Bebelusi de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Eeee, salutare si de la noi...

Aseara pe la ora 12.00 noaptea am ajuns in Copenhaga cu bine, dupa ce a intarziat avionul vre-o ora ca avea aripile murdare de zapada si a trebuit sa-l curete si plus ca ningea in Germania si vizibilitatea era cam proasta... Una peste alta suntem bine... Alex a capatat o raceala dar acum este k.... O sa pun poze un pic mai tarziu, ca acum ma duc la treaba ca e casa vraiste...

Pupici

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumim pentru urarile de ieri
Decretez inceputul distractiei! Fi-miu merge taras prin toata sufrageria, il culeg din cele mai imposibile locuri si tocmai ce mi-a dat un restart la pisiu de la buton Bai, frate si trage niste chiote, niste vocalize de soprana de te si sperie.
Stefania, nu, biserica a fost sf. Ciprian, de pe calea victoriei vis-a-vis de CEC-ul mare. Multumesc de complimente
Aoleu, Loreen, tare naspa cu pozicile. Vezi poate le mai recuperezi pe cele de pe net. Imi pare tare rau...
O singura data i-am dat si supa si felul doi dar asta a fost o situatie aparte: felul doi era de fapt mancare de oameni mari pe care i-am dat-o pentru ca in ajun ii placuse (mancare de praz) si nu preea mancase din supita lui. Asa ca am suplimentat cu ce stiam ca-i place. Altfel ii dau doar un singur fel dar am inceput sa-i fac periodic supe dese pe care le mananca la lingurita.
Cred ca o sa incerc si eu iaurt. Nu i-am dat pana acum si cred ca e cazul.
La noi mosul a fost foarte bogat pentru mami si pentru tati, ba chiar si pentru Filip cu ajutorul guvernului, ca au trimis ei jucarii pentru pitic. Dar pentru mami si pentru tati mosul a adus LOGAN-ul Dar in compensatie mosul a luat cu el toti banutii si bate un asa vant naspa prin buzunarele noastre ca nu avem nici bani ca sa facem actele masinii. Eh, nu-i bai facem noi rost. Mihai acum incearca sa vanda masina cea veche unui coleg de munca. Sper sa ii iasa.
Ma duc sa-mi culeg copilul din brad.
Pupici

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Neata si de la noi!
Ioana, noi am primit de la finutii nostri cartea madamei Dolto, dar dupa ce am frunzarit-o m-am lamurit: nu le am cu psihologia! Mi se pare asa aberant ce scrie 'mneaei...Ptiu drace!
Stefania, nu da prea mult cortizon la cupil', ca nu face bine! Mai incearca cu picaturici de apa de mare (Nazomer, Marimer, etc). Si daca e racita, amanati vaccinul. Eu la a mea aman vaccinul cat pot, n-am chef s-o inoculeze asa aiurea...adica am bagat la capsor ce zice Fran, ca greutatea puiutelor noastre e cam mica pentru doza de vaccin...
Apropo, Fran, cum ati evoluat? Cu ce i-a scazut febra Iepuretelui?
Si vorbind de greutate, am cantarit zgatiuta ieri si avea 7.55 kg la 7 luni. E bine, zic eu... A inceput sa manance muuuuult mai bine de cand ia Vi-Sol. La pranz si dupa-amiaza rade cate un castronel cu 1-2 mere si 1-2 biscuiti, sau supitza cu legume pasate si cu fulgi de cereale... Iar seara 300 ml de lapte! Wow! Cred totusi ca a mea s-a dat pe brazda... Ceea ce va dorim si voua Stefania si Fran!
Loreen, bine macar ca agatasesi poze pe net! Sigur sunt pierdute?! N-au mai ramas pe hardul vechi? Si ala, expertu' lu' peste, nu ti-a zis ce face? Sau nu l-ai chemat sa repare?

Noua Mosul ne-a adus si o olita, dar deocamdata e de decor...
Cu mancatul - noroc ca am fost plecati, ca n-am gatit acasa si halim pe sponci acum... Adica "ma mentin", ca sa zic asa!

