Mamici de ianuarie-februarie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 2
Giova spune:
De 2 -3 /zi. cand ii mai studiez si-mi aduc aminte. Prima data iau cu unghia si pe urma cu apa si tampon. Nu ma doare, dar am observat ca mi-au devenit sfarcurile mai sensibile acum, mult mai sensibile. trebuie sa le ating cu grija.
Sa speram ca voi avea lapte, ca de nu innebunim sa incalzim la biberoane, mai ales noaptea.
Ana mersi de compliment, dar nu e chiar asa. Am intrat in sarcina cu 64 kg si am slabit 4.Eu le numar acum de la 60. As vrea sa ajung la 56-57 kg, caci nu sunt nici foarte inalta 1.68 m.
Fug in pat, revin mai tarziu.
gio
si bb Marco 37+
Ana_m spune:
Saluatre gagicile,
Va citesc de o ora, pana am reusit sa citesc tot.
Vad ca arevenit in forta schimbul 2
.
Azi am fost la spital la control, totl e ok, au monitorizat miscarile la bb, si e ok, in schimb nu mi-a facut tact vaginal
, nu stiu daca asta e in avantajul meu sau nu , dar eu nu voiam sa imi faca. Mi-a facut moasa vineri si stiu ca era ok.
Craciunul a fost super plictiseala, ca niciodata. M-am si enervat groaznic cu o faza, din pacate cu cineva din Ro, si cred ca tensiuna era undeva foarte sus. M-a mustrat sotul ca nu sunt normala sa ma enervez asa , ca daca i se intampla ceva bebelinei si se naste cu sechele
. Eu sper ca se va intampla nimic. Azi eram cu tensiunea la 140-80, la spital. La control ma duc din nou saptamana viitoare.
Ma mai gandesc ce voiam sa va scriu si revin
Ana
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
anasebe spune:
Cred ca ma duc in pat. Iar da primarul Vanghelie cu artificii.
Cred ca are niste probleme majore omul asta.
Noapte buna, fetelor.
ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
Ana_m spune:
Irina pofta buna , sau ma rog sa iti fie de bine !!!
Mirela , te cred ca ti-e mai greu , si mie mi-ar fii frica sincer, singura cu bebele.
Ana
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Giova eu biberoanele le fac cu apa plata care e la temperatura camerei deci nu e calda dar nici rece asa ca imi ia 30 de secunde sa fac un biberon. Apa o las de regula langa calorifer dar nu e calda e lalaie.
Fetele acum am profitat de pauza dela film sa vad ce mai scireti si astept sa se termine filmul ca sa trezesc bebele sa ii fac baie si sa ii dau sa pape. Asa ca dc nu mai intru va pupacesc si va astept sa nasteti.
Bombon tin pumnii pentru tine si ma bucur ca esti relaxata.
Restul haideti mai repede ca sa am si eu cu cine discuta despre bebe.
Irina
irinadum spune:
Mirela pai dc esti sngura cu bebe hai la mine ca si eu sunt la fel si ii dam noi de capat pana la urma. Facem tabara vorba lui Monica.
Irina
Denisam spune:
Salutare burticutze,
A dat Domnul si am venit si eu, nu ma mai mir de ce ma doare spatele dc de la 9.30 la 2.15am facut shopping, nu
Dar a meritat, am gasit chestii faine si reduse de la 50% in sus pt casa, bebe, tata si pt Anul viitor de Craciun
-decoratzii de casa si cadouri la nasi, oricum de la anul am hotarat ca Mosul vine doar la copiii, nu mai luam cadouri la adulti in grupul nostru de prieteni.
Moni- tu esti bruneta, ca dc esti si bruneta, putem fi surori, ca la kg suntem la fel, ca si l ainaltime si mai suntem si semne de apa, deci ne-am scos![]()
Irina- sa-ti fie de bine, bag si eu acuam niste peste, ma mir ca nu m-a apucat nimica la cumparaturi ( ma refer la foame si la toaleta, dar am baut doar 1l de paa si am bagat o cioco de 45gr, deci nu prea avea cum)..Ce face Mario- e la baitza acuma?
Ana- saluatre, ma bucur ca tevad1
Ursulina unde e -fetele stitzi ceva?Nu am apucat sa cietsc decat 2 pagini de la cap. anteriro si asta de aici![]()
Bombonica maine e in focuri nu, sper sa fie totul repede si bine si pt ea si pt bebe!
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Am intrat sa va salut si sa va urez o noapte cat se poate de placuta.
la toate!!!
gio
si bb Marco 37+
Denisam spune:
Mirelutza
- tecred ca nu e usor, dar fii barbata cairina si va fi bine, nu te mai gandi ca esti singura, important e ca te descurci, stii destule si tu si bebe sa fitzi OK- banui ca e vreo clinica pe unde potzi suna dc ai intrebari sau ai un priten sa suni pt ajutor la nevoie, va fi totul bine, inceputul e greu

Bombo- te pup, tin pumnii pt o nastere usoara si bebe sanatos, ai grija de voi doua

Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Denisam spune:
Giova- somn usor!
Moni, Ana, Maraki-m-ati lasat singura, suntetzi ala seriale, la cremuit, sau fugaritzi sotii
?
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK