Miresele anului 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
ooana spune:
Krelia spor la socializat1
Ralu te-ai hotarat la meniu? Reteta?
Am terminat cu munca...acu stau degeaba da, asa trebuie sa stam la un pahar de sampanie!
Raza cum te descurci...esti pe baricade?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
elara spune:
Fetelor, eu stiu ca intru rar, dar nici atunci cand intru nu ma vede nimeni???
Nici o vorbulita, nimic?
Ooana, multumesc ca ai fost singura care mi-a vizonat felicitarea (inainte de Craciun, desi eu am dedicat-o tuturor miresicilor ca si mesajul de adineauri....) si ma bucur ca ti-a placut.
Ce sa mai zic?
Ma resemnez.
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ooana spune:
Felicitarea a fost super...cea mai misto de anul asta! Merci
Wedding Day
suede spune:
quote:
Originally posted by elara
Fetelor, eu stiu ca intru rar, dar nici atunci cand intru nu ma vede nimeni???
Nici o vorbulita, nimic?
Ooana, multumesc ca ai fost singura care mi-a vizonat felicitarea (inainte de Craciun, desi eu am dedicat-o tuturor miresicilor ca si mesajul de adineauri....) si ma bucur ca ti-a placut.
Ce sa mai zic?
Ma resemnez.
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Buna!
De ce plangi?Stai ca am mai aparut si eu pe aici..
EU
elara spune:
Ooana, si eu am zis la fel cand am vazut-o, ca e cea mai frumoasa felicitare de Craciun pe anul asta. De aia v-am si trimis-o.
Te pup si eu si as ne dea Dumnezeu CEL MAI FRUMOS AN!
Pregatirile deja au inceput.....
Pupici si tie, Suede, si bun venit!
Nunta noastra
Seneca
ralu_trancu spune:
elara, nu fi nedreapta, ca si eu am vazut-o.
da Oana, reteta, dar acum fac niste peste.
aia e pentru masa de seara
http://community.webshots.com/user/trenurelu
ooana spune:
Fetelor , ultima tigara, ultima sampanie si am scapat!
Plec acasa!
ASA CA:
Va doresc un An Nou Fericit…cu tot ce va doriti…bucurii si fericire….sanatate…si nunti ca in povesti asa cum va doriti!
Wedding Day
Divine girl spune:
Fetelor, nu am apucat sa intru deloc azi pt ca a fost criminal la mine la serv, iar acum plec acasa.
Am intrat doar sa va urez LA MULTI ANI, un an nou plin de impliniri, sanatate, fericire si tot ce va mai doriti voi!!!
A, si uitam ... Fetelor, voi realizati ca mai avem o zi si intram in ANUL DOAMNELOR???!!!! Oaaaauu! Pe mine ma furnica pielea deja.
Hai ca fug acum sa fac bagaju' si mavb peste o saptamana si ceva ca am contzed'! ( si plec la munteeeeee!!!! )
Pup la fete cucuiete!
BraveGirl spune:
Fetele, am intrat si eu sa va spun UN AN NOU FERICIT!!!LA MULTI ANI SI SA AVETI O NUNTA DE VIS!!!!!
Sper ca saptamana viitoare sa va pot spune si eu data cand voi fii nasa ca sa ma treceti si pe mine pe listuta...
Corina
Albumul meu
ooana spune:
Pe cand sa plec acasa a inceput o ploaie torentiala asa ca mai stau cu voi...pana se termina, ca deh umbrela nu am!
Wedding Day