Azi am fost la Municipal s-o internez pe bunica mea (97 de ani) - are fractura de col femural. Mama si cu mine eram super stresate, ca la varsta asta... operatie... anestezie, cam nasol! Si vine una din infirmiere si ne intreaba ce varsta are Buni, apoi zice : E tinerica! Am avut anul asta 2 pacienti de 100 de ani, si unul de 102!!! Sa va mai zic ca ne-a venit inima la loc?

Eu merg pana vineri(inclusiv) la serviciu, deci nu scapati de mine asa usor! Ha ha ha!
Pupicei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

chrisdun, exact 7,55 are si ema la 7 luni.;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Androix, adica jaguarul tau si-a dat obstescul sfarsit?!
Sa-l stapaniti sanatosi pe Logan, sa va tina 50 de ani si sa nu va faca absolut nici o problema!
Babygirl, sa stii ca m-am linistit. Parca mai ziceau fetele (nu mai tin minte cine!!!) ca bebelusii lor au 7 kg la 7 luni... Asa ca ale noastre sunt mai mult decat ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Alina_a, buna treaba cu electrosocurile. Impachetarile si vacuumul sunt pntru celulita numai. Dar electrostimularea merita si nici nu e asa de scumpa... Eu am vrut sa merg si alea m-au refuzat pe motiv ca nu pot sa-mi duc copilul cu mine...
Vad ca o parte dintre noi au avut mosi craciuni interesati in fitness .
De cand cu premergaretul, Thomas are un somn in el noaptea, super...adoarme seara imediat fara scandalurile dinainte si azi noapte a facut un mic scandal pe la 12, dar nu m-am dus la el, s-a dus barbatu-meu, la 6 iarasi, a adormit singur la loc... dupa vreo 10 minute de scandal.
O sa pastram strategia asta, pentru ca, dupa o indelunga documentare, am ajuns la concluzia ca altfel nu se poate. Trebe sa invete care sunt limitele.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Helau,
va spun si eu cu intarziere Sarbatori Fericite !!! iar copilasii sa va aduca numai bucurii si fericire maxima.

Am avut si noi un craciun frumos, ca in fiecare an dealtfel, iar Bianca si Alex au primit multe, multe jucarii.
Despre noi nu stiu mare lucru ce sa va spun. Nimic nou pe frontul de vest. Bianca nu face altceva decat sta in fund si este foarte frustrata ca nu poate ajunge singura si repede in locurile in care ar vrea ea. Eu tot incerc sa-i arat si sa-i explic cum e cu statul in patru labe....dar nimic! . Nu de alta, dar m-ar mai scuti si pe mine de caratul in brate....

Loreen spune-mi te rog ce vitamine i-ai dat tu Deliei pentru pofta de mancare, pentru ca nu stiu ce sa ma mai fac. Pentru moment m-am resemnat, dar cand stau si ma gandesc ce meniu are Bianca ma apuca iar nebunia: lapte si piure de fructe. ATAT !!!!! Am incercat a nspe mia oara cu piureul de legume si este imposibil sa il manance. Am facut si cum a zis doctorita, am intrerupt o saptamana, pe urma iar am incercat .... degeaba. Singurul mod in care il mananca, nedandu-si seama defapt ce mananca, este atunci cand ii pun mar in piure. Dar eu as vrea sa ii placa si sa manance supa, legume, etc, stiind clar ca asta mananca !!!!!
Alex la varsta ei manca supa si ciorba facuta ca pentru adulti, mai nene!!!

Cu greutatea, adica cu infatisarea grasanei stam mai bine. Nu mai arata asa rotunda ca atunci cand era mai micutza, dar totusi are la aproape 7 luni mai mult de 9.500 kg.......m-a cocosat. Cred ca asta este si unul dintre motivele pentru care nu reuseste sa se aseze in genunchi (ea incearca, dar nu reuseste).
Sunt extrem de bucuroasa ca pana acum nu s-a capatuit cu nici o raceala (sper ca nici de-acum inainte), pentru ca majoritatea bebelusilor din gasca noastra au fost pana acum de 2-3 ori raciti si mi-era teama.

