Ati facut bolile copilariei? Fara sau cu complicat

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Am avut si pojar si oreion si rubeola si varsat de vint. Din fericire fara nici un fel de complicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

NU am avut nici o boala a copilariei cind am fost mica in schimb am facut rubeola la 25 ani si ghinionul meu eram si gravida si nu am putut duce sarcina la sfirsit

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaviotita spune:

eu am avut pojar ,oreon si varicela.Fara complicatii !!!

angishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Pojar, oreion, rubeola... Varicela acum astept daca o s-o fac, a avut sotzul meu si, desi au trecut 14 zile, inca nu am niciun simptom... vom vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Varicela (fara complicatii cu doar 2 bubite), Oreion cu o usoara complicatie meningeala - nu suportam lumina, asa ca am stat in semi-intuneric vreo 2 saptamani ca sa nu evolueze in meningita,

Nu se stie cand am facut si pojar si rubeola (asa mi-a iesit la 30 de ani cand mi-am facut anticorpii). De fapt mama stia de o usoara boala eruptiva despre care nu s-a stiut ce e, dar cand am facut-o si pe cealalta nu se stie.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu am facut tuse magareasca (parca asa e denumirea populara) ... si atit. Ai mei au tot asteptat sa iau ba de la coplegii de gradinita, ba de la scoala... dar nimic. Nu avem o explicatie... de ce nu le-am facut.

Acum astept ... sa vad daca fac cu bebe. Si chiar ma tem ca la adult pot fi complicatii.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Eu am facut varicela la 29 de ani si a fost tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

n-am facut nici una !!!

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am facut oreion prin anul III de facultate; explicabil, lucram la gradinita. au facut pe rand toti copiii, mai ramasesem pe baricade doar eu si inca 2 fetite. speram sa fi trecut hopul, dar nu a fost chiar asa.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Am facut pojar,varsat de vant si oreion....toate fara complicatii!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput