Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
Noki_Lara spune:
Cristina - pai astea au fost pastila de ris pe ziua asta si tu nu ai stiut s-o amortizezi...
Ina - si lui Sarah ii mai iese si pe nasuc citeodata...tare nasol. Atuncea ii pun niste ser fiziologic sa-i curete putin. Parca ma ustura pe mine nasucul, in locul ei, darga de ea!
Dordia - io o tin in bodu cu mineca scurta sau maiou- adica fara mineci, dar tot body + costumas cu mineca lunga. Sau Tot asa body cu mineca scurta/maiou + bluzita cu mindce lunga + salopeta inchisa pe umeri. Fara caciulita. Dar cu sosetele. Ca mami! Ca doar de-aia e nick-ul meu NOKI...
Poze cu mami si Sarah 2.11.2005
UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI SI BUCURII
felicia74 spune:
Folosirea cozii de muscata este interzisa in Mama si Copilul(pag.138). Deci, se recurgea pe vremuri la astfel de metode sinistre, ca nu le-o fi venit din senin Caprarilor. Dar de ce neaparat de muscata si nu de trandafir japonez, de exemplu?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=768b
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Ahaa, Felicia, nu iese fum fara foc!
Noki, deci de acolo vine porecla ta? Mi se parea mie ca tu ai ceva sange unguresc prin vine dupa religii. . Si sotul lui sora-mea e ungur!
Cum se scrie mama in maghiara? eu stiu ca se zice aniam sau aniom sau asa ceva!
Si de unde vine Lara?
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
mamica noiembrie-decembri spune:
subiect nou!!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65316
Noki_Lara spune:
Lavi02 - "aniuka" inseamna mamica. Noki este o forma alintata de la "zokni", care inseamna sosete. Mandy, am scris corect??? Io cind eram micuta nu puteam pronunta, deci a ramas noki. Io stiu sa vorbesc, sa citesc ca si copiii din clasa intii, dar nu stiu sa scriu ungureste, spre marea mea rusine...
Logica nick-ului eu: noki vine de la sosete, deci - ca io sunt moarta-coapta, implicit racita, deci, daca nu le port, inclusiv vara! Lara este numele pe care vroiam initial sa-l dau micutei. Mama, cind aflat ca sunt gravi, stind pe wc, a avut o revelatie - ca va fi fetita si o va chema Lara. Deci atuncea cochetam cu acel nume, dupa care mi-a placut mai mult Sarah si asta a ramas.
Gata, amu nu mai e nici un mister...
As astepta reactii delamuriri la: Tania-Z, Ripley, Pischi si cine se mai stie cu asemenea combinatii ciudate! Daca nu e cu suparare...
Poze cu mami si Sarah 2.11.2005
UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI SI BUCURII