Fobii din lumea artistica
Raspunsuri - Pagina 7
ocebine spune:
A aparut pe la nu stiu cite conventii sa incurajeze lumea sa economiseasca energie electrica (CA e mereu in criza) in situatia in care la ea functioneaza la greu aerul conditionat de nu deschide un geam, in plus avea la momentul respectiv vreo 3 SUV-uri...
In plus, are casa amplasata pe un mal care periodic trebuie fotografiat din aer (topografie, etc)...a fost singura care a facut scandal cu dreptul la privacy in detrimentul lucrarilor de consolidare pentru restul lumii.
Da' asta ramine ntre noi doua birfitoare, da??
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
denizel spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Numa Maia Morgenstern pentru stilul irefutabil: obrajii supti bine a paguba, miscarile cu care matura 10 m patrati ca e vorba de Ghetou sau de Maria, patetismul si victimizarea,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada,
Cum am putut s-o uit? O detroneaza clar pe priscilica presley in topul meu:)
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
denizel spune:
quote:
Originally posted by mist
Am uitat s-o amintesc si pe Gwyneth Paltrow.
Am vazut Shakespeare in love si jur pe rosu:) ca nu am vazut sani mai faini ca ai tipei asteia.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Am vazut Shakespeare in love si jur pe rosu:) ca nu am vazut sani mai faini ca ai tipei asteia.
denizel, inseamna ca te`ai uitat cu lupa....
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
ii poti admira si in "marile sperante". dar ea a anuntat ca dupa a doua sarcina/alaptare si-i va "remedia" la estetician.
si on topic- nu-mi vine in minte acum nici o persoana pe care sa nu o suport, dar o mentionez totusi pe mariah carrey, a existat o perioada in care schimbam canalul cand aparea la tv. acum nu mai e cazul, ca nu prea mai apare.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
mephala30 spune:
Mie mi se facea pielea de gaina si aveam cosmaruri cand o vedeam la tv, pe Dida Dragan. Brrr!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Sabina spune:
fobiile ca fobiile...da io o ador pe barbra
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.