Miresele anului 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Lasa-le ma Razuca sa se ghiftuie! Macar acum..ca apoi o sa incepeti toate sa va stresati sa slabiti! Eu nu-s la munci, Slava Domnului! Desi sa alerg dupa potaia asta bocaneatza e mai mult decat un job!
Rexanne...mai fetelor, lasati-le! Fac si ele ce pot...dar daca le puneti la punct in mod frecvent, o sa le treaca!
Neata Trenurelu...cum fu petrecerea? Bune icrele si vinetele cu ceapa?...io nici nu concep altfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by cri.
[soacra trebuie sa-i aleaga rochia miresei

Daca asta ar fi adevarata, ar incepe al treilea razboi mondial!!! Purtat de femei si intre femei! Recunosc ca faza asta m-a lasat masca! Si ce altceva ar mai trebui sa aleaga soacrele? Poate chiloteii pe care-i purtam pe dedesubt-trebuie verificati si aprobati ca nu cumva odorul sa fie prea dezamagit sau, din contra, prea entuziasmat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Je - la apel!
Fetele, sper ca azi nu mai e nici o sarbatoare, ca am pus in functiune.....si, apropos de soacre....a mea e taman aia cu 3 nurori!!!...si de fapt, tot io-s aia mare...ca cea care ar fi trebuit.....peste cateva zile pleaca inapoi in tari straine si io raman de bubuit..nu?
Ce bine ca azi e plecata - Doamne iarta-ma , da' asa mai stam si noi 2 impreuna, ca altfel...iar "ma cara" acolo....deh, daca mami meu nu e aici..da' las ca vine ea...dupa rev...numa' pe la ea voi fi .....
eh....soacra-mea se pricepe foarte bine sa te puna in fata faptului implinit (evident nefavorabil pt mine)...si sa ma determine sa accept diverse....ca sa evit certuri acasa cu iubi...
as vrea sa dau o raita prin Cora (sper sa nu fie balamuc) sa mai luam una-alta.....si un cearceaf din ala din prosop/material elastic...ca subsemnata nu prea stie sa doarma pe unul normal si il face sul sub ea ....niscaiva de-ale gurii (ca de-ale avem destule ..si poate ceva consumabile pt masina de spalat.....

Cu mancatu', o sa radeti - desi nu prea m-am omorat...tot am senzatia balonarii...am senzatia ca sunt plina si ca nu pot sa scap de plinu' asta...hm....dupa sf ion....tre sa dam militaria jos din pod.....nashpa moment....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Razuca mamicule, stiam si eu de traditia asta cu nasii, dar nici iubi nu avea nici in clin nici in maneca cu nasii lui de botez ( decat respect) si nici eu nu sunt prea apropiata de ai mei, si hotarasem de mult ca ii punem pe prietenii nostrii, si nu a avut nimic de comentat atunci...dar cred ca atunci cand a comentat era in unele din pasele proaste...
A... si pe noi ne amuza cand ne spune ca nu ne mai da bani...in conditiile in care nu ne mai da de mult banuti ...Dar si atunci i-o taie fiu-su...Ceea ce este misto e ca iubi cu mama si tata se intelege absolut excelent, si ai mei il iubesc de nu mai pot...asa ca din punctu' asta de vedere stam excelent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

neata la toata lumea...eu sunt noua pe aici...DAR ma pliktisesc si eu pe la servici...am inceput sa citesc forumul si mi se pare interesant. Subiectul soacra: eu patesc la fel, doar ca al meu o pune la punct de fiecare data, asa ca nu este nevoie sa ma cert cu ea. As vrea sa va urez tuturor un an minunat si avand in vedere ca majoritatea va casatoriti: BAFTA!!! - (asta ma include si pe mine caci si eu urmeaza "sa ma nenorocesc" anul acesta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dyadya
Si ce altceva ar mai trebui sa aleaga soacrele? Poate chiloteii pe care-i purtam pe dedesubt-trebuie verificati si aprobati ca nu cumva odorul sa fie prea dezamagit sau, din contra, prea entuziasmat!!!!

Da' ma intreb si io ca prostu': dc nu pui chilotel, moare soacra ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SimRam
si eu urmeaza "sa ma nenorocesc" anul acesta).

Pai dc tu crezi k te nenorocesti, eu nu-ti (mai) urez Bun-venit !

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya

quote:
Originally posted by Raza de soare
[Se ghiftuite cu sarmale, stiu eu... sa le fie rau cand se intorc, sa le consolam noi, care suferim aici, la munca...

Buna dimineata!
Ia, va rog frumos, putin respect! Pai am bagat deja a doua masina de spalat,am intins primul rand de rufe, ma pregatesc sa calc camasi, spalai vasele si mai trebuie sa si ies pe vremea asta mirifica!!!!

Asta ca sa dai jos sarmalele ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Asta ca sa dai jos sarmalele ?

uite cine a intels!! Exact, este un fel de aerobic...constructiv!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SimRam

neata la toata lumea...eu sunt noua pe aici...urmeaza "sa ma nenorocesc" anul acesta).

Si nu ne dai detalii ?

Raza de soare

Mergi la inceput