Copilasi noiembrie decembrie 2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 2

FELIS spune:
pt toti cei ce poarta numele de Stefan, Stefana, Stefania... mame, tati sau pitici
..
Sarbatori fericite in continuare
, multa relaxare
, liniste in suflete
si un An Nou fericit
...
Curiozitate: cum aveti de gand sa petreceti Revelionul?
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

eveline spune:
Chiar Felis, bine ca mi-ai adus aminte.....LA MULTI ANI si din partea mea celor care poarta numele Stefan, Stefania, Stefana...
De rev...acasuca...poate un pic prin centru la focul de artificii si la concerte...mai nou Bianca (si chiar aveam de gand sa va spun, poate aveti vreo idee) indiferent la ce ora isi face somnul din timpul zilei, inevitabil adoarme pe la 23,30-23,40 si se trezeste pe la 10-10,30 dimineata...asa ca de rev va fi OK, o sa prinda si ea arftificiile....numai ca nu stiu ce sa fac caci nu e in fiecare zi rev, nu-i asa....si nu stiu cat de normal e programul asta de somn al ei!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun '95

diana2004 spune:
Paxela , Andrei are 4 dinti sus ,3 jos si o maselutza sus !
Bobita, la noi se rezolva cu banana in fiecare zi la masa de la ora 17 .

eveline spune:
quote:
Originally posted by Bobita
Am nevoie de ajutorul vostru, ce pot sa-i dau Aminei pt. burtica, are scaune cam dese, vreo 8-9 pe zi, dar nu sunt toate moi?
Bobita, mamica a 2 albastrele
Incearca cu un pilaf, sau pune niste orez (mai multisor) in ciorbita...si eternul ceai de menta, sau banana.
La scaune dese nu sunt recomandate lactatele...
Nu vreau sa te sperii, dar eu sunt patita cu asa ceva...chiar daca nu sunt toate moi incearca sa le raresti cu ce ti-am spus si daca nu merge apeleaza la medic sa-ti spuna ce sa-i dai....probabil smecta!
Succes si sanatate!
Ana si Bianca-iubita

ioana_du spune:
Eveline ..... acum am apucat sa ma uit mai bine pe pozele tale ... m-am indragostit de Bianca ... E drept ca am o pasiune pt fetitele cu acest nume, dar ...... este explicabil, nu am vazut fetita pe care sa o cheme asa si sa nu fie o bestiala!
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne

carmen spune:
quote:
Originally posted by eveline
Ioana
Ana si Bianca-iubita
Eveline, ce fata mare ai tu daca in '95 avea 1 anisor (link ul cu pozele se numeste Craciun 95)

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

eveline spune:
Da Carmen...merci......cine stie la ce-mi era capul...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

ioana_du spune:
Ia spuneti-mi, dragelor, aveti un pic de timp sa aruncati un ochi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65139" target="_blank">AICI si sa imi spuneti parerea vostra?
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne

Cecilia C spune:
Buna fetelor si La Multi Ani tuturor care isi serbeaza azi ziua numelui.
Noi am petrecut foarte bine de Craciun, Mosul ne-a adus foarte multe cadouri si Alexia a fost foarte cumintica.Mai avem si noi inca 2 dintisori sus, asa ca in total avem 4 sus si 2 jos.
Am avut invitati pe 24 ca am sarbatorit-o si pe Alexia dar inca n-am reusit sa pun nici o poza, sper azi sa reusesc si sa-mi vedeti printesa in rochiuta rosie, ha ha
Am vazut multe poze, cu Mihai si Silviu, cu Bianca ( Eveline) si sunt toate super super, sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi ca asta conteaza cel mai mult.
Apropo Felis noi de Rev o sa mergem la petrecere cu prietenii ca e soacra la noi si sta cu Alexia, asa ca mergem la distractie ca apoi din 3 ianuarie incep serviciul..nici nu-mi vine sa ma gandesc ca numai ma enervez, ha ha
Pupici la copilasi si mamicile lor
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze