Epilare definitiva

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Stiu ca subiectul este mai vechi, dar ma gandeam ca nu v-ar deranja sa va impartasesc si experienta mea. Asadar, acum ceva mai bine de doua luni am inceput la Crystal Cosmetics un tratament pentru epilarea definitiva a barbiei. Procedeul este numit electroliza si consta in introducerea unui ac foarte subtire la radacina firului de par, electrocutarea lui si apoi smulgerea lui cu penseta. Dupa doua luni de sedinte de doua ori pe saptamana nu am vazut nici un fel de imbunatatire a situatiei, drept pentru care m-am decis sa incerc si metoda IPL ( Intense Pulsed Light - Lumina Intens Pulsata). Am ales Clinica Coquette (cea la care merge/mergea si Corina), iar pe 19 aprilie am prima sedinta. Sper ca asta sa dea rezultate si sa scap inaintea celor 10 sedinte cat mi s-a preconizat ca va dura... Va mai tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

!Sunt extrem de interesata!!!
Te-au vazut si au zis ca dureaza 10 sedinte?!
Eu i-am sunat si mi-au zis ca au pachete de 5 sedinte si ca teoretic este suficient.
Cand le-am zis ca-s inchisa la culoare au zis ca trebuie sa ma vada neaparat, ca nu se stie daca ma mai pot face acum, sau doar la iarna.
Asteptam detalii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Am incercat si eu de-a lungul timpului mai toate metodele de care s-a vorbit, fireste fara rezultate notabile. Ultimadata am fost la Coquette, dar nu am terminat sedintele pt ca am ramas insarcinata. Totusi nici la ei, stiu de la sora mea, rezultatul nu e chiar 'definitiv'.

La Coquette au preturi bune pt ca din cate stiu ei sunt importatorii aparatelor respective.

Acum o sa incerc iar, dar alta metoda. Am un prieten dr estetician si o sa-mi faca epilarea cu un alt aparat, nou aparut, ceva cu lumina polarizata(nu pulsata-laser)..daca am retinut bine.

Asa ca va tin la curent daca va intereseaza!

http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos

anca si matei(4 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Ileana, nici eu nu am tenul chiar alb ca laptele, iar firul de par este inchis la culoare si destul de gros. Am fost la Coquette si mi-au spus ca va dura in jur de 10 sedinte. Oricum, pentru inceput, voi lua si eu tot pachetul de 5 sedinte si, apoi, daca va mai fi cazul, voi plati fiecare sedinta in parte. Mie mi-au recomandat sa incep sa imi dau cu crema cu factor mare de protectie (60-90) pentru ca pielea expusa razelor soarelui nu are voie sa fie tratata cu aceste aparate minim 3 saptamani dupa expunere. Si mie mi-au spus ca perioada cea mai buna pentru epilare definitiva, mai ales pentru fata - zona pe care nu poti s-o ascunzi sub haine - este toamna si iarna, dar eu am nunta in iulie si sper sa mai pot face pana atunci, daca tot mi-am pierdut atata vreme cu cealalata metoda, fara rezultate, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

BraveGirl, cum merge cu epilarea definitiva?

Pe mine ma bate gandul sa-mi fac inghinal, dar as fi vrut ceva noutati de la tine - cate sedinte ai facut pana acum, cum se prezinta "situatia" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

buna
fetelor ,care,mai sant noutatiile voastre?Ileana,tu ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

...Epilarea prin electroliza nu este eficienta?!?!?! Aici sunt aparate pt home :elecrilisys pen, si costa in putin mai mult de 100USD....ma bate gandul sa-l incerc, dar nu vreau sa arunc banii de pomana, cand vechiul meu aparat inca functioneaza, si din cate am citit in prospect nu este vorba de nici o durere....Sunt extrem de confuza pt ca ma dispera....mereu am fost de parere ca parul trebuie sa creasca numai pe cap

Sa-mi cumpar sau sa nu-mi cumpar? asta e intrebarea ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Pe mine m-a batut gindul de citeva ori dar uite ca am citit intr-o carte finlandeza ca nu se prea poate realiza din cauza ca firele de par au perioade de crestere diferite.In timp ce unele cresc acum,altele se trezesc sa creasca peste un an si tot asa in ciclu se intimpla...Stie cineva,o fi adevarata teoria asta?

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Fetelor,

La mine la prima sedinta inghinal nu s-a vazut nici o schimbare, dupa a doua au cazut aprox jumate din fire, iar dupa a treia sedinta timp de o luna nu a mai crescut nici un fir (deja jubilam), dupa o luna juma este aprox la fel ca situatia initiala...si raportul culoare piele/culoare fir este cel avantajos pt asemenea operatiuni. Sint articole intregi pe net, puteti sa va documentati inainte de a face o consultatie.
Stiu si eu teoria firelor ce cresc ciclic si sper ca asta sa fie explicatia.

Tot la salonul pomenit merg si eu si nu-s f incantata de profesionalismul lor (intarzie la program, chiar si cand programarea o aveam la 11), insa vreau sa ating cele 5 sedinte sa vad ce se intampla. Am mai vazut o reclama a unui salon cu preturi similare in revistele pt femei insa imi scapa numele, altfel C. e cel mai ieftin din Bucuresti. Daca ma insel anuntati-ma va rog.

Editez ca mi-am adus aminte de intreb ref la aparatul pt acasa. Nu l-as lua din 2 motive: 1.metoda e veche si dureroasa, lasa urme din ce am vazut acum cativa ani la o clienta intr-un salon, 2. e prea ieftin ca sa fie ceva de capul lui. Pb asta mi-o pun si eu referitor la salonul la care merg, cum reuseste sa fie la jumate din preturile celorlalti. Am citit acum ca ar fi distribuitori, imi raman insa dubiile ref la calitate. Asadar am 3 sedinte din 5 si rezultat zero, parul creste asa cum ii e dictat de mama natura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

si totusi pana la urma exista careva care si-a facut si parul nu a mai crescut?
tare as vrea sa imi fac si eu ,dar mi-e teama ca dau banii aiurea.
Aici ca sa iti faca toata fata mi-a cerut $1300,cica asta este pretul de jumatate,ca am mers la consultatie nu stiu in ce zi si ei atunci dadeau 50% mai putin(asta este politica aici)
dar mi-e teama ca imi arunc banii
existo vreo fata care si-a facut aici epilare definitiva?????
multumesc

Sa o ajutam pe Barbye http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput