Scandinavii stiu DC...(98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

'na seara!

Azi am dormit ca un si ca atare sint in urma cu pregatirile...m-am chinuit cu tortul de fructe, care din cauza de neatentie s-a multiplicat in trei. Acum sint cu capul in 'nspe parti, asa ca s-ar putea sa nu vad Anul Nou cind trece pe linga mine.

Mai vin pe aici, dar just in case va urez de pe acum:

LA MULTI ANI! si sa va fie noul an de mii de ori mai bun decit cel care tocmai a trecut. Va urez voua ce-mi urez si mie: sanatate cit cuprinde, iubire la maxim, noroc cu caru' si cum zise si Mihaela, joburi bune!

Ciocnesc cu voi cu Cava (ca sampanie n-am luat de data asta) si cu vin argentinian Malbec...Noroc si sa ne vedem cu bine in 2006!

Pupici multi!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Va doresc si eu in cel mai pur stil scandinav:

SarbaUtori Fericite!

dar mai revin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

dorulets si io, si io! Da' mai pe seara, dupa ce gat mancarea-ciorbitza-i gata, vita-i in cuptior, mai ramane tortura cu frisca si sper sa nu se multiplice si la mine , apoi dupa ce culc copilu' si io ma dusulesc, se trezeste copilu', vom merge sa facem pe mos gerila sau mos an nou, cum vreti voi...pe la socru si la sotior ca sa impart bucatele.
La ce sa fac poze? la oala cu zama, la tava din cuptior sau la viitoarea tortura ?

irimell

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

pai la toate trei mihaelo, mai intrebi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Io nu va zic inca la multi ani,ca poate ciocnim un paharel online,mai incolo un pic,daaaaaaa??
Pai scandinavi sintem au ba?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

La multi ani scandinavi!!!!! Mey e un soare aici de zici ca vine primavara...da' cam bate vantul. Vreme ca asta de Sarbatori n-am vazut de mult timp.
Irimell trimiteti-ne un pic de frig, ca prea e fromos pe aici. Io ma destrabalez la noapte intr-un clubdar inca nu sunt decisa asupra tinutei. Oricum azi am de gand sa lenevesc toata ziua pana spre seara. Va pup pe toti si va doresc distractie placuta!
Rayu tu incepusi munca acu' de Sarbatori??? Aoleu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani scandinavi dragi! Sa aveti un an nou bun!Am citit tot, am vazut toate pozele, am admirat fetele la intilnire si pe cei mai frumosi copii scandinavi si acum sa va iau pe toti la pupat cu artificiile intr-o mina si in cealalta cu sampanieAm fost joi seara la clubul cu muzica live, au cintat doua lesbi, nu doi gay asa ca nah minune mare am avut si noi sansa sa intram:)) Fete dom'le cu inima mare:) Am petrecut pina la 4 dimineata asa ca abia ce azi mi-am revenit cit de cit sa fiu fit iar pt un party.O sa mergem in seara asta la un resto cu multi prieteni de ai nostri, toti o sa fim cu bebelusi si copilasi dupa noi, o sa vedem ce o sa iasa Plus ca noi mai avem si ciinele:))A nins si la noi!!!Asta da surpriza!Va pup si ne vedem la anu'!!!SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, sa fiti iubiti, sanatosi si bucurosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Hop si eu ca nu-i pe bani!

LA MULTI ANI!
AN NOU FERICIT!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

si io o sa fiu pe-aici dar numai dupa 12 noaptea ca mergem cu tudor in piata sa vedem focurile de artificii.

la noi nu ninge ca ploua. am avut un craciun de poveste, cu zapada din belsug si-acum ploua si e friiig ca naiba. da' nu mai conteaza, beutura sa fie, si papa bun.

hai noroc!

mai vin!

unu
doi
trei

Mergi la inceput