Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 15
Adema spune:
ina32, bine ati revenit! Astept cu mare interes poze cu falcutele lui Raducu!
Am reusit sa vad si ceva poze cu Ilinca si "tzucureii in tandretzuri". Niste frumosi toti !
pako, la voi cum se mai doarme?Tot in pat cu mami?
Adema&Codrut
carmenp spune:
multumesc adema, da` tocmai acum ma pregatesc sa pun ceva pozici noi
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
speel spune:
quote:
Originally posted by speel
La multi ani,un an frumos si linistit sa aveti si toate cele bune.
Eu sunt agent SRI lucrez undercover si am venit sa va trag de limba.
Pina una alta sa facem cunostinta:
http://adorata.myphotoalbum.com
PTR.moderatori:
Cit dureaza moderarea?
Oameni buni,chiar am ajuns de risul natiunii,doua luni nu-mi da nimeni login,iar acum nu-mi moderati mesajele.Foarte frumos
vrabiuta spune:
gabi - la acorns exista o singura problema: locurile. cand am fost noi acum doua luni am reusit sa ne inscriem pe ultimul loc pentru ianuarie. cerinte speciale nu sunt, iar conditiile sunt excelente. ca sa nu mai spun ca exista si un carnetel in care noteaza in fiecare zi ce activitati a avut bb, ce a mancat, cat a dormit, etc.
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
Adema spune:
carmenp, cum eu nu am dat prea mult pe-aici in ultima vreme, pentru mine pozele sunt noi.Oricum, vad ca sunt din decembrie!Si le astept si pe cele cu adevarat proaspete!
Adema&Codrut
ina32 spune:
Gata, am pus pozele de la Craciun.
Mamagiuliei, putem sa ne luam de mana, si io l-am programat pe bb2 tot pentru 2008.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005
kim222 spune:
Salutare..eu am inceput anul bineee...asa cum va spuneam
Luca are inca eruptia datorata vaccinului....MP urla de durere ..datorita crizei de gonartroza..care tine de mai bine de-o luna...acum a apucat-o si discopatia lombara ..si eu ma duc pe cimp cu cercul..nu singura..o iau si pe Alice...Apropo..unde esti?
Roxi...marmota nu vorbeste nici pe chinezeste macar...asa ca cum sa nu ma ingrijorez...ar trebui sa aiba 2o de cuvinte in vocabular..in fine daca pina la 18 luni nu vrobeste ..dr a spus ca vom face niste teste...Evident ca s-ar putea sa ma ingrijorez fara motiv..dar nu pot altfel :))
Vazut doua fetite frumoase foc...puiutii Ioanei si Luminitei....
Felicia iti tin pumnii in ianuarie....
Dana bine ei revenit...am vazut pozele cu Ricardo..a fost tare faza...cunosteam baietelul ...si nu pricepeam ...pina te-am vazut...
Gabi..vacanta frumosa si multa zapada!
Marcela cind incepeti gradinita?
Ma duc sa-mi fac o cafea....
kro spune:
quote:
Originally posted by speelquote:
Originally posted by speel
La multi ani,un an frumos si linistit sa aveti si toate cele bune.
Eu sunt agent SRI lucrez undercover si am venit sa va trag de limba.
Pina una alta sa facem cunostinta:
http://adorata.myphotoalbum.com
PTR.moderatori:
Cit dureaza moderarea?
Oameni buni,chiar am ajuns de risul natiunii,doua luni nu-mi da nimeni login,iar acum nu-mi moderati mesajele.Foarte frumos
Dana (Ema) - bine ai revenit ...LA MULTI ANI si toate cele bune si voua !
Tocmai facusem ochii mari citind mesajul anterior, nu intelegeam ce se intampla...pana cand am accesat pagina cu albumul foto si l-am recunoscut pe Ricardo...Ne-a fost dor de voi...Mai povesteste-ne cate ceva despre baietii tai ...Mie personal imi pare tare rau ca nu am putut sa vin la intalnire sa ne cunoastem personal, am aflat prea tarziu din cauza de PC stricat da' am inteles de la Marcela ca mai revii in tara in primavara...poate atunci reusim sa ne vedem
Adema, ca tot intrebai tu de intalnirea de Mos Craciun...a avut loc o intalnire in decembrie, atunci cand era Ema in Bucuresti...poze stiu ca au pus Nicole si Marcela, da' nu stiu sa-ti spun exact unde, poate te ajuta ele ...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65647" target="_blank">osutapaze's'sase
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6