Copilasi noiembrie decembrie 2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 11

Cecilia C spune:
La Multi Ani!!! Otilia sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ajungi suta Ce prajitura buna ai facut????????? pai taie repede niste felii ca mi-ai facut pofta
Vio foarte faina ideea, toti mosii si craciunitele sunt niste frumusei
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

eveline spune:
Otilia la multi ani!
Si daca nu reusesc sa intru maine, va urez de pe acum un an nou fericit, plin de impliniri si sanatate la toata lumea, mici si mari!
Va pup!!!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

cookie spune:
Otilia!
Sa ai parte de sanatate, iubire si tot ce-ti doresti tu mai mult pe lume!
Pentru toate mamicile si bebicii nostri, un an nou minunat, in care toate visele sa devina realitate!

dama spune:
A trecut Craciunul, maine noapte trece si anul...iar mie nu-mi vine sa cred ce am pierdut pana sa ma hotrarasc sa devin mamica. Davidutz e din zi in zi mai scumpel, acum am cu cine vorbi, rade, juca si alerga prin casa si de ce nu si cu cine face treaba.
A venit si Mosul, asa cum il asteptam foarte incarcat, ne-a adus cadouri si de acasa, ce bucurie ne-a facut...In seara de Craciun insa a fost niste parinti nebuni...am fost cu David la niste prieteni sa-l asteptam pe Mosul si "petrecerea" s-a terminat la 4 dimineata, iar David nu a pus geana pe geana pana la acea ora. Ei, acum drept pedeapsa (pt parinti) de Revelion o sa stam frumusel acasa.
Baietelul mamii ne-a facut si o supriza ieri (de fapt face zilnic cateceva nou): acum se ridica de jos singurel ridicand intai funsuletul si apoi restul corpului...e tare nostim si ne e tare drag. Avem si dovada aici.
Am vizionat si noi Cracinuitele si Craciuneii si nu numai, frumosi si foarte expresivi copilasi aveti, fetelor (David nu prea apreciaza sedintele foto) sa va bucure mereu cu gingasia si cumintenia lor.
La multi ani fericiti Otilia saa ai parte de tot ce-ti doresti in viata.
Si pt ca sunt sigutra ca nu mai ajung sa postez inainte de Anul Nou, va dorim un an 2006 prosper si plin de bucurii. LA MULTI ANI!

danamunti spune:
Va doresc de 2006 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc!
La multi ani!!! pt toata lumea,de la mic la mare

monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor, va doresc din suflet LA MULTI ANI!, multa sanatate si voua si puiutilor vostri,si sa dea Dumnezeu ca anul ce vine sa aduca numai bucurii, fericire si implinirea tuturor dorintelor
va pup
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

florypop spune:
La Multi Ani fetelor!!
Sa aveti un 2006 plin de bucurii si multa sanatate!!
Flory 15+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

paxela spune:
LA MULTI ANI!!
FIE CA NOUL AN SA VA ADUCA BUCURII, REALIZARI, LINISTE, DRAGOSTE, CLIPE DE NEUITAT, SI TOT CE IN GRABA LOR CEILALTI ANI AU UITAT
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an