Bebelusi de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 7

ChrisDun spune:
Eli si Stefania, multumim pentru urari!! Sunteti niste dragutze, ca de obicei.
Drumuri multe cu masina ne dorim si noi, numai ca trebuie sa o includem si pe gaga mica acum... Si prin Apuseni sau pe DN 67C nu prea e de ea... Pentru cine se intreaba, DN 67C e cea mai intalta sosea din tara (mai sus ca Transfagarasanul, cred), dar nu e in stare buna... E un soi de off-road mai usurel ... Pentru amatori: o alta zona de off-road era drumul vechi Bicaz-Durau. Numai ca anul asta, cu inundatiile, s-a rupt de tot, si parca nu m-as mai incumeta cu Oltcitul... Poate cu un Patrol, ceva..
Sa-mi ziceti daca bat campii
!!
Subscriu la ce zice Alina, la Herculane e super, chiar daca nu sunt aceleasi conditii ca in Germania. Si la Baile Felix e bine - tot piscine cu apa termala in aer liber, dar te cam sperie preturile de cazare!!
Cornelia si Anky, stiu ca e tardiv, dar va doresc sa aveti o vacanta relaxanta si sa va incarcati bateriile!!
Bine ai revenit, Andutzy! Si LA MULTI ANI! Esti capricoarna?
Bea, si Carina are (deja!!! - ce repede a trecut timpul asta!) 7 luni, si nici urma de dintosi!
Irda, nu ne suparam ca mai intri si la noi! Iti place Harrison Ford ?? Eu mor dupa el! E nascut pe 13 iulie, de-aia te intrebam . Ce mai face micuta ta?
Gusta, las' ca se revanseaza anul care vine! Multa bafta cu locul de munca, si sanatate cat cuprinde! Ce fac degetelele Marei? Condoleante pentru bunica ta. Nu fi trista, ca probabil e mult mai bine acolo unde este...
Va doresc o seara linistita, ne "auzim" maine!

patriciaRO spune:
Elisor, mai pai uite sunt copii care la 8 luni inca nu au dinti... Asa ca nu ma ingrijorez... Asta este, acuma ce sa fac sa-i scot prin gingie cu clestele... Cand or vrea sa apara vin ei...
Beatrice, mami de Alex pifos

andutzy spune:
Da, sunt capricoarna cu ascendent in capricorn. nascuta pe 26 dec, a doua zi de craciun
incerc sa pun aici si pozele promise, daca nu reusesc, nu ma impuscati, va rog.
Ufff, chiar imi era dor de voi.
fetelor, cum se face sa schimbi semnatura? eu am ramas inca cu cea veche, cu ultima menstruatie, de pe vremea sarcinii. Nu mai stiu cum facusem sa o scriu.....

gabitzam spune:
Andra, du-te in meniul din stinga paginii, la "Profil personal" si acolo poti modifica semnatura. Acolo poti pune si linkul catre pozele tale.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

loreen spune:
Gusta condoleante pentru pierderea suferita...e rau mai ales de sarbatori cand tot omul trebuie sa fie linistit...Bucura-te de Mara cat poti de mult ca sa compensezi suferinta cu dragostea ce o simti cand iti privesti copilasul...
Elisor are o singura masinuta,cealalta la care te referi este un cadru pe care sa se sprijine cand merge...Oana facea misto de misto de mine ca la un an o sa-i iau mobil...ei bine astept sa mi le aduca cumnata din America la inceputul anului...Serios acuma asta cu jucariile e boala veche,tara din copilarie...e o prostie ce fac eu aruncand banii pe jucarii insa bucuria Deliei cand le vede ma multumeste mai tare...
Am incercat si noi varianta morcov( bai da ce ochi aveti...sa mori nu alta)...nu stiu cat a functionat ca acuma avem unu jumate...asteptam sus provincia...
Anky petrecere frumoasa si voua...sa mor daca nu m-as duce si eu pana acolo macar sa ma sui pe camila sa vad cum e...
Beatriced ca sa vezi ce mica-i lumea...sa dau de mircisti prin Danemarca...iar cu dintii nu-i o problema ca nu are...lui Delia i-au iesit la sapte jumate iar lui Bianca la opt jumate...
Corni ...multi inainte bunicii nu-i arata deloc...da de unde sunt jucariile,in special masina ma pasioneaza
?!
Cu pozele e o intreaga saga...ma suna ala sa-mi spuna ca 98% din ele le-a salvat pe un cd,dar ca e vina mea ca nu s-au copiat ca nu stiu ce dracu nu am redenumit ...frectii de -ale lui ca sigur nu a copiat si continutul diskului cu poze...
Ma duc sa mai descarc niste poze
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

laura radulescu spune:
Cristina are deja 2 dinti iesiti si mai stau sa iasa inca 3. O explozie de dinti in gura ei la doar 6 luni! Va dati seama cat de amarata e! Dar si noi ca ne trezim noaptea din 2 in 2 ore ca se trezeste plangand. Pe 22 am facut si vaccinul si iar febra si agitatie maxima. Si colac peste pupaza a fost si constipata ca facea niste maslinute ca de oaie, dar s-a rezolvat cu suc de mere si portocale. Numai copil sa nu fii!
La 6 luni are 7.2 kg si 73 cm.
Ioana, Ana are 6 luni, nu 7, nu-i asa? Ca pe prima pagina apar masuratorile de la 7 luni. Am observat ca este apropiata ca varsta de Cristina si le-am comparat.

andutzy spune:
am incercat si sper ca am reusit sa postez niste poze cu noi. vedeti si voi daca outeti sa le vedeti.
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

lucas spune:
salutare,
bine ai venit Andutzy!!!! ce face bebe Dragos???
raportul pe scurt: muci inca avem, cit naiba tin nu stiu (imbecil vaccin, Adina daca face si bubitze il spinzur de limba pe doctor!!!!, nu are dintzi si nici nu se intrezaresc, ca mia-m bagat miinile prin gura lui, da baleste la greu. sta in fund dar nu vrea sa plece in 4, si nici nu cred, meyyyyy da are o pasiue, il tin in picioare si sare, m-a timpit si e si greu, habar nu am cite kile are! de mincat maninca din 2 in 14.
Gabitzam eu ii dau iaurt de la Covalact mi-a zis doctorul ca e mai bun, 0,1% grasime, si brinzica de Albalact cu 5 % grasime. in iaurt pun biscuiti rasi sau cereale.
Am cumparat o carte misto: "400 de retete culinare pentru copilul tau - 0-3 ani" de dr. Laurentiu Cernaianu, are peste 400 de retete de preparare a alimentelor si 700 de meniuri zilnice proprii fiecarei grupe de virsta. ma mai inspir ce sa-i mai dau ca mi-a pierit creatia.
Loreen, Androix,Cris-dun SUPEEEEEEEEEER MOS!! vedeti daca ati fost cumintzi!! ce ati gasit sub brad!!!! sa le stapiniti sanatoase, si sa va bucurati de cadouri.
La noi anul acesta Mosul a fost darnic pentru tatic, in sfirsit a primit boxele 5.1. exact ce ne lipsea!!!! da am zis mai bine scap decit sa ma plimb iar 2 ani prin magazine uitindu-ne dupa boxe.
aaaaaaaaaaa, si am mai primit ceva: s-a stricat televizorul SONY, super flat si super mare, imediat dupa ce a iesit din garantie, sa va spun cit a costat reparatia?????.................mai intii asezati-va 7 mil. URAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! da, va spun, data viitoare daca s-a stricat direct pe geam, cu banii astia luam unul nou, mai mic, ca la cit ma uit la teveu.....
am pus si noi ceva poze, amestecate, ca mai mult am filmat!
uitati http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra17luca/album?.dir=/34fe
New Mami sanatate multa!!! stii cele doua leacuri rapide: tuica fiarta si aspirina (gurile rele zic a saracului)da mai bine o sauna, cred ca e mult mai eficinta!
Gusta, eu am ulcer, de multi, multi ani, un sfat: tine urgent regim sa te pui pe picioare, fara fructe si legume crude, out prajeli,deci: orez fiert, carne de vaca si pui fiarta, brinza de vaci si oua romanesti (facute in apa fiarta) si tii regimul asta 2 -3 saptamini, ranitidina, nu exagera cu ea, suge rennie citeva sa reduci acidul gastric si cind ai crize cu dureri mari bei o fiola de piafen, si trece mai repede. dar tine regim, eu am tinut 3 luni.
Beatriced spune-mi ca ai fost in beraria aia vestita din munchen si ca ai pozeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!ce misto eeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Anky cred ca esti deja pe camila, dar totusi, drum bun!
gata s-a trezit teroristu mucios!
am fugit!
Beyyyyyyyyy tot nu-mi iese din cap: laptop, loganuri, deci m-am hotarit, domnul sotz va citi fortzat DC diseara, pagina de pagina, poate, poate.....mai bagati repede ce va adus mosu, si chiar daca nu va adus da bagati, multe multe daruri!!!!!!!!!!!!!!
Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

Irda spune:
ChrisDun, imi place tare Harrison Ford, dar nu stiam ca-i nascut in aceeasi zi cu Daria mea! Merci de info!
Daria e bine, e cuminte....a recuperat tare bine si in lungime si in greutate ca s-a nascut cu 2.000 gr si 44 cm (de fapt 43,5 da' am mai rotunjit eu!) si acum la 5 luni jumate are 64 cm si 6.300 gr.
E o jucausha si o curioasa. Ia uitati-va ce facea aici
Avem un canin si-i asteptam si pe "fratii" lui .
Sarbatori fericite fetele! Si un An Nou plin de realizari pe ce plan vreti voi!
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria

elisor spune:
Lucas mai eu am fost cuminte dar mosu' n-a fost pe faza anul asta
Si tu ai un mosulet de Matei, super scump, dar unde gasiti fetelor costume asa mici?
Bradul e deosebit, zici ca e plin de alarme laser ca in fimele cu spargeri la muzeu
Andutzy "La multi ani" si de la mine, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Dragos impreuna cu sot, bunici, catei...Am vazut pozele voastre, imi place unde e pe patura asa cum a venit pe lume, stati la casa, nu?
Loreen pai cred ca in stilul asta de achizitionat jucarele o sa vrei sa te muti la casa cu etaj
Eli, Bianca & Andreas