Miresele anului 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
SunSmile spune:
Hihihi Razuca..m-ai facut sa rad! Iti dau eu icre "naturale" cate vrei...ca doar is de la "mama lor" de acolo!
Raza de soare spune:
Si am stat ca un copil langa cosul ala cu mamutoi de plus... era un catel, dalmatian cica, avea in loc de pete niste inimioare rosii... si era moaaaaaaleeeeeeeeee... si maaaaaareeeeeeeeee... si l-am tinut in brate o gramada... si l-am lasat acolo, ca era vreun mil jumate... eu-s moarta dupa mutunei din astia... acasa la mama am vreo 100... cel mai mic are 1,5 cm, cel mai mare juma de metru... si am luat si acasa la puiu' vreo 5... si acum n-avem noi loc in pat de ei... ... dar ii da puiu' jos, cand e nevoie... defapt, acum stau cuminti sub bradut...
Si da, despre bebei, nunti si mutunei pot vb ore in sir...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
SunSmile spune:
Raza mai stiu io pe cineva care are tone de maimutzoi. Acum insa au trecut in "patrimoniul" blanosului! Insa mai stiu pe cineva care plangea zilele trecute ca si tine ca a vazut un iepuroi mare si frumos..o parasc..e Ralnied!
Sunteti doua pe lista de cadouri..sa ma anuntati cand e ziua voastra si ma infiintez cu cei mai mari si mai blanosi maimutzoi!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Hihihi Razuca..m-ai facut sa rad! Iti dau eu icre "naturale" cate vrei...ca doar is de la "mama lor" de acolo!
Da' stii ce fata am facut ? era sa lesin ! ca tot drumul pana acasa am salivat... adica vreo 15 min... si eu-s rea la faza asta, daca poftesc si cumpar, sa nu cumva sa nu ma lasi sa mananc in secunda aia, ca mi se face rau si faci pacat cu mine... asa rade puiu' mereu de mine, cica dc ma vad copiii sau , mor de pofta... acum s-a mai obisnuit, dar in primavara, cand au aparut fructele, le luam de pe taraba, le plateam si... hap !... asa, nespalate, ce ? am crescut la tara, luam fructele direct din pom si n-am murit; doar n-o sa mor dc le iau de la piata...
Fostu' meu mi-a facut odata o faza: mi-era sete, am cerut o apa si zice " Ai rabdare, ca-n 10 minute ajungi acasa... " Am avut. Pana la primul semafor, unde am coborat si... pa !... du-te unde vrei, dar fara mine... eu m-am dus sa-mi iau o apa si-am ajuns acasa cu metroul...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
mai stiu pe cineva care plangea zilele trecute ca si tine ca a vazut un iepuroi mare si frumos..o parasc..e Ralnied!
Sunteti doua pe lista de cadouri..sa ma anuntati cand e ziua voastra si ma infiintez cu cei mai mari si mai blanosi maimutzoi!
Ralnied ? Si te duci pan' la Iesi ? nu-i frumos ce fac.. dar 24 iulie si 6 decembrie, Sf Nicolae...
Raza de soare
SunSmile spune:
Ehehe..o sa aiba puiu tau niste drumuri de facut cand vei fi .
Dar te iubeste si o sa se supuna poftelor tale!
Cat despre zilele de nastere si nume..retinut! Pe cuvant..mie imi place sa fac cadouri..si mai ales imi place sa stiu ce-si doresc persoanele carora le iau ceva. Iar despre Ralu...pai o sa ajungem anul viitor la Iasi..si sigur ma voi intalni cu ele! Si atunci profit de ocazie sa-i duc un maimutzoi!
Ca sa vezi ca sunt "nebuna"..si o verisoara m-a bocit la telefon ca a vazut un papitzoi mare-mare, dar e prea scump. Si i-am gasit eu unul imens(a costat vreo 2,5 mil) si i l-am trimis cu cargusu. Deci nu sunt intreaga..dar bucuria celorlalti ma face sa "recurg" la astfel de solutii!
Auzi..da noi nu mai facem o intalnire dupa anul nou?....Ca as vrea sa va cunosc si eu, personal! Si asa "te-as citi" mai bine...in privinta maimutzoilor!
Raza de soare spune:
quote:
Ehehe..o sa aiba puiu tau niste drumuri de facut cand vei fi .
Dar te iubeste si o sa se supuna poftelor tale!
Auzi..da noi nu mai facem o intalnire dupa anul nou?....Ca as vrea sa va cunosc si eu, personal!
Sunt 2 variante, cu mine : ori dam faliment ori ma inchid in casa si arunc tv...
Mitiiiiiiiiing mitiiiiiiiiiiiiing....
Raza de soare
Rexanne spune:
Bey fetili, mi se pare mie sau voi n-ati dormit azi noapte??? CA am plecat si eu ca tot omu pe la 5 de la munca ( ca eu acasa nu am net inca) si am venit astazi dimineata si pac, doua pagini scrise...
M-am trezit ca o oropsita la 6 astazi, ca a trebuit sa o duc pe vara-mea la aeroport, si acum, chiar dupa doua , imi cad ochii in gura...Si mai am si de munca......
Si mi s-a terminat si ciorba de perisoare....ca ubi a meu e grasunic...si papa tot....Si imi este si cam foame...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
Bey fetili, mi se pare mie sau voi n-ati dormit azi noapte???
Si mi s-a terminat si ciorba de perisoare....ca ubi a meu e grasunic...si papa tot....Si imi este si cam foame...
Ba ne-am trezit cu noaptea-n cap... mai ales eu, ca ma visat urat toata noaptea... da' ma simt odihnita si zau ca nu pricep de ce..
Puiu' meu nu e grasunic, da' nu-ti face probleme, baga-n el... de ma mir unde intra atata mancare... si ma oftic, k nu se pune deloc, pe cand la mine...
Raza de soare
cri. spune:
pai daca vreti sa vedeti faza, fac poze! Ii zic ca tre sa plateasca si dup'aia scot blitzu' si pac! Parca ii vad fata aia interzisa, pe care a facut-o si cand i-a zis fi'su ca ne-a promis ca ne da bani de casa. Bineinteles ca nu ne-a dat nici un leu....
Don't worry, be happy!
Nunta noastra