cresa sau bona

cresa sau bona | Autor: maria gastaldo

Link direct la acest mesaj

Buna! Sarbatori fericite tuturor!
Ma numesc Maria si am nascut un baietel pe 28.07.2005 pe care l-am numit Alexandru. Creste teribil de repede: de exemplu azi a rostit si el primul lui "mama" si se bucura de izbanda cu multe hohote de ras:)
Din pacate trebuie sa ma intorc la servici cam prin martie si sunt in cautare de solutii pt ingrijirea lui bebe cat timp nu sunt cu el. Nu stiu daca e bine sa il duc la o cresa sau sa ii caut o bona! Daca e cineva din Brasov sa imi recomande vreo cresa as fi tare recunoscatoare
Povestea noastra e una obisnuita insa pt mine e cea mai frumoasa intamplare din viata mea: l-am asteptat atat de mult pe bebe ca acum il alint foarte mult, Travaliul a fost lung si ingrozitor (9 ore si jumate) insa nu m-a descurajat si mai vreau inca un bebe peste vreo 2 ani.
multumim anticipat pt ajutor si va dorim multe clipe de fericire lanaga cei dragi!
Maria si Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Buna Maria si sa-ti traiasca baietelul!
Eu mai degraba ti-as recomanda sa-ti cauti o bona decat sa-l dai la cresa. Caut-o de pe acum chiar daca o platesti cat esti si tu acasa, asa o sa-ti dai seama daca e potrivita sa stea cu copilul tau si daca e de incredere. Eu am schimbat deja 3 persoane pana s-o gasesc pe cea care este asa cum imi doresc.

Mire-mama de fetita frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Bine ati venit pe forum si sa creasca mare, sanatos si norocos bebe !! Bineinteles o bona , cautata inca de pe acum !!

Mergi la inceput