Bebelusi de iulie-august 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 13

hristina spune:
Acusor, ce frumusel e Teo! Un adevarat cavaler! Si ce frumusel zambeste! Sa va traiasca!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

KULTA spune:
Monai, Acusor, Hristina, multumim si .
Corbioana, La multi ani pentru ieri si sanatate si putere sa iti cresti puiul.Felicitari pentru Andrei, e maricel dragul de el.
Emaaimee, multumim mult. Nici nu te vei gindi cind va sosi sansa sa-ti cumperi casa visurilor. La noi s-a intimplat, daca pot spune asa. Aproape ca nu mai aveam nici o speranta si...Dumnezeu a vrut, a tinut cu noi.Hai, ca sunt sigura ca ai rezolvat-o cu somnicul.
Noi tot raciti, asa de raciti ca vomitam cind tusim. Sebi saracutul nu stie cum sa elimine flegma si ma tem pentru el. Daca si la noapte fac febra, miine mergem la doctor.

emaaimee spune:
M-am scos pe anul asta pot sa fug ca am urat toti bebelusii pana la sf de an
Irda-aici s-ar fi gasit si mai ieftine,dar am vrut un scaun mai stabil si cu mai multe chestiute.Apropos,felicitari pt canin.
Mersi Hristina,sper sa si manance mai bine sa nu fie doar de decor.
Ioana-isi revine Andrei ca e mai mancacios din fire.-frumo activity centre,l-am bunghit.Vrea si Oana
Adica vrem si noi pt Oana.Of,copiii astia
dar parca am vazut ceva la reducere la Mothercare.Care btw nu e un magazin cu preturi f.mari aici.Adica unele sunt scumputze,dar traiasca sales!Am auzit ca in Ro au niste scoruri de muzeu,duble fata de aici.Plus ca au niste reduceri de pana la 75%
Pai i-am luat shtrampi cu 3 euro/pachet de 2 buc.Fusese 10 e.In Ro la un magazin oarecare o pereche de shtrampi a costat 120.000 lei.Si erau de calit proasta,desi nrl fetei o strangeau ca erau prea elastici.Asa ca...

Iaca poze

Oana C spune:
Adriana, Kasi, Emaaimee, multumim mult pentru urari
Adriana, tu ce brand de borcanase ii dai lui Aidan? Eu ii dau Beech Nut; am vrut sa ii cumpar si niste Gerber, dar am vazut ca au o gramada de sodium (sare); am citit ca sarea nu trebuie sa depaseasca 30mg/borcanas; cele de la Beech Nut se incadreaza; celelalte de la Gerber au tone de sare. Am cautat si Heinz, dar nu am gasit pe-aici; mai caut; nu stiu deocamdata cita sare au.
Oricum, am primit un Gift Certificate pt Mall de la soacra, asa ca voi merge la Sears sa imi cumpar un blender f bun, sa incep sa ii fac eu mincarica organica acasa (ii cumpar carnita si vegetale organice si i le fierb si prepar eu aici, fara sare).
Ficatelul este la borcanase sau cum??? Spune-mi, poate o sa incerc sa-i dau si eu Evei.
Ioana, LA MULTI ANI!!! pentru ieri.
Ema, super fain scaunelul Oanei!!!
Kulta, Felicitari pentru casa!!!! Este foarte bine sa ai locusorul tau; ai sa vezi ce bine si linistiti va veti simti acolo, dupa ce va mutati.
Este o zi f frumoasa si speciala pt noi; papuscica noastra implineste 6 luni . Ce repede trece timpul ...
Azi, pt prima data, a spus "Eva" ; am incercat de citva timp sa o facem sa isi spuna numele, pt ca este destul de usor, iar ieri a spus in 2 silabe "E-va"; azi, cind am incercat iar, a spus tot numele, perfect!!!! M-am inmuiat toata si am inceput sa pling de fericire, l-am sunat pe tati la servici sa-i spun
; a fost asa de emotionant
.
Gata, fug, pt ca au trecut cele 30 min de somc ... si s-a trezit
Pupici.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

nique15 spune:
Brianamica, multumim pentru sfaturi, i-am amestecat acum niste cereale cu supica si vad ca le-a primit mai bine. O sa cumparam si noi Debridat sa vedem daca dam de cap constipatiei...
Valcampan, multumiri pentru aprecieri din partea Siminei. Ea este deja promisa din burtica baietelului celri mai bune prietene a mea, dar lista ramane oricum deschisa, caci fata alege pana la urma
Am pus si noi poze in albumele Craciun 2005 si luna a V-a, poftiti sa ne vedeti!
Ioana si Simina (02.08.2005)
Poze cu Simina

blackpanterro spune:
Yoohoo fetele, am reusit sa ii dau lui Aidan 150ml de supa cu biberonul.Ce ma bucur, i-a placut la nebunie, o sa ii mai dau si alta data.
O sa ii dau si lapte cu putina cacao sa il invat sa ii placa laptele.Asa gol nu prea ii place.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Oana C spune:
Adriana, ce fel de supa? I-ai facut tu acasa? Si ce fel de lapte? Formula? cu cacao? Spune mai multe amanunte, sa incercam si noi.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

blackpanterro spune:
Oana, supa este din punga de la Knorr, are un gust tare bun, am intrebat si este ok sa ii dau.
Borcanasele sunt toate Gerber, am incercat toate felurile si cele naturiste mi se par prea blah - fara gust sau cu gust aiurea.Vad ca Gerber ii place.
Ficatelul este in pungi mici, am incercat sa ii dau dar fara succes nu ii place, cred ca trebuie sa il amestec cu pireu de cartofi foarte moale, ficatul e foarte tare - ca pateul dupa c il fac in blender si nu ii place ca nu poate sa il inghita calumea.O sa ma mai gandesc cum sa fac.Oricum nu imi fac prea multe probleme ca papa destula carne din borcanase.Acum incerc vitelul, mielul si sunca.
Laptele este de vaca - whole milk.Mi s-a spus ca daca tolereaza iaurtul poate sa bea si lapte de vaca.
O sa ii iau Hershee Cacao ca este cacao pura si o sa ii pun cate putin in lapte sa il fac sa ii placa.Altfel e mai greu sa il invat.Asa, cu timpul o sa pun tot mai putina cacao in lapte pana e gol.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

hristina spune:
Adriana, daca vrei sa-i placa laptele, de ce nu-i dai cu cereale? Mie dr. mi-a spus sa nu-i dau cacao. Oricum, Victoria de la o luna a mancat lapte praf pt. ca eu nu am mai avut san. Mai intreaba si fetele ce zic despre cacao.
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Irda spune:
La multe lunishoare Eva! si felicitari pentru performanta de a-ti spune numele la doar 6 luni!
Merci emaaimee pentru felicitari!
Foarte dulcica Simina, Nique15! Si ce pleata areeee! (am si eu un fix cu pleata, ce vreti...daca a mea a avut par da l-a pierdut "pe drum"?!!?...iote ce pleata avea aici
pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria