"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

GABI, ai dreptate, solutia cea mai simpla este sa-i dau de mincare "la bustul gol"...doar ca e mititica rau saracuta si mi-e teama sa nu raceasca. Poate dupa ce mai creste...Deocamdata am cumparat de la Super Farm niste bavetici de unica folosita care se "lipesc" in spate pe hainute si parca sint mai "stabile". La Maia probl era ca-si tragea bavetelele jos sau ii erau prea largute si ii curgea sucul pe dedesupt.
SILVANA, ai grija cu virusii astia, stii ca acuma e sezonul...ceai cu miere si Protec Plus (asta te apara toata iarna daca iei preventiv). Am vazut si eu reducerile de la Steimatzky. Problema este ca in Ashdod oferta de carti in engleza e f redusa. Eu de obicei cumparam din Tel Aviv de pe Dizengoff sau mai cumparam mult de la magazinele cu carti de mina a doua. Este unul f bun pe Allenby, am uitat cum ii zice. Mai comand de pe Amazon sau descarc de pe net. Acum la mine probl e ca nu mai am timp de citit asa ca am trecut la carti audio...inainte de Maia aveam timp de yoga, Pilates, aerobic, citit, filme...acuma...nimic...las' ca se face ea mare si o iau cu mine...
Cam asta ar fi.
Va pup si mai vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Gabi.
5 luni pline din an ii tin numai in pampershi (respectiv chilotei)... Ce bine e (si pt.ei...).. Insa oricum, ai mei mananca foarte frumos, n-au nevoie de barbite, nimic... Nu se murdaresc deloc.

Mergeti la Pestigal? Am inteles ca primul show va fi pe 1.

Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 11 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

HELLLLOOOOOOO !!!!
Ce liniste nefiresca s-a lasat pe aici!
Ce s-a intimplat fetelor?????????????
Chiar asa de ocupate sinteti ca nu mai dati si voi pe-aici?
SILVANA, cum te simti? Ce ti-ai cumparat de la Steimatzky?
LUIZZA, te-am pierdut?
DIDI ANDA, ce-i cu tine?
YAEL, bravo ptr. copilasii cuminti! A mea cind maninca e ca un mic purcelus...important este ca-i place si maninca bine...
Hai ca astept sa scrieti si voi...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Buna fetelor, eu am fost putin cufundata in lectura ultimile zile si n-am avut timp sa-mi mai bag capul pe-aici. Dar vad ca nici voi n-ati fost prea active...

Ramona, de la Steimatzky n-am cumparat nimic ca mi-a iesit prea scump cu toate reducerile lor si nici nu aveau toate cartile pe care le voiam. Pe Amazon le are pe toate dar o sa trag un ochi si pe e-bay poate le scot mai ieftin de acolo.
Copilele mele sint una purcelus si una printesa la mincat. Una se murdareste (si culmea, este cea mare) iar una maninca ca un om mare.

Izzy, eu n-am fost inca niciodata la Festigal cu fetele. Avem abonament la teatru de copii la noi in oras care aduc cel putin 6 spectacole pe an. In afara de asta mai aduc de sarbatori piese de teatru si mergem si la alea asa ca n-am simtit nevoia sa mergem la Festigal pina acum. Plus ca este foarte scump.
Zici ca pe 1 o sa fie deschiderea? Mi se pare cam devreme. Nu pica de Hanuka de obicei? Sti ce spectacole vor fi anul asta?

Ati vazut spectacolul cu Uri Gheler simbata seara? Cum vi sa parut primul tip (Lior nu mai stiu cum)?

didi-anda, luizza cei cu voi?

Pupici, si va mai astept.

Mergi la inceput

Izzy, ce-i cumperi cadou lui Yael de ziua ei?
Ce tort te-ai hotarit sa-i faci?

Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

buna fetelor. imi pare rau ca n-am mai scris de ceva timp, dar nu m-am simtit bine. nici acum nu ma simt excelent. m-a durut gatu si capu. gatu mi-a trecut, dar capu nu ma lasa deloc.sper sa-mi treaca.
sotul meu mai ameteste din cand in cand. maine merge la alt doctor. vrea sa ceara de la spital filmul ce i-i l-au facut la cap si sa vada un alt doctor. poate ii zice careva ce are si sa-i dea tratament.
voi va uitati la protv international?ati vazut vineri emisiunea "dansez pentru tine"? va place?
as vrea sa va intreb ceva... ati fost careva in cipru? cum este? se merita? sotului meu i-a propus cineva sa mergem in decembrie, probabil inainte de craciun si nu stim ce sa facem. n-am mai fost, asa ca...nu ne putem hotari. poate ne ajutati voi.
la toata lumea..

Mergi la inceput

buna didi-anda, ma bucur ca ai revenit. Durere de git si cap sint simptomele pe care le-am avut si eu saptamina trecuta. Este probabil un virus car ese manifesta in felul asta. Multa sanatate!
Sa ne spui ce face miine sotul la doctor, bine?

Dansez pentru tine, fii-mea cea mare este inebunita dupa emisiunea asta. Si eu ma uit cind nu am vreo alta treba. Nu stiu care-i povestea lui Cornel dar sper din tot sufletul sa cistige Carmen.

Noi am fost in Cipru, de doua ori si ne-a placut foarte mult - am luat masina si ne-am plimbat, in fiecare zi in alt loc. Nu stiu daca iarna ai prea multe de facut pe acolo dar daca mai mergeti cu inca cineva, e alta poveste. Noi am fost o data in aprilie si o data in iulie. Aprilie este de preferat - primavara, cind totul este inverzit. Clima este ca aici asa ca daca speri sa prinzi zapada...

Noapte buna!

Mergi la inceput

silvana.ady multumesc de raspuns. ai zis c-ati luat masina...ati inchiriat? ati fost cu "deal" de la ceva agentie? nu vrem sa mergem pt zapada. sotul meu are liber vreo 5-6 zile si-am vrea sa mergem undeva. dar undeva aproape, ca nu ne place sa mergem cu avionu. in ce oras ati fost? la ce hotel? cum v-au primit acolo? cum ii mancarea?
scuze ca-ti fac capul calendar, dar te-as ruga , daca poti, sa-mi scrii mai multe. multumesc mult mult

Mergi la inceput

am uitat sa-ti spun ca, mai mult ca sigur o sa mergem singuri. nu cred ca-i asa mare problema. anul trecut am fost in turcia si ne-a placut. am fost si in excursii acolo. ne-a placut. am fost in aprilie. nu stiu unde sa mergem in decembrie...sincera sa fiu, m-as duce la eilat, dar pe banii aia, ma pot duce in alta tara si-mi mai si cumpar cate ceva. este scump. am fost o data acolo, o data in turcia, acuma, parca as merge altundeva. nu vreau sa ma duc unde am mai fost. imi place sa ved ceva nou tot timpul. s-am amintiri din mai multe locuri, nu tot din acelas loc.

Mergi la inceput

Buna fetelor, ma bucur sa ca citesc...aici incepe de-acum sezonul gripelor, si eu tusesc rau de tot si ma tratez cu leacuri babesti, ca dr. mi-a dat un sirop ptr. tuse care-i un fel de frectie la picior de lemn...SILVANA, te invidiez ca poti citi...eu inainte devoram cartile....acum abia mai fur cite o pagina...si am o gramada de certi bune care asteapta pe raft sa fie citite...Eu nu ma prea uit la canale israeline, ci mai mult la BBC Prime si serialele de pe yes plus si stars...Ce ai citi interesant?
DIDI, pe tine te invidiez ca poti calatori...mie imi place E-N-O-R-M la Eilat, pina am avut-o pe Maia mergeam in fiecare an...Abia astept sa mai creasca putin Maia, sa mai iesim si noi.
Va pupicesc...

Mergi la inceput