FIV 54

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc mult Monica Elena si Kla78! Monica vreau si eu poze cu Mihnea cum a evoluat te rog(daca se poate).Kla78 ma rog pt. tine sa fie bb.

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

va multumesc din suflet pt. mesajele voastre si sper ca presimtirile care le aveti sa se adevereasca saptamana viitoare(atunci imi fac testul)dar eu sper ca la toate femeile din lume care vor bebei sa li se indeplineasca acest lucru.....

v-am pupat

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Kla sa stii ca-ti tin si eu pumnii si saptamana viitoare sa ne dai vestea buna!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Buna seara dragele mele frumoase,
mie imi merge foarte prost netu' pe acasa, cred ca se cere un nou calculator... numai ca acum facem maaaari economii pentru pe care ne pregatim sa-l facem . De altfel v-am spus am inceput anul cu ganduri mult mai bune, optimiste si
Lachi - dragutza, mi-e tare dor si de tine. Ma doare sufletul pentru ce s-a intamplat in noaptea dintre ani, si cred ca a fost cumplit...am sa te sun maine, azi am terminat cu scarbiciul mai tarziu si cand am ajuns acasa sotul meu era cam infometat
Kla te asteptam cu vesti bune
Ceci - condoleante si iti doresc din suflet sa ai taria sa o iei de la capat, si mie mi-a fost FOARTE greu... un timp... insa ii multumesc lui Dumnezeu ca am cunoscut-o pe Monica - care fie vorba intre noi e o "Oama minunata" - si familia ei (va spun eu) la fel e!!!! Mihnea - nu va pot povesti ce frumos gangureste ...efectiv te topeste, chiar e o minune de copil! E minunat sa tii un copil atat de gingas in brate si sa-l adormi, nu pot sa va spun ce liniste sufleteasca am simtit.
Romaniau - chiar nu mai stiam nimic de tine. Ce face samburelul minunat?
Avalon -
Moniland - tu ce mai faci?
Andicu - trebuie sa gasesti puterea sa o iei de la capat, cineva acolo sus te iubeste!

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Monica si Mihnea ma bucur ca sunteti cu noi si in noul an .
Lachi chiar daca ai inceputanul nu f bine, eu sper sa fie un an bun si cu multe bucurii in toate domeniile.
Ceci condoleante, sa stii ca exista o lege a compensatiei, asa ca poate 2006 va aduce mult doriti.
Andicu nu deznadajdui, fiecare experienta pe care o traim ne-a fost data ca sa invatam ceva din ea. Totul va fi bine pana la urma.
Romaniaau sarcina usoara si numai bine.
Kla asteptam vesti bune.
Crinuta vad ca ti-a venit gandul cel bun ( o noua incercare?)
Si celorlalte fete le doresc tot binele din lume si copii multi si sanatosi.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Luli,Cristinici multumesc mult ^pentru cuvintele frumoase.
In ceea ce o priveste pe Monica am cunoscut-o si sunt de acord cu tine.Pe Mihnea il stiu doar din poze,e un scumpic si sper din suflet sa avem si noi puterea sa mergem mai departe si sa speram ca intr-o zi si noi vom simtii bucuria pe care o simte Moni cand isi tine puiul in brate.
Insa eu cred cu tarie ca oricati prieteni de nadejde am avea,daca nu gasim in NOI puterea de a merge mai departe Nu vom reusi niciodata.
Va pup dulce pe toate si sa incercam sa nu ne pierdem speranta!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Buna fetelor si La Multi Ani pe 2006 si cati mai multi bebei!
Sunt nerabdatoare ca azi am prima intalnire cu Dna. doctor Denisa Protopopescu pentru FIV. Prietena mea deja incepe tratamentul cu Dnul.doctor Ancar.
Ati putea sa ma ajutati cu preturile la medicamente, sa-mi spuneti cat costa, ca ea a primit deja reteta, are Dipherelyn 3.75, o fiola, Puregon 50 iui, 48 fiole si Pregnyl 5000 iui?
Eu m-am uitat pe internet si am vazut ca Puregonul costa 1 mil.fiola. Asa este sau nu am inteles eu bine?
Va multumesc foarte mult.
Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, va iubesc de nu mai pot!!!
Chiar imi sunteti mai apropiate decat propria mea familie! nu stiu unde-as fi ajuns fara voi! va multumesc din suflet ptr sustinere! si, Lachi, stii ceva? exact ca tine ma simt si eu! ma gandeam ca nauca la ce o sa ma fac daca o sa am mai multi de 1 copil deodata, si pe urma imi corectam gandul si-mi ziceam:"bineinteles, daca da Dumnezeu si se prinde!"...nu mai zic ca maica-mea in loc sa-mi fie alaturi si sa ma sustina imi face morala ca nu-mi vad de cariera si de munca cum trebuie ( e si sefa mea), de parca asta ar fi mai important intr-o viata de om; poate pentru unii, dar nu ptr mine.
Daca nu mi-ar fi al meu sot alaturi,probabil ca as lua-o razna de tot.

Felicia, succes la prima intalnire cu dna dr.! Asa eram si eu in noiembrie. O sa fie bine, numai sa nu te sperii de listoiul de analize pe care ti-l va da tie si sotului tau.
Ceci,condoleante!imi pare rau pentru pierderea suferita,sper sa treci curand peste durere,desi stiu din propria experienta ca e greu!si sa stii, ai mare dreptate!
Romaniaau, ti-ai vazut bebele la echo? cum te mai simti? sarcina usoara in continuare!

Va pe toate si va urez o zi frumoasa!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cristinici ma cam gandesc sa mai incerc inca o data. Doar ca sotul nu e asa de hotarat. Dar mai dureaza oricum pana la un nou FIV, pentru ca e greu cu lipsitul de la lucru.
pentru toate fetele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Avalon,nu am de ce sa ma supar. Eu am mai facut acum 2 ani aceste analize la Cantacuzino si au fost in regula. Acum dr mi-a recomandat sa ma duc la MedLife. Nu am comentat cu toate ca stiam de pe forum ca au fost fete nemultumite de serviciile lor. Am intrat si pe site-ul lor si am vazut preturile orientativ iar durata pentru rezultate parca nu este asa de mare. Oricum inainte de a ma apuca de ele (eu vreau sa ma duc luni sa le fac) o sa intreb exact ziua cand imi voi ridica rezultatele. Sper sa fie in regula pentru ca altfel nu ii vad bine daca se pun cu mine, pe banii mei.
Monilad, trebuie sa fie bine si ai dreptate totul depinde de noi, de starea noastra si de modul cum stim noi sa ne controlam. Hai, treci la treaba!
Pupici pentru toate fetele sa auzim numai de reusite!

Mergi la inceput