Scandinavii stiu DC...(98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Irimell, La multi ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Un batanel cu chipul drag,ce va sosi la voi in prag,sa nu-l goniti e Mos Ajun si va aduce un An mai bun.

La multi ani 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

La multi aaaaaaani, poienarilor!Va tzuc dulce, aveti grija de voi si de ai de pe langa voi, si alea alea, stiti voi...

Cel putin Adusca am vazut ca incheie anul intr-o nota obtimista

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Poienari ,sa beeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!
Hepiiiiiiii niuuuuuuuuuuu ieeeeeeeeeeeeeer!!!
P.S.-io nu-s zdravana,mai acu o juma de ora ma apuca o depresie de am dat si apa la soareci,da am citit pe forum ca e normal asa ca m-am linistit,cu un uischi cu cola!
Cind ciocnim sampania???

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ma car la asa ca va pupez de pe-acum si va doresc tot ce va doriti voi si de-o suta de ori mai bine!
La multi ani!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=C7B1&AID=3131512&Pres=Y" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Poienitza La Multi Ani fericiti si cu vise implinite!
Pupammm si beemmm

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Mie mi-e foameeee si mosafirii apar peste doua ceasuri Artificiile in schimb, au inceput sa pocneasca, spre marea enervare a lui Ilie, care miriie si fornaie amenintator pe la usi :-)) D-aia nu putem pleca nicaieri, de Anul Nou, la vreun restuarant ceva, ca singur acasa, se-apuca de latrat la zgomote, iar cu noi nu putem sa-l luam, ca acilea la danezi, ciinii n-au parte de tratatemntul omologilor de la sud (ca Ricky, par exemplu ...io ramasei interzisa cind am vazut mai acu vreo trei ani, in Germania, ciini in restuarant...era inca si unul chinezesc ).
Rayu, pai chiar asa, cind bem sampania??? ( io mai stau prin zona pina pe la 8 jumate)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

pai ce facem fratilor destupam sampania de acu?
bine, daca ziceti voi, hai sa bem... da' cu grija sa mai ramana si pentru mai tarziu ca poate om mai trece p'aci!

si mie mi-e foame da' nici vorba de mancare d'acuma, nici aci nu venira inca musafirii

noi renuntaram la pisic (prea slabanog) si o sa prajim un www.charcutier-corse.com/figatellu.html" target="_blank">figatellu la focu' ala din semineu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

gataaaaa, misiune indeplinita! Am fost cu mancarica, sotul a si mancat , laudat...yami...

Acu' ne-am intzolit si noi doua, pun masa si papam!

io mi-am pus un gin cu schweppes bitter lemon, asa ca sa traitzi!

sampania o las pe maine, cand ciocnim cu sotul, da'una virtula nu refuz .

lil' , Silvia face cam ca si Ilie la auzul petardelor si artificiilor, de aia n-o pot lasa singura acasa

io-s pe aci!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by lilanda
..io ramasei interzisa cind am vazut mai acu vreo trei ani, in Germania, ciini in restuarant...era inca si unul chinezesc ).

leeloo daca era chinezesc...de care parte a furculitei erau caini? a?

*segmentation fault*

Mergi la inceput