Help! Angajez urgent bona - part time
Buna, fetelor!
Ma puteti ajuta si pe mine, daca stiti vreo persoana dispusa sa aiba grija de un nazdravan de 1 an si 3 luni 2 - 3 zile pe saptamana? Trebuie sa incep serviciul din ianuarie (mi s-a pus in vedere asa, din scurt) si sunt cam in incurcatura! Locuiesc in zona Podul Grand. Sotul meu are program mai lejer in sensul ca lucreaza 24 de ore cu 48 libere asa ca nu e nevoie ca bona sa vina 5 zile pe saptamana.
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Raspunsuri
Tanti Zavaidoc spune:
Ce trebuie sa faca bona? Si cat timp trebuie sa stea cu micutul? Spune mai multe, sa vedem daca te putem ajuta. Si eu locuiesc in Crangasi.
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by Tanti Zavaidoc
Ce trebuie sa faca bona? Si cat timp trebuie sa stea cu micutul? Spune mai multe, sa vedem daca te putem ajuta. Si eu locuiesc in Crangasi.
Deocamdata de 3 ori pe saptamana, cate 8 - 9 ore/zi (o zi lucreaza, doua nu). Si bona trebuie sa aiba strict grija de copil (sa-l hraneasca, schimbe, plimbe, sa stranga dupa el...etc). Daca stii pe cineva, da-mi te rog, un pm.
Multumesc frumos!
ALEX cantaretul
oancea spune:
Ai chiar la tine in cartier o firma,care se ocupa de ingrijire copii.Am inteles ca-si au sediul pe linga parcul Cringasi.Daca aflu cum ii cheama o sa-ti scriu.
carmen76 spune:
buna , fetele
Ionella3003, mai ai nevoie de bona?iti trebuie o persoana cu atestat sau nu neaparat?Te intreb acest lucru pentru ca mama mea este interesata de acest job.Mai mult, locuieste in Crangasi. Astept un raspuns. merci
ionella3003 spune:
buna, carmen!
Deocamdata am gasit o solutie insa e pe termen scurt, asa ca inca caut bona.
m-ar interesa sa stau de vorba cu mama ta, nu tin neaparat sa angajez o persoana calificata, insa as vrea mai multe detalii: cati ani are, unde locuieste exact, ce a lucrat, etc. Pt. mai multe detalii, te-as ruga sa ma contactezi pe pm sau ym. Multumesc!
ALEX cantaretul
desprecopii spune:
pentru asemenea mesaje, va rugam sa folositi rubrica de Mica publicitate pe acest forum.
multumesc pentru intelegere
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.