femeile il au pe necuratu in ele !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta63 spune:

Stii ce cred eu?...pai,baby,
eu cred ca tu mintii,dar rauuuu,rauuuuu de tot!!!!!!!!!!!!
Chiar stii tu ce gindesc femeile????????
Sau poate ai tu ceva femeiesc in firea ta???!!!!!!!!
Dar eu oricum vorbesc singura ca tu,cu siguranta, m-a ignori.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by nicoleta63

Stii ce cred eu?...pai,baby,
eu cred ca tu mintii,dar rauuuu,rauuuuu de tot!!!!!!!!!!!!
Chiar stii tu ce gindesc femeile????????
Sau poate ai tu ceva femeiesc in firea ta???!!!!!!!!
Dar eu oricum vorbesc singura ca tu,cu siguranta, m-a ignori.
Nicoleta

Copiii mei Ina & Alex+ Clipe din Buhusi

Baby,tu nu citesti bine,nu am zis ca stiu ce gandesc,am zis ca nu am mari probleme cu intelesul femeilor.....Vorba aia:Baba surda nu le aude da` le potriveste

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

1.Bey, baby, stii ca ai dreptate e o mare diferenta intre ce ai zis tu si ce am inteles eu,da...da...categoric DA!
2.E o rusine sa ai peste 40 de ani?Tu cind ai sa implinesti virsa asta ai sa fii mosneag impotent????????????????????????????
Poate vorbesti din experiena,condoleante sincere.
3.Cred ca atit cit ai postat aici e destul cat sa poata orice baba sa priceapa ce fel de tip esti.
Eu i-ti doresc, sincer, mult noroc in viata ca se vede ca ai fost rau traumatizat psihic,maica.
Nicoleta

Mergi la inceput

quote:

1.Bey, baby, stii ca ai dreptate e o mare diferenta intre ce ai zis tu si ce am inteles eu,da...da...categoric DA!
2.E o rusine sa ai peste 40 de ani?Tu cind ai sa implinesti virsa asta ai sa fii mosneag impotent????????????????????????????
Poate vorbesti din experiena,condoleante sincere.
3.Cred ca atit cit ai postat aici e destul cat sa poata orice baba sa priceapa ce fel de tip esti.
Eu i-ti doresc, sincer, mult noroc in viata ca se vede ca ai fost rau traumatizat psihic,maica.
Nicoleta

LOL,baby,asa suna zicala,eu idee nu am citi ani ai sau vroiai sa modific proverbul dupa ce initial ma interesam ce varsta ai.Common,nu o lua personal,ca nu e cazul.Despre bullshiturile care le indrugi mai departe in postul tau,ma abtin de la comentarii.BTW,sint mai aproape de 40 decit ai tu impresia,ptr a ta cultura generala.Vad ca iesi necuratu din tine
Damn,da vad ca nu ti-a priit revelionul asta deloc.Lasa,o sa iti fie mai bine la anu`.

Spuneam eu bine in alt thread ca unora le trebuie ceva teste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Moam',ce-i varza asta aici?Aveti si moare?C-asa ma duoare-un caaaaaaaap
Narance,naspa ajunsesi,zau!Te prinse anu' luat in serios!...si yankujinu'-ti calca pe urme...Da' tot oancea-i cel mai tare!Pam-pam!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=C7B1&AID=3131512&Pres=Y" target="_blank">

Mergi la inceput

Nu am facut nimic alceva decit sa raspund la agresivitate cu agresivitate,desi s-ar putea sa nu fie chiar ortodox.Oricum viata m-a invatat ca nu trebuie sa intorc si celalalt obraz.
Si recunosc ca un revelion departe de casa nu e chiar reusit,cel putin pentru mine. Poate pentru tine a fost mai bine.
Nicoleta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Veve

Moam',ce-i varza asta aici?Aveti si moare?C-asa ma duoare-un caaaaaaaap
Narance,naspa ajunsesi,zau!Te prinse anu' luat in serios!...si yankujinu'-ti calca pe urme...Da' tot oancea-i cel mai tare!Pam-pam!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
....veniwww.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=C7B1&AID=3131512&Pres=Y" target="_blank">

Ia un aspirin ceva.Ai vazut daca le amesteci Da cine-i Oancea.Pam-pam

Mergi la inceput

quote:

Nu am facut nimic alceva decit sa raspund la agresivitate cu agresivitate,desi s-ar putea sa nu fie chiar ortodox.Oricum viata m-a invatat ca nu trebuie sa intorc si celalalt obraz.
Si recunosc ca un revelion departe de casa nu e chiar reusit,cel putin pentru mine. Poate pentru tine a fost mai bine.
Nicoleta

Ce agresivitate ca eu nu vad niciuna?!.Whatever....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

daca femeile il au pe necuratul in ele atunci barbatii il au pe tata necuratului in ei

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ce faceti neica?
Va certati din prima zi a anului?
Nicoleta,ce ai mama? Nu ai petrecut bine? Ti-a picat rau beutura? Sau esti in lipsuri? Cu ce-ti gresi sarmanul Yank?

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput