"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

silvana .multumesc pt gandurile tale de bine. cum am rezultatul de la sange, am sa-l sun pe dr, sa-l intreb ce putem face, sa-mi vina si mie menstruatia cum ar trebui si sa incep tratamentul. deja nu mai sper...vreau doar sa-mi vina cat mai repede, sa pot incepe tratamentul,sa nu mai pierd timp.
va pup
p.s. mi-am mai facut azi un test si tot negativ....deci nu mai am sperante sa fiu acuma. poate luna viitoare, cu ajutorul lui DUMNEZEU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Miine este prima luminarica de Hanuka. Hag Sameach la toate fetele!

La 10 dimineata avem serbare la Shirly si ma duc sa o pozez. Este serbare pe scoala si clasa lor (a IIa) va participa cu un program de cintece si dansuri...Sint o mamica emotionata!!!

Mult spor va doresc la mincat gogosi!

Mergi la inceput

HAG SAMEAH TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Happy Hanukkah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Hanuka fericit tuturor!!!
Aseara am fost la Hanuka-party, a fost suuuuper!!! Am ajuns tarziu acasa, nici acum nu ne-am revenit de tot, asa obositi am fost.
Serbarea de la Sinagoga va fi miercuri. Se pare ca nu vom ajunge la timp, incepe la 5, (de la 4 avem serbarea la gradi) dar poate mai prindem cateva gogoase

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

liniste totala.....
fetelor, unde sunteti? mai dati si voi un semn!
la toate!

Mergi la inceput

Ma distreaza fata mea, cand vede lumanarile la sinagoga, incepe sa urle "multi ani traiasca"
Sper ca anul acesta nu va repeta figura de anul trecut, cand rabinul vorbea, Lili canta cu voce taaare cantece de craciun Dar cred ca o va face lata si astazi, parca ea ar fi clovnul de serviciu

Mergi la inceput

Poze de sambata de la hanuka-party

Mergi la inceput

Gabi_K lui robert si lili. sunt niste scumpi! m-am distrat cand am citit ce face lili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Gabi, Lili este de pomina... auzi tu, cintece de Craciun . Hai ca Multi ani traiasca mai inteleg, ca si Danielle a mea a vrut sa sufle in luminarile de Hanuka cind am aprins acasa... Imi inchipui ce figura a facut domnul rabin cind a auzit-o pe Lili .

Chiar acum pun niste poze de la serbari. O sa ma intorc sa va dau link-ul.

Ce mai faceti Ramona, Izzy? Mai ziceti si voi ceva? Luizza, sper ca esti bine. Didi, ti-au trecut dintii?

si mai intrati si voi pe aici, nu?

Mergi la inceput