Bebelusi de iulie-august 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
Albinutzza spune:
Mona super Craciunitza ati avut, plus un brad rozzz
Daria (Irda) felicitari pt I dintzishor
Ioana(Irina) si pe voi v-am vazut si v-am admirat, frumusele suntetzi
Giana, si Craiun a fost super, si ce bucalat eeee
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Albinutzza spune:
Am primit si noi de la nashy un activity center (Chicco), care este de la 3 luni pana la 2 ani...e super, incerc sa-l gasesc pe net, dar nu-l vad...oricum e super, are multe culori, muzica, se invart o mie si uan de chestii si Luca e fascinat de el
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Albinutzza spune:
L-am gasit aici http://www.chicco.com/hp.asp Are 3 etape: pt culcat, pt cand sta in funduletz si pt cand sta in picioare
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
brianamica spune:
Fete, am si eu o intrebare la voi. Ca sincer, nu imi mai amintesc de la cea mare.
Acum, Ana mea are 4 luni si jumatate, si nu sta bine pe burtica.
Sta putin, se face rosie rosie si apoi incepe sa tipe. Noi mancam suc (mar cu morcov si mandarina), putina banana, supa , cereale Milupa , si laptic.
Oare e normal sa nu stea prea mult pe burtica? Mananca ce trebuie?
Sincer, ea este bine dezvoltata, se trage sa se ridice in fundulet daca o prind de maini. Nu o incurajez insa cu statul in fundulet pentru ca e un pic cam devreme, si nici nu am sa o pun in premergator intrucat medicul pediatru si medicul ortoped (unde am fost de teama intrucat pe cea mare am avut-o in gips) mi-au interzis cu desavarsire premergatorul.
Dati-mi si mie cateva pareri ca eu nu stiu ce sa mai cred. Am vazut aici povesti cu statul pe burtica, poze multe si ma ingrijorez.
Va pup si o zi super.
Briana mica si fetele cucuietele.
Giana spune:
,multumim mult pentru apreciere..! Nu vad nimik la adresa care ai dat-o.Ma trimite in pagina de start a site-ului.
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
Giana spune:
e ca un fel de premergator care cand creste se poate tine de el.Il impinge?"Primi Passi in Musica"?
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
Irda spune:
Brianamica, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Dariei nici acum nu-i place sa stea pe burta, dar eu perseverez! O pun si cate 1 min. o data, iar cand incepe sa chitzaie ii schimb pozitia....dar o pun pe burta de mai multe ori pe zi.
Se pare ca acum e oleaca mai impacata cu pozitia asta , dar pe la 3-4 luni si mie imi facea scandal mare cand o puneam pe burta.
Pune-o putin.....cat sa nu planga.
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
Giana spune:
Incearca sa o pui pe burtica cu pieptul pe o pernuta sau pe un prosop facut sul.La mine asa a mers.Nu-i placea ca nu vedea el bine in fata.Acum nu mai avem probleme
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
irinabungau spune:
Anis , ,stiu clar cum o cheama pe Ingrid, nu stiu ce-mi veni sa-i spun Iris??!!! Dar asta era unul din numele din care ati ales, nu???
te rugam mi da o data site-ul cu activity center-ul!!!!!
Pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
Oana C spune:
Lulu, Eva a fost f nervoasa cind i-au iesit dintisorii, de nu stiam ce are; ma enervase si pe mine, pt ca maraia mereu, ca si cum se certa cu cineva . Plus ca balea fff mult, eu ii spuneam ca ii curge Dunarea din gurita si rodea tot ce apuca (asta inca o mai face), inclusiv degetele si pumnisorii.
Nu a avut nici febra, nici diaree sau altceva. Si nici nu musca atunci cind suge la san, doar atunci cind bag un deget de-al meu in gurita ei .
Giana, grasunel si fumusel foc Dani Cred ca o sa fie rapit nu numai pt aurul lui, ci mai mult ca-i el frumusel si dulce
Irina, am vazut si pozele cu Ioana; io-te-te ce maaaare si grasunica s-a facut Parca ieri te plingeai ca nu ia in greutate, acum cred ca iti rupe bratele .... De frumoasaaaa, asa s-a nascut si vad ca se "mentine" (vrem si noi par lung si ondulat ca al Ioanei!!!)
Am mai vazut si alte poze (cam toate ale copilasilor din lunile noastre); am intrat la prima pagina aseara si le-am luat pe rind. Si am vazut multi copilasi care stau fff bine in fundulet sau in picioruse Scumpeii de ei, cresc asa de repede ...
Gata, fug, pt ca se trezeste Eva.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva