Bebelusi de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 6

babygirl spune:
Andutzy!!!! Ce ma bucur ca ai reusit pana la urma. Bine ai revenit!!!!
Asteptam poze cu Dragos

patriciaRO spune:
Salutare asa de dimineata! La multi ani!
NICHITA DANIEL (Cezara08)
Noi ne-am trezit de vre-o 3 ori azi noapte, dar nu se stie de ce! Pentru ca s-a culcat la ora 8.40 rupt de oboseala si in plansete, ca daca-ar stii ca prin somn isi incarca bateriile i-ar fi mai usor sa adoarma si s-a trezit pe la 2 noaptea cand l-am adus in pat langa noi si apoi iar pe la 5 si apoi pe la 9... Eu nu stiu ce se-ntampla cu el... Culmea este ca plange nitel si apoi adoarme... Faza mai nasola aste ca respira cam greu pe nas si i-am pus VIBROCIL o picatura in amble nari si o sa-i dau de 3 ori/zi, ca l-am adus din Romania. Unde ziceam ca i-a trecut, acum iar...
Fetelor ziceti si la mine... Mai la 7 luni e posibil sa nu ai dinti de nici o culoare? Nici macar nu se vad ca ar fi ceva... Roade tot ce prinde rau de tot, baleste parca zici ca e din filmul ala cu Alien si nici urma de dintisori... E posibil sa erupa dintr-o data cand i-or apare?
Beatrice, mami de Alex pifos

Irda spune:
Beatrice vezi sa nu-i dea caninii primii! cum am patzit eu cu Daria mea....balea de zor si dintzoci iok (incisivii de jos....ca eu la aia ma uitam)....cand colo fetei ii daduse un canin si eu nici nu observasem!
Apropo de datul dintilor la 7 luni.....eu la 9 luni am avut primul dinte , asa ca....se poate si mai rau!
Sunt o mamica de iulie-august...sper ca nu v-ati suparat ca am "intrat" peste subiectul vostru!
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria

corni spune:
Loreen,bunica are 54 ani,merci pentru complimente.Jucariile nu le-a cumparat de la magazin. Mi-a placut bradul vostru,foarte frumos.
Apropo de ornat bradul,am vazut ieri la Tv Neptun o emisiune cu o decoratoare de brazi de Craciun, dadea sfaturi, cum trebuie ornat bradul si pusese in el maxim 3 culori ,globuri albe,niste flori de magnolie, crengute uscate date cu o solutie speciala de lipit si apoi bagate in fulgi de zapada artificiali si infipte in brad, mi-a placut, pica foarte bine si in loc de beteala obisnuita o panglica aurie . Cred ca la anul il fac si eu mai deosebit.
Beatrice,nici noi nu avem dintisori.

gusta spune:
Buna din nou
Am scris un mesaj care s-a sters dar asta e.Incerc sa-l reiau.
Anul asta il declar ca cel mai imputit si cel mai rau an din viata mea.Ieri am primit telefon ca bunica de pe tata a decedat ,vestea a cazut ca o bomba ca un dus rece ,dar asta e viata merge mai departe.
Va multumesc de urari si de incurajari chiar ca aveam nevoie.
Sarbatori fericite in continuare si sa vina un an mai bun ca asta.
Elisor cu regimul meu e asa ca in plop dupa astea numai gras sa nu mananc in rest orice,asa ca eu nu numesc asta regim.Mama a plecat de inainte de sarbatori si a plecat mai suparata de cat a venit cand a vazut cum ma tarai prin casa si cum arat .Asta e nu am ce sa fac.
Loreen bine ai spus cand ai zis ca cel mai bun lucru pe anul asta e nasterea lui Delia la fel pot sa zic si eu ca numai Mara e cel mai bun lucru pe anul asta in restul totul e un dezastru total.
Mi-am propus ca de la anul sa imi caut de munca si daca tot la fel nu o sa imi mearga cred ca am sa ma intorc in tara ,aici e un subiect mai complicat dar asta e .
Beatrice nici Mara nu are dinti si baleste mama mama.
Olga eu iti zic sa numai bagi la suflet tot ce zic alti ca din carti pot vorbi si eu .Dar practica doare rau si cand oboseala se aduna cred ca nici normal numai poti gandi.
Multa sanatate la bebici si la mamici multa putere in continuare
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

simona_filipas spune:
Neatza buna si de la noi
In sfarsit am ajuns si noi la zi cu cititul si ma mandresc ca am putut vedea aproape toate pozele. Mai da ce repede crescura copii nostrii........parca mai ieri erau in burtica
Gabitzam, ne putem lua de mana amandoua pentru ca si Dragos se arunca. Nu tine cont de nimic si nici nu-i este frica. Cred ca si daca ar pica-n cap tot nu i-ar fi frica.
Pina acum nu i-am dat decat iaurt facut in casa si-l mananca foarte bine
Loreen,ne pare rau pentru poze .
Supica o papam ....mai mult nu decat da. Din 5 lingurite 1 e in gurita iar restul pe babetica pentru ca ne place foarteee mult sa " vorbim" in lingurita. M-am cam lasat pagubasa
Androix, asa da Mos Craciun . Sa o stapaniti sanatosi si fara evenimente rutiere.
Patricia,aveti niste poze foarte frumoase.
Olga, iaca ma bag si eu in seama....ca de nu ma pot abtine. Acum serios vorbind, stiu pe cineva care era cam tot in situatia ta. Medicul i-a recomandat copilului 1/2 pastila de fenobarbital in ceai sau lapte.
Asaaa, acum stirea zilei : daca-l strig pe Dragos imi raspunde " pfe "...nici gand de mama sau tata; probabil ca asta e inceputul unei noi ere .
Dinti...ioc. Noi inca-i asteptam. Si mai vad ca altii au cate 4-5. Nu-i nimic, noi inca ramanem la categoria stirbi.
Aseara i-am lasat patutul jos ca nu se mai putea. Se arunca drept in cap. Acum e suparat ca nu se mai poate ridica in patut.
Cu olita progresam iar Vigantolul am inceput sa-l luam cu pufuleti. si va dorim sa cresteti mari si sanatosi
Simona de
Dragos Octavian
http://photos.yahoo.com/filipas_simona

simona_filipas spune:
Binenteles ca am uitat ceva....
Trebuie sa mergem noi la Primarii sa ne depunem dosarele pentru indemnizatie? Voi ce stiti? Eu am sunat la Casa de Pensii ( am lucrat acolo mai de mult ) si mi-au spus ca firma trebuie sa mearga la Pensii sa i-a pe CD tot ce aveau in plata in evidenta si sa mearga la Primarie sa depuna ei. La firma cand am sunat habar nu aveau. Bine ca i-am informat eu. Si cand te gandesti ca pina acum 8 luni eu ma ocupam cu astea...
Simona de
Dragos Octavian
http://photos.yahoo.com/filipas_simona

andutzy spune:
Buna ziua, fetelor!!! Ma bucur mult pentru primirea calda pe vare mi-ati facut-o! Problema insa este ca nu stiu cum sa postez pozicile lui Dragoselu. Nu de alta, dar tocmai i-am facut un set de poze de ziua mea, la brad, cu mami, tati, bunici, nasi, etc.
Diseara il cantaresc si va voi spune si cate kg are. Are 3 dintisori, il mai chinuie inca vreo 2-3, inca papa tzitzi, nu e mofturos la manacare, singurul pe care il refuza e piureul de cartofi. In schimb papa cartofii in supa-crema fara sa cracneasca... Eu mi-am revenit la kg de dinainte de sarcina, dar am ramas cu putina burtica inca dureroasa deasupra operatiei cezariana.
Deocamadata atat de la noi, ne familiarizam destul de greu cu noutatile de pe aici, dar ne intram noi in mana.....

elisor spune:
Ma bucur sa te "cunosc" Andutzy, bine ai revenit!!!
Ioana sa inteleg ca n-ai gatat de citit? Sau esti prin magazine sau faci curatenie sau...ce faci?
Loreen m-am uitat pe "craciunul vostru" si inca o data iti zic ca a meritat cu varf si indesat hartuiala cu mesterii, pana si matza pare fericita in noul habitat. Pana la urma iai luat doua mijloace de transport gazei?
Olga nu pot sa-mi imaginez cat de rau iti poate fi, dar te inteleg si mi-ar place sa intri pe aici cat de des poti, prietenii virtuali nu te-au parasit dimpotriva suntem aici cu toate/cu totii si iti dorim din tot sufletul sa-ti/ sa va fie cat mai curand bine. Incearca sa ajungi la un dr. pt. tine, poate iti va da un sfat mai competent, daca am fi aproape zau ca nu m-ar deranja sa imi sacrific 1-2 h sa il iau pe Tony sa stea cu Bianca (ori se da pe brazda Tony ori se schimba Bianca ) sa poti si tu sa te odihnesti, intradevar fara odihna si cu migrene nu ai cum sa te bucuri de bb, de viata. Iti doresc din suflet sa iti fie mai bine si cat mai curand, nu stiu cum te pot ajuta, dar chiar sunt alaturi de tine fie si doar cu gandul.
Gusta bine ca ai mai intrat si tu pe aici, ce mai face Mara, manuta, ce progrese a mai facut? Cum ati petrecut de sarbatori? Zau ca nu merita sa te intorci in Ro, pana la urma gasesti tu ceva, azi as face schimb cu tine
Anky pai distractie multa sa aveti, chiar sunt curioasa pleci cu paltonul si ajungi in tricou
Simona si eu stiu ca angajatorul depune tot ce trebuie pt. noi, la mine la servici au venit niste precizari de la Casa de pensii
Cam atat pentru moment
Eli, Bianca & Andreas

elisor spune:
Mi-am amintit ce vroiam sa zic ieri
Bianca sta mult timp fara sa clipeasca si avem senzatia ca ne fixeaza, chiar am observat de ceva timp cat de rar clipeste, voi ati observat chestia asta sau...nu mai am nici neuronul singuratic de partea mea
Ieri i-am dat mamagaliguta cu iaurt prodlacta...i-a placut
Stefania multa sanatate lui Bumbu, deci sa inteleg ca faceti vaccinul azi? Bafta! Cel antirujeolic, nu?
Alina_a sa ne spui si noua de regim
Andutzy ti-as spune cum sa faci cu pozele dar si pe mine m-au invatat fetele , dar stiu ca pe forum nu poci sa faci asa ca incearca pe yahoo, webshots or uerevar
Gusta condoleante pentru pierderea bunicii
Corni si mama mea tot atatia ani a implinit
Beatrice chiar nu e o regula cu dintii
Hai sa va arat o poza pt. stimularea sosirii iepurasului
Eli, Bianca & Andreas