Va doresc in continuare sarbatori fericite si sa petreceti un An Nou minunat.

pupici

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Uitati pozele promise!

PLECAREA

TERMALE, AJUN

La termale o sa vedeti poze facute la -2 grade, afara in bazin...

CRACIUNUL IN MUNCHEN

ERDING

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Stati, mey, nu dati cu parul, eu va zic numai ce am citit scris de tanti aia. Si intamplator la mine s-a potrivit, dar intr-un mod amuzant. Si oricum nu cred ca ne mai amintim ce ne framanta pe noi la varsta aia, iar parintii nostri nici atat. Din cate am citit pe aici pe forum este destul de apreciata, mai ales pentru solutiile pe care le da pentru varstele problema care urmeaza. Eu am de gand sa citesc si chiar sa aplic: daca merge bine, daca nu iarasi bine.
A venit si la noi dr si am facut vaccinul de 6 luni. Fara urlete, mai ales ca a fost acela 2 in 1 si sper eu si fara efecte adverse. Dr a fost multumita de evolutia Anei, dar i-a dat fier Haussman - 2,5 ml/zi(desi nu crede ca sufere de anemie dupa culoarea fetei) pentru ca asa da ea intre 6 si 9 luni. Ne-a dat liber la ou, branzica, iaurt si a zis sa mai asteptam pana la 7 luni cu ficatelul. De asemenea mi-a spus ca abia la 7 luni va sta singurica in fund, acum sa o pun intre perne. Gabitzam, te rog pune si masuratorile la 6 luni: 70 cm si 7.650 kg. In sfarsit, la inceputul lui februarie ne asteapta la vaccinul antirujeolic.
Intreba cineva de 2 feluri la masa de pranz, nici eu nu-i dau desi cred ca ea ar baga. Ca haleste integral castronelul de 200-220 gr de piure. Insa odata a mancat ceva mai multe fructe si dupa aceea mi-a dat afara surplusul. Asa ca prefer sa nu amestec inca felurile si mai vedem peste cateva luni cand va creste probabil cantitatea ingurgitata.
In rest, acum vreau sa plec la Metro sa vad totusi de scaunel de masa ca dupa ce incep munca nu cred ca voi mai avea timp sa prospectez piata, chiar daca il va folosi pe la 7 luni. Vorbim diseara!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Androix, si eu declar deschisa distractia. Se taraste si al meu prin toata casa fugarind o sticla de apa minerala. Alaltaieri l-am gasit in fata televizorului cu telecomanda in mana si cara DVD-ului niste pleznituri cu telecomanada. Ieri a mancat o frunza de la una din florile mele din sufragerie. Concluzie- am cam pus-o ca va trebui sa alerg dupa el prin toata casa. Sta singur in curuletz, ii place in genunchi ( ca sa-si spele cred pacate fata de mami), ar vrea in picioare toata ziua... Vai vai. Credeam ca macar pana la 8 luni sa stau linistita.
La noi Craciunul a fost absolut banal, fara agitatie multa. Luni am facut un curcan si am chemat ceva prieteni, ieri am iesit la ceva cumparaturi... A venit mosul ca la toata lumea de altfel si am mancat pana la lesin.
Ieri dimineata mi-a venit prima menstruatie super adevarata cu dureri si hemoragie de nu fac fata cu tampoanele. Stiam eu ca cel de acu doua luni nu a fost ce trebuia.
Dormim in continuare rau, mananca foarte prost de vreo doua saptamani, e marait. Gingia de sus e atat de umflata! E clar ca iese tura a doua de dinti.
Andreea.a ma topesc de dragul lui Ericozaurul. E scump tare. ieri i-am aratat si sotului ultimele poze si s-a topit si el.
Va las acum si mai incerc mai pe seara. va pup.

Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

Mergi la inceput