Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cristina - pai astea au fost pastila de ris pe ziua asta si tu nu ai stiut s-o amortizezi...

Ina - si lui Sarah ii mai iese si pe nasuc citeodata...tare nasol. Atuncea ii pun niste ser fiziologic sa-i curete putin. Parca ma ustura pe mine nasucul, in locul ei, darga de ea!

Dordia - io o tin in bodu cu mineca scurta sau maiou- adica fara mineci, dar tot body + costumas cu mineca lunga. Sau Tot asa body cu mineca scurta/maiou + bluzita cu mindce lunga + salopeta inchisa pe umeri. Fara caciulita. Dar cu sosetele. Ca mami! Ca doar de-aia e nick-ul meu NOKI...

Poze cu mami si Sarah 2.11.2005
UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI SI BUCURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Folosirea cozii de muscata este interzisa in Mama si Copilul(pag.138). Deci, se recurgea pe vremuri la astfel de metode sinistre, ca nu le-o fi venit din senin Caprarilor. Dar de ce neaparat de muscata si nu de trandafir japonez, de exemplu?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=768b
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ahaa, Felicia, nu iese fum fara foc!

Noki, deci de acolo vine porecla ta? Mi se parea mie ca tu ai ceva sange unguresc prin vine dupa religii. . Si sotul lui sora-mea e ungur!

Cum se scrie mama in maghiara? eu stiu ca se zice aniam sau aniom sau asa ceva!

Si de unde vine Lara?

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

subiect nou!!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi02 - "aniuka" inseamna mamica. Noki este o forma alintata de la "zokni", care inseamna sosete. Mandy, am scris corect??? Io cind eram micuta nu puteam pronunta, deci a ramas noki. Io stiu sa vorbesc, sa citesc ca si copiii din clasa intii, dar nu stiu sa scriu ungureste, spre marea mea rusine...
Logica nick-ului eu: noki vine de la sosete, deci - ca io sunt moarta-coapta, implicit racita, deci, daca nu le port, inclusiv vara! Lara este numele pe care vroiam initial sa-l dau micutei. Mama, cind aflat ca sunt gravi, stind pe wc, a avut o revelatie - ca va fi fetita si o va chema Lara. Deci atuncea cochetam cu acel nume, dupa care mi-a placut mai mult Sarah si asta a ramas.
Gata, amu nu mai e nici un mister...

As astepta reactii delamuriri la: Tania-Z, Ripley, Pischi si cine se mai stie cu asemenea combinatii ciudate! Daca nu e cu suparare...

Poze cu mami si Sarah 2.11.2005
UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI SI BUCURII

Mergi la inceput