Cluj rulz! (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

La Multi ani in 2006 si bine v-am regasit! Va doresc din toata inima sa va aduca anul nou tot ce ati vrut si nu v-au adus ceilalti, sa va bucurati de armonie si dragoste.

Ma bucur sa constat ca v-ati distrat de revelion, noi am petrecut asezat, cu 5 familii de prieteni, din care 3 aveau bebelusi asa ca ... intre alaptari si scancete am stat la povesti muuult si bine. Am dansat foarte putin, am mancat si baut si mai putin, eu am facut indigestie pe 31 la pranz, am mancat ca haplea ce pregatisem ca era asa de bun, asa ca de revelion am fost cucuoana subtire.

Sederea la Bucuresti a fost ca de obicei scurta, n-am avut timp sa colind magazinele prea mult dar era si nebunie curata, toata lumea cumpara pe apucate orice de-ti trecea cheful de admirat, cantarit si apoi cumparat. Mosu' a fost tare generos cu mine, iar parintii mei s-au bucurat teribil sa ne aiba pe noi acasa, mai mult decat de cei 50 de ani de casnicie aniversati.
Azi am inceput serviciul, se pare ca sunt singura pe baricade, nici aici si nici la Bucuresti nu e nimeni asa ca dau o raita pe internet si ma duc acasa.
Am o intrebare, voua nu vi se pare greu sa incepeti inca un an in care s-o luati de la capat cu servici, credite, constructie de casa, lupte cu furnizorii, facturile, intretinerea ... cred ca ma paste o mica depresie, iar zanul e in tabara de schi cu copiii. Aporpo de tabara, va trimit o poza cu fina Ilinca pe schiuri http://mail.google.com/mail/?view=att&disp=inline&attid=0.4&th=1088cb6e9040b6a2 langa ea e un coleg de gradi!

Va pup acum, va doresc atat voua cat si mie revenire usoara la cotidian!
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mihaela, multam pt adresa!

Simona, bine ai revenit! Nu am putut sa vad poza cu Ilinca. Vezi ce-i cu link-ul! Auzi, dar cati ani au parintii tai, de au facut 50 de ani casatorie ?

, trebuie sa fug!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana ,Simona bine ati revenit!

Eu sunt atat de obosita ca nu stiu daca vin maine.Daca ar fi dupa maine as propune o amanare.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by mariana tache
Simona, bine ai revenit! Nu am putut sa vad poza cu Ilinca. Vezi ce-i cu link-ul! Auzi, dar cati ani au parintii tai, de au facut 50 de ani casatorie ?

71, respectiv 79 de ani. Rezulta ca am fost un copil facut la batranete de aceea mi-as fi dorit ca eu sa nu fac la fel dar nu mi-a iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare

Ralucaa?pai am chefuit impreuna si nu ne-am vazut?eu chiar nu te-am vazut, de ce n-ai zis nimik?cum te-ai distrat?si care fam Pop, da-ne detalii.pe mine poate m-ai vazut ca am deschis de cateva ori dansu

Mariana si Simona, bine ati revenit, ma bucur ca v-ati simtit bine de sarbatori.
Sima sa stii ca eu am de obicei o usoara depresie post sarbatori cand ma simt super si apoi vine abrupt inceputu de An.anul asta special mi-am lasat cateva zile ca sa nu incep in 3, m-ar fi terminat psihic...da azi am primit deja un mil de telefoane de la scarbici.

Mariana si eu am niste poze digitale cu ochi rosii...se pot corecta?

Mihaela inca nu stiu daca venim , nu ne-au confirmat musafirii, iar la tara nu mergem ca e prea mohorata vremea.azi ii asteptam pe fini pe Ralu, Stefi& Co.

Roxa, scarbici usor!iti inteleg starea perfect.

svety si noi suntem fani Iris, poate facem un fun club!
va pup, mai vb

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sunt tare suparata ca nu merge webshotsu' si vreau sa pun poze de la sarbatori
Fetelor cica la Media Galaxy ce cumperi azi ti se da inapoi tva-ul.Asta ar insemna reducere de 19% la orice produs cumparat.
Dupamasa mergem si noi sa vedem daca e adevarat.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Raluca, noi avem studioul in p-ta M. Viteazul, in statiile trolebuzelor 3 si 4 (cand vin de la gara), la demisol; afara scrie "Studio Foto Kodak". Inca un reper: vis-a-vis de magazinul chinezesc; langa noi e magazinul Lecom.
Iti prelucrez pozele cu placere!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, asa e, Vic tocmai a cumparat o masina de tocat carne si i-a iesit o reducere de..16% sau poate nu am inteles eu bine..nu stiam de faza, dar azi mergem in vizita la cineva si a trecut sa ia un cadou practic si iaca reducerea...bafta!!!

Simo, bine ai revenit in Cluj si spor la treaba.

Fetelor, va , am multa treaba, poate revin diseara, daca nu, pe maine!!!

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Lista pt miine e urmatoarea :

Mariana cu Stefan
Raluca cu Stefania
Roxana cu Serban

Astept inscrieri ce de nu ......

Stancaimi pare rau ca esti obosita, poate te odihnesti totusi pina miine seara
Simona ma bucur ca ai revenit cu bine pe aceste meleaguri ......asa ca daca vrei sa-ti treaca depresia hai miine la intilnire ca poate mai uiti si tu de pb cu constructori , credite si altele.....Ia-o usor pt inceput....

Io azi m-am intilnit cu Raluca si Stefi si ne-am plimbat copii prin frumosul nostru cartier.....

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Florinaaaaaaaaaaunde esti ?Sper ca sunteti bine.......

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput