femeile il au pe necuratu in ele !

femeile il au pe necuratu in ele ! | Autor: narancea

Link direct la acest mesaj

imi aduc aminte, demult, sa fi fost prin anii 83- 85 stateam la coada la aprozar sa iau struguri, avea unii albi si avea din aia negrii lunguietzi, care se numeau coarne, nici eu nu stiam, dar am aflat in ziua aia. cind ajunge una la rind, vinzatorul de aprozar ii pune albi in loc de aia negrii. femeia s-a aprins pe loc, mentalitatea aia de tzatza cum numa la romani gasesti, in 3 secunde l-a facut pe ala si prost si dobitoc si toate alea, si cu miinile in sold ii repeta comanda : coarne am zis, vreau coarne !
vinzatorul care a tacut milc pina atunci, si sigur nu era clar ca strugurii aia se numeau coarne, s-a uitat in jur si a zis : coarne ? toate avetzi coarne ! suntetzi dracii pe pamint ! si s-a uitat intrebator din ochi la coada, eu l-am aprobat din cap si am zimbit.
intr-adevar toate avetzi coarne ! daca va cauta omu in par desupra fruntzii , cornitzele sunt acolo !

cu debatul asta nu vreau in nici un caz sa argumentez ca asa este, ci numai vreau sa scot de la voi ce se poate face sa va mai imblinzim un pic, as vrea sa aflu daca este posibil sa scoatem dracii din voi sau trebuie sa acceptam asta o data pentru totdeauna si sa ne gasim fericirea in alte chestii.

raul la toate relele : femelele !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Deci asta e tema pentru diseara pe chat. Propun sa va strangeti cat mai multi barbati si sa facem o sedinta de exorcizare in grup sa scoateti dracii din noi .
Succes!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Maestre, cata dreptate ai!!!!!
Cat despre imblinzit, nu o sa reusiti niciodata!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Hihi, mai e un guru p-aci care deja a vazut, dupa doo postari, ca-s fata "buna"
Io zic sa venitzi cu biciu, ca altfel nu mere!
Concluzie: gasitzi-va fericirea in alta parte

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

da voi nu aveti draci?!?????
ei si inca cati!!!
da nu ne obosim sa vi mai scoatem, va iubim cu tot cu ei

Sarbatori fericite
pozici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032&whichpage=1" target="_blank">copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai coarne au si barbatii ... cind le pun femeile
cu alea ce faci, le lasi asa?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iren
...
Concluzie: gasitzi-va fericirea in alta parte

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Adica unde? Intre ei sau cu gonflabile?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

exorcizare,exorcizare!!!
da n-am inteles,narancika:mata vrei sa il scoti pe necurat din fomei,sau vrei sa te obisnuiesti cu ideea ca sintem irecuperabile?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

naaaaaaaaa suratelor, nu scapatzi asa usor.
hai sa despicam in patru caracterul femeii, femeia in general si romancele in special.
daca r fi sa grupez asa in mare cele mai caracteristice trasaturi ale voastre ar fi :
- avetzi pretentzii extrem de mari la barbatzi, iar singura rsplata care le-o datzi e vesnica nemultzumire.
- suntetzi schimbatoare ca vintul, tradatzi, uitazi, si calcatzi pe morminte, nu avetzi mai nimic sfint in voi. unul dintre cele mai frumoase proverbe din lumea asta, inventat de mine , zice : intr-o femeie te potzi baza cit intr-un condom gaurit !
- suntezi extrem de agresive, nu avetzi nimic diplomatic in voi, ci explodatzi, daca voi atzi fi condus lumea , ar fi fost un razboi continu, nu suntetzi altceva decit niste bombe cu ceas.
- chiar si relele facute de barbatzi pe lumea asta , tot voi suntezi in spatele lor, ii manipulatzi si ii impingetzi la rau, apoi facetzi pe smeritele si ii ponegritzi pe barbarii de barbatzi !
- va place sa dominatzi orice oriunde.
- habar nu avetzi ce e iubirea, dar o amintitzi la fiecare a doua vorba, fredonatzi cintece de iubire tot timpul si visatzi la romantism. iubirea pentru voi insemna numai sa vi se dea si sa vi se faca poftele si mofturile.
- nu avetzi simtzul realitatzii si al situatziei, traitzi intr-o lumea a voastra cu elefantzi roz si crocodili galbeni, in situatzii critice nu avetzi macar priceperea de a nu incurca pe cei care pot face ceva, ci atunci va apuca pandaliile cele mai mari.

raul la toate relele : femelele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Mai Naranceo...d'asta sufera barbatii...ca avem si noi ceva in plus fatza de voi!!!...Si culmea, ca nu merge sa faci implant de coaste...de "drac"...!!!
Si nu reuseste nici la faza cu schimbarea de sex!

Sic!

Dar eu cred ca va place!!! VA zgandara nitzel orgoliul...dar trebuie sa va resemnati...asta e!

Ramona si Maysa (1 an si 10 luni)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Maestre, poate ne spui tu ce inseamna iubirea...pentru voi...Si poate ne spui si cum ati vrea voi sa fie femeile, ce va place la noi si ce nu va place.

Claudia

Mergi la inceput