Cluj rulz! (29)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Mariana, normal ca se deregleaza daca tot umblati pe ea
Asa ca am lamurit misterul geamului care era defapt usa, si a mamei care era proprietareasa spatiului. Mihai cred ca are clar-viziune ca zice ca pe mama ta o cheama tot Mariana. or fi ceva sechele din copilarie
Si mieimi plac pozele f.f. mult. Te-am mai intrebat azi: nu aveti aparate foto digi de vanzare?
mami de dani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
scuze greselile dar scriu "in liniste" sa nu trezesc blocu'. De ce nu mai are Flo internet? Chiar imi placea ca ne trezeam deodata...si tarziu.
mami de dani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
svety, iar mor de ras! Pe mama nu o cheama Mariana! Hihihihihihi! Si ca sa fie Mihai impacat, ii spun ca pe mama o cheama Felicia...hihihihi...departe de Mariana...hihihihi
Nu stiu exact de ce nu are Florina net...ceva defectiune de retea.
Momentan nu avem aparate foto de vanzare. Mai mult aducem pe comanda. Da o raita pe net pe la Kodak, Nikon sau Fuji, iar daca te intere ceva, iti dau comanda. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Mihaela e adevarat, merg la Muresan, ai memorie foarte buna! Incerc sa ajung, stii cum e acolo, niciodata nu intri la ora la care ai programare, norocul lui ca il plac altfel nu stateam pe la usi sa astept, nu pot astepta ca parca ma mananca la talpi! Da' sa-mi ziceti totusi de surpriza chiar daca nu ajung! Desigur, dupa ce a fost dezvaluita gastii!
Mariana de ce m-as supara? Asta e varsta lor, e una din chestiile acelea care nu pot fi controlate de nimeni.
Cristiana multumesc pentru suport!
Va urez spor in toate astazi!
Simona
Raluca spune:
Mariana, azi nu pot sa ajung, maine e ziua de nastere a Ilincai asa ca sunt intre curatenie si facut mancare, ramane pe alta data....poate saptamana viitoare.
Raluca mama Ilincai de 4 ani
roxana1974 spune:
Helau fetelor!
Va scriu iar pe fuga de la job..ia uite cum nu ma pot abtine sa stau departe de DC macar ca treaba urla dupa mine, ba chiar racneste nu alta...
Raluca (ralucames), scaunelul e available asa ca daca pot sa-l inhat, il aduc la Miha, dar tre sa-l punem deoparte ca mi-e ca se vor certa copiii pe el...
Fetelor, va si abia astept sa ne vedem...
Roxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
asi spune:
Bune dimineata!
Viu si io la intalnire.Mihaela daca intri vreau si eu adresa ca am uitat-o.
Sper ca Razvan sa nu fie morocanos.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Fetelor ce trebuie facut cu schimbarea asta la primarie pentru CIC.Eu sunt foarte dezorientata.Ce acte trebuie depuse si unde?
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
Fetelor, din pacate am o veste proasta! Intalnirea nu mai are loc azi la Mihaela, din motive obiective. Mama Mhiaelei a facut asta noapte un accident cerebral si este internata la Targu Mures.
Se poate sa ne intalnim la altcineva sau sa amanam intalnirea? va rog sa veniti cu propuneri...
In plus, Miha are nevoie de un apartament de inchiriat sau de informatii legate de cazare in Targu Muresc..daca stie careva dintre voi ceva interesant, va rog sa-i spuneti.
Revin mai tarziu,
Va
Roxa
roxana1974 spune:
Stanca, eu habar nu am de schimbarea asta, din pacate.
Ai vazut ca nu ne mai putem intalni la Miha...
Ce rau imi pare ca Flo nu are net...
Mariana, cum pot da de Flo sa o intreb ce mai face? Ai un nr. de tel, ceva?