femeile il au pe necuratu in ele !
Raspunsuri - Pagina 19
yank spune:
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.
Veve spune:
quote:
Originally posted by oancea
DUMNEZEU NE-A DAT TREI LUCRURI MINUNATE.SI ANUME:MUZICA,NATURA SI FEMEIA.
Hei!ai uitat-o pe soacra'mea!Si p'a lui xenocid!
quote:
MUZICA PENTRU A NE BUCURA AUZUL SI INIMA,NATURA PENTRU A NE BUCURA OCHIUL,IAR FEMEIA PENTRU A NE ALINA SUFLETUL SI A NE BUCURA SI OCHIUL SI INIMA.DIN
Nonono!Io m-am gandit mai bine!deci:FEMEIA PENTRU A NE ALINA SUFLETUL SI IAR FEMEIA (saraca) PENTRU A NE BUCURA AUZUL SI OCHIUL
quote:
RESTUL ESTE DOAR CIRCOTEALA.
De fapt totul este o carcoteala!
una intrata in jocu' lu Nn
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3131512&T=1" target="_blank">
narancea spune:
femeile, ..lear costa lor a draq, sunt tot timpul ocupate ! numa cu ce sa faca si ce sa nu faca aia din jurul lor ...
gabibarta auzi tu chiar nu ai respect ? tu crezi ca intrii aici si potzi acuza cum itzi place tzie ? astea sunt calomnii !!!!!
asa tupeu ! daca au ceva femeile astea apoi e tupeu ! cu caru !
gabibarta spune:
dragul meu, nu am acuzat pe nimeni, am pus doar cateva intrebari. (stii tu, fraze din alea care se termina cu semnul intrebarii)
Si mai bine nu spune la altii tupeisti pana nu te uiti in oglinda.
Pupici
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
Zuzilici spune:
Mey, cine a indraznit sa "mute" subiectul ca l-am cautat toata dimineata, uf, uf, uf si mai sunt si la munci ....nu ale facerii inca.
Nasol, momentu' ... mai rar amatoare pe-acisilea .... se vede dupa postari. La femina intim ... erau postari... din secunda in secunda ...Aici ...asa o sa moara.
Rusinica, rusinica, rusinica ....
Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Ina82 spune:
Mai...am vazut si eu un pozele lu nenea Narancea....dupa postarile lui ma asteptam sa vad un hottie cu trupul lui Pitt si fata lu Clooney si cind colo ma trezesc cu moshulica de 50 de ani.Serios ma....or luat-o bunicii pe aratura.
To be wise is to know what to overlook:-)
Nadia1976 spune:
Narancea... bravo! ptr. subiect. Am ras cu lacrimi citind postarile. Nu stiu daca l-ai vrut sau nu ca si gluma, dar e teribil de amuzant.
Dar, acu' serios: mai sunt si exceptii... eu, de ex., care sunt, cu toata modestia iti spun: FEMEIA PERFECTA! adica, toata ziua nu fac altceva, in timp ce sotul meu , eu doar: si dup-aia, am eu grija sa hahaha Ce spui? Nu sunt perfecta??? HAHA!
Winners don't quit; quitters don't win.
narancea spune:
tu esti exceptzia care intareste....regula !
hahahaha..... ok esti baiat de gasca hahahaha
brendamitran spune:
Uite ca,intimplator,tocmai il reciteam pe Cioran....si iaca ce zice:
"Nu cred ca Dumnezeu så fi fåcut pe Eva din coasta noastrå, cåci atunci ar trebui så ne întelegem cu ea si altundeva decît în pat. Dar la drept vorbind, nu i si aceasta o înselåciune?
Nu atît din instinct, cît din groaza de plictisealå atîrnåm de femeie. Si se prea poate ca ea så nu fie decît o nåscocire a acelei groaze. Din frica de singuråtate a lui Adam a plåmådit Dumnezeu pe Eva, si de cîte ori ne nåpådesc fiorurile izolårii am oferi Creatorului cîte o „coastå“, pentru ca, nåscutå din noi, så ne sorbim în femeie propria singuråtate."
Ei? Ce zice unii?
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
brendamitran spune:
Uahhhhh....asa efect "paralizant" sa aiba Cioran?
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran