Bebelusi de iulie-august 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am pus poze noi cu Andrei la "Andrei / Mos Craciun"

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Neatza fetele!

Daria "vorbeste" cu icoana Maicii Domnului cu Pruncul Isus.....ma sparg de ras!!!! E o icoana mare pe perete,primita de la bunica mea ca dar de nunta si se pare ca Daria a luat-o ca partener de "conversatie".

Am pus POZE DE CRACIUN si nu numai! Va invitam sa ne vedeti !

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

emaaimee super mishto scaunul de masa...iar culoarea...ce sa spun e bestiala! Sa-l foloseasca cu placere si folos (sa manance bine in el)

Ne spui si noua cat a fost? Ca as vrea si eu sa-i iau Dariei scaun de masa...si voiam sa compar calitate/pret cu ce gasesc eu pe la noi.

Pupici

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Emaaimee, desi ei spun ca dupa 6 luni copilul poate sa nu se mai trezeasca noaptea, la cei alaptati la san e putin probabil sa se intample asta pentru ca au nevoie mai mare sa se hidrateze, asa mi-a spus pediatra mea. Am o prietena care a alaptat mult timp al doilea baietel si i s-a trezit noaptea tot timpul, cel putin o data, pentru a suge putin.
Pediatra mi-a mai zis ca se pot trezi si din cauza ca viseaza, caz in care ar fi suficient doar sa fie linistiti, nu trebuie pusi la san. Si eu mai patesc sa se trezeasca fata plangand, dar nu e un trezit activ, ca sa zic asa, adica nu deschide ochii mari si nu scoate sunetele de foame. In cazul acesta ii cant din pat cantecelul ei preferat si adoarme la loc sau, daca e plans nervos - semn ca a visat urat - o iau in brate si o leagan putin si adoarme fara probleme.
Se mai pot trezi in acesta perioada si din cauza durerilor de dinti, de aceea pediatra mi-a zis ca daca are o zi rea, in care e evident ca o dor dintisorii, sa-i dau seara o jumatate de lingurita de Panadol baby sau Calpol. Am facut-o intr-o singura seara si atunci mi-a dormit de la 21 la 6, am si anuntat aici bucuria.
Acum Sara adoarme in jurul orei 21, se trezeste si suge la 12(probabil nu mai am suficient lapte seara pentru a o satura peste noapte) si apoi la 6 dimineata mai suge bine si apoi doarme pana pe la 7-8. Sunt deci 10-11 ore de somn de noapte.
In timpul zilei mai doarme de la 10 la 11, daca iesim doarme si afara cam 1h, iar dupa-masa dormim impreuna 2h. In total doarme 14-15h pe zi.
Vreau sa va zic ca eu ii respect programul foarte riguros, nu ma intereseaza ca avem musafiri sau altceva, iar cand plecam in vizite o facem in orele ei active. Cred ca asta e important, de asemenea.
Hai ca m-am intins o groaza.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irda, Lulu eu am vazut pozele voastre, copilashii sunt extraordinari .

Am uitat sa va zic ca am primit ieri de la servici instiintarea ca trebuie sa ma prezint lunar la primarie pentru a-mi cere indemnizatia. Asta a fost mereu si va ramane tara lu' Papura Voda.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Mai da' frumoase fete avem noi la bebelusi de iulie -august!

M-am uitat la pozele recente, tare frumoase Ioana a Irinei si Ingrid a lui Anis....si pletoaaaseee , Daria e mai "soldatzel" asa...i-a cazut parul in disperare si abia acum a inceput sa-i creasca unul mai des si mai deschis la culoare......mai are cateva fire de cand era nou-nascut care i-au crescut pana la sprancene (daca nu i-ar fi cazut aveam si noi plete...ehhh...."daca baba avea roti se facea locomotiva " lasa c-o sa avem si noi ce prinde in clamite peste cateva luni )

Nici baieteii nu sunt mai prejos, Dany (Giana), Mario (Simona) si Andrei (Luminita) sunt niste draguti si niste haiosi si au crescut atat de muult!!
TOTI COPILASII NOASTRI SUNT TARE FRUMOSIsi daca sunt si SANATOSI si sa aibe si UN GRAM DE NOROC o sa fim cei mai fericiti parinti!!

Pupici

Irda

Mergi la inceput

Monai, adica ti-au depus ei actele sau tot noi trebuie sa alergam in disperare sa le depunem?!/

Acu' sa vezzi cozi la Indemnizatie ...ca la Alocatii de scolari..Uffff!!! Chiar ma gandeam ce ne mai lipsea!

Pupici

Irda

Mergi la inceput

Multumim de apreciere Mona!

A crescut Daria "ca din apa"....in 2 saptamani 75% din hainute i-au ramas mici!! Trebuie sa-i innoim garderoba serios ....."Vaaai ce suparata sunt!!" "nici n-o sa-mi placa sa merg prin magazine sa-i cumpar hainute printesei!!".....Iar ma ia sotul la trei...ca fata are mai multe haine decat noi la un loc !

Ea sa fie sanatoasa.....!
Mi-ar fi placut si mie sa fie oleaca mai "implinita"....dar ea e lunga si slabutza...ufff....nu ne mai da si noua Sara o juma de kil acolo?!!!

Pupic

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mamini, pentru tine avem loc rezervat

Simona, nu ma mai mulg de cand mi s-a "reparat" sfarcul cu pricina, ii dau sa suga de atunci. In schimb, Ioana a trecut la Humana 2, seara pun si ceva cereale in lapte, ziua papam crema de legume si mar cu banana si para. Asta este meniul...

Mona, da, sharpei este rasa, multumesc ca mi-ai amintit!!! Seamana leit!! Este tare scumpa!!!!

Anis, este supebra Ingrid!!! Ma innebunesc dupa ochii ei!!!

Emaimee, foarte frumos este scaunul!!! La noi poti sa tragi cu tunul si tot nu gasesti culori frumoase, roz sau rosu...

Irda, am vazut-o pe Daria, este o frumusica!!!!

Lulu, L-am vazut pe Andrei craciunel, este un dulce!!!

Mona, da, ce tampenie!!!! Am aflt si eu ca in ianuarie trebuie sa mergem noi personal sa ne depunem dosarul dupa care ne vor anunta cand sa mergem sa ridicam banii!!!! Eu am facut cu nervii cand am aflat!!!!

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna dimineata.
Va multumim mult pentru incurajari si sustinere. Noi ieri AM SEMNAT ACTELE PENTRU APARTAMENT, DECI SUNTEM PROPRIETARII UNUI APARTAMENT CU 5 CAMERE SI NE MUTAM LA SFIRSITUL LUI IANUARIE.
Asta a fost partea buna, partea rea este ca ambii copii au febra, tusesc si se trezesc noaptea foarte des.Suntem rupti de oboseala si eu si Dan si abia astept sa vina mama(vine luni).
Am vazut pozicile voastre de la Craciun. Aveti ingerasi asa scumpi, si intr-adevar avem bebelusi frumosi si bucalati.
Emaaimee, ma bucur mult ca ai rezolvat-o cu somnicul. Noi ne trezim tot asa des pentru titici si alint insa mi se rupe sufletul sa-l las sa plinga.
Sanatate ca e mai buna decit toate.

Mergi la inceput