
.
M-am programat miercuri la Medicover la o dr sa-i faca vaccinul, pe care l-am retinut prin telefon la Sensi Blu-ul din Medicover; sper sa nu-mi traga tzeapa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

maddy77 spune:
Buna fetelor,
Voua va venit ciclul?
Eu am avut 2 picaturi pe data de 10 dec si acum pe 31dec iar mi-a venit..mai multe picaturi tot 2 zile.Oare mai dureaza pana cand imivine ciclul ca lumea..
Sa vedeti cine era pe 30 dec la municipal in urgenta..va spuneam ca ma tot doare opperatia,ei bine incepuse sa ma doara destul de tare plus ca ma durea si spatele asa ca m-am dus la spital cu gandul sa-mi fac ceva analize de urina...analize ok,m-a vazut si o ginecoloaga si eram ok dar pe mine ma tot durea..concluzie durere musculara..n-am luat nimic si pe seara surpriza ...ciclul...cred ca de aici veneau si durerile astea..acum mi-au mai trecut.
Ma gandesc ca mai dureaza pana se reface uterul..la voi cum a fost ciclul,mai abundent?
pupici
maddy & Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

Carmi spune:
Maddy, si la mine ca la tine...de doua ori intr-o luna, prima data abundent, a doua oara cateva picaturi, mai nashpa e ca am inceput sa iau antibaby (prima data in viata mea) la al doilea ´ciclu´...sau ce o fi fost ala. Sper sa nu ma pacalesc....
Noapte buna, fetelor !
CArmi
Foto bebe Fabiano

mariana tache spune:
LA MULTI ANI 2006!
Sa aveti un an nou plin de realizari materiale si sufletesti, sanatate si fericire multa si copilasi cuminti! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

mihaela_specht spune:
[redLA MULTI ANI[/red]Maria -Alexandra,Victor-Alexandru,Andrada-Natalia,Ioana-Catalina,Peter-Theodor,Mathieu-Petru.,ce de sarbatoriti avem azi.

b_irina_c spune:
Ioana e bine cum zici, ca azi oricum nu e vreme de iesit afara +
la multi ani sarbatoritilor zilei! sa cresteti mari si cuminti!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

marinela79 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei.
Multumim pt raspunsuri si , da, intr-adevar sunt perechi incisivii centrali care ne dau bataie de cap.Se observa doua bobite albe sub gingie.Si bebe e asa de agitat si de irascibil ca nu-i intri cu nimic in voie.Ma duc ca se smiorcaie
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

mysweetest spune:
Maddy si la mine la fel cu ciclul...cand am terminat cu alaptatul mi-au curs vreo 2-3 picaturi si apoi nika si de atunci pauza( asta a fost acum 2-3 saptamani).
Multumim Mihaela pentru urari ..astazi facem 4 luni si avem 68 cm si 8150 gr...deci +18cm si +4650gr.
Ma ingrijoreaza insa ca Alex. nu prea mai papa..ieri a papat asa in 24 h..la 4.30, la 10.00 si la 19.00 cate 180 ml lapte ...atat..in rets nu a vrut decat ceai si cred ca a baut aproape 800 ml toata ziua.Astazi idmineata a papat tocmai la 7.00 deci dupa 12 ore ...oare o fi bine sau e din cauza dintisorilor ce vor sa iasa?
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

mysweetest spune:
Aaaa si mai e ceva ce ma deranjeaza..de cand cu sarbatorile astea Alex. se culca numai dupa 23.30..aseara tocmai la 0.20 s-a culcat ..trebuie sa fac ceva sa isi revina la ora normala 21-22 de culcare.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Simona8004 spune:
LA MULTI ANI 2006!
Noi va dorim plin de dragoste, implinirea dorintelor, sanatate, fericire, dar cel mai important ca Dumnezeu sa fie cu voi si familiile voastre.
Noi va intimpinam in acest an cu fotografii noi. Sper sa va placa...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simona8004/my_photos
Va dorim tot binele din lume, voua si -ilor voastre.
David, Simona si Maia