Medic de familie si pediatru in sectorul 6

Medic de familie si pediatru in sectorul 6 | Autor: alexandra mariana

Link direct la acest mesaj

Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine .
Stie cineva un medic de familie dar si pediatru in acelasi timp , care sa fie bun , sa-si stie meseria s-o faca bine si cu dragoste.
Eu stau in Drumul taberii din Bucuresti sectorul 6.
Am o fetita de 1 an si 11 luni , este un copil mai sensibil care raceste repede (din cauza fostului meu sot , care nu ma ascultat si la doua saptamani mi-a inbolnavit fata, deoarece el a venit racit rau acasa si nu a protejat-o deloc a luat-o in btrate si uite cum mi-a racit rau ), ee dar asta este , acum m-am mutat in Drumul taberii si caut un medic de familie si pediatru pt fata mea , ca nu gasesc iar pina acum ce am gasit inafara ca si-a batut joc , mi-a dat si doctorii care nu trebuia pt ce avea ea si am ajuns la spital din cauza ei.
Sunt DISPERATA SI CAUT UN MEDIC DE FAMILIE SI PEDIATRU BUN
Va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Medicul nostru de familie e in Dr. Taberei, e si pediatru. Mi se pare destul de competenta (desi noi nu prea apelam la ea, doar pentru vaccinuri si cateva raceli usoare, in rest avem alt pediatru). Si mie mi-a fost recomandata de dentista mea.
Daca vrei tel. ei da-mi PM.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

Ideea este ca in DR Taberei nu prea sunt medici pediatrii buni si care sunt cu adevarat buni stai pe la usile lor cu orele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brinnie spune:

Si noi am cautat un pediatru bun in Dr. Taberei si din pacate, in 2 ani nu am reusit sa-l gasim
Am incercat cu vreo 3, pana ne-am lamurit ca nu e cazul sa ne mai batem capul. Au un sistem cumplit...in acelasi cabinet, ei consulta si copilul de 1-2 luni, dar si persoane bolnave. Este ingrozitor!!
Prima data cand am fost cu fetita, la policlinica Dr. Taberei 34, am ramas muta de uimire...In sala de asteptare erau pesoane de toate varstele, care mai de care mai bolnav si eu stateam cu micuta in brate, asteptand sa-mi vina randul...
Nu am indraznit sa intru in fata, cu toate ca scria mare pe usa ca au intaietate copiii mai mici de 1 an. Toti se faceau ca nu ne vad!!! dar....asta a fost...ca urmatoarea vizita nu am mai facut-o.
Asa ca, in Dr. Taberei...slabe sperante...

Mergi la inceput