FIV 54

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Denisa fumos copil micul Cristian. Este un lptator ca si mamica lui. BRAVO! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa va bucurati de tot binele din lume de la micul print.

Pupici speciali de la un fivulet - Mihnea - ptr alt fivulet luptator - Cristian.
A si bineinteles ptr mamica lui

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Moni, ati asteptat sa vina oareshce zapada si la Bucuresti ...si v-ati intors? Cum fu' la munte? Cred ca v-ati simtit super...am vazut ca v-a vizitat si Luli. Mai, eu am avut telefonul inchis de sarbatori pentru ca am fost cam necajita, am avut niste problemutze si acasa si mi-o murit si motanul de la Brasov ...deci am fost total indispusa sa vorbesc la tel. Dar va urez acum un an nou super bun si sa cresteti mari si frumosi!

P.S. Nu mai sunt bruneta...sunt ca tine la par...

Mergi la inceput

Luli, poti sa ma suni oricand, la orice ora, fara sa-ti mai dau eu beep. Eu sunt disponibila acum asa ca suna-ma tu cand poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna fivoaselor!

am o mica intrebare pt. cele care au facut deja FIV.....eu saptamana trecuta marti am avut punctia iar joi transferul....ei bine ...de vreo 3 zile ma dor sanii de nici nu pot umbla si mi s-au umflat poate fii de la progesteron?.....mai am si ceva dureri mai usoare de burtica...dar nu stiu exact ce ma doare...uterul...ovarele....nu stiu dar ma doare....ahhhh si am momente in care imi vine sa-mi iau zborul de bucurie iar dupa ceva timp imi vine sa plang.....mi se schimba atitudinea instantaneu....nu mai stiu ce sa cred .....poate am luat-o razna

va doresc la toate mult noroc si sper ca in curand sa ne intalnim la mamici! iar pt bebeii MIHNEA SI CRISTIAN.. multi pupici pe burici!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Buna Kla!
Deci s-a comis pana la urma si esti in asteptare...
Sanii te pot durea si umfla de la tratamentul de sustinere cu progesteron in mod sigur, durerile de burtica unele le au altele nu, eu nu am avut decat in primele 3-4 zile dupa ET, iar starile diametral opuse le ai de la tratamentul hormonal pe care l-ai facut pentru stimularea ovariana.
Deci, esti in limite normale, stai linistita si multa bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Buna fetele, La multi ani si la multe reusite!
Va povesteam in decembrie de monitorizarea foliculara pe care urma sa o fac. Am facut-o la Medsana (desi sunt pacienta prof Marinescu) pentru ca mi-e mai la indemana caci am un pachet medical gratuit aici.
Ce parere aveti despre rezultat?? Pe ciclu normal (la mine de 28 zile regulat +/- 1-2 zile), fara stimulare in ziua a 16 mi s-a spart un folicul de 35 mm (dupa spusele doc) - care a evoluat din ziua a 10 de la 11mm in ziua a 14 la 30mm si in a 17 nu mai era. Am simtit eu intr-a 16-a ceva o intepatura acolo si pp ca atunci si-a luat zborul. Endometrul de asemenea,de la 6.5 in ziua a 10-a la 9 in ziua a 16.

Voi ce ziceti? Nu e cam mare, fara stimulare? Putea fi altceva?

Cred ca mai incerc o monitorizare si in ianuarie si voi presta la greu, caci asta chiar de-a fost baban a fost pe ovarul aferent unei trompe lipsa de la extrauterina, poate in ianuarie va fi pe celalalt ovar. Teoretic asa se intampla, o luna pe unu alta pe celalalt?..sau asta e vreun mit???

Va multumesc ca existati si va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LACHI-sarumana si multumesc frumos!
inseamna ca imi faceam griji degeaba chiar imi trecea prin cap sa nu fi facut vreo hiperstimulare si numai pe 12 am eco...pana atunci imi era frica sa nu mor

va doresc mult succes si sper ca in curand vreuna dintre noi sau chiar mai multe sa vina cu vesti bune pe anul asta

pupici

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

kla: noi asteptam vestea buna de la tine. Ca sa ne dai aripi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

kla multumim frumos si multa bafta.
lachi pupam fata frumoasa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina T spune:

Crinuta si Tabitha, multumesc pt. urari.
Si multumesc pt. raspuns... asa ma gandeam si eu in legatura cu stranutul ...o sa inteb si eu doctorul. Oricum deja ma simt mai bine. Astazi ma duc la ecografie si o sa vad.

Doina

Mergi la inceput