40 cu + sau - (p.4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Iete, Mik, scriseram in acelasi timp!
Visul ala nu mai poci pentru ca sa-l povestesc, din motive de estompare in memorie. Dar, dupa cum am relatat mai sus si dupa spusele doctorului, se pare ca ierea de bine
Pupici !!!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

fetelor va urez sa petreceti bine de revel si sa aveti parte de un An cu de toate, ce va doriti fiecare sa se implineasca!
La multi ani!Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

va doresc un chef pe cinste si la multi ani!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

LA MULTI ANI !,
Cu intarziere, dar mai bine mai tarziu, decat niciodata, nu?
Va doresc numai bucurii, fericire, impliniri.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani batranei simpatici, cu copii prichindei, adolescenti sau pisoi.
Sa va aduca noul an multa sanatate, fericire si un strop de noroc.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

La multi ani, sanatate multa, succese si implinirea tuturor dorintelor. Dragelor, fiu-meu mi-a adus-o acasa pe prietena la cina chiar in ajun de revelion cind eram cu tispe prajituri si pregatiri pe cap. Draguta foc fata, n-are fiu-meu asta gusturi rele. Mi s-a parut tare cuminte si la locul ei. A venit cu prajituri facute de ea si i-am dat si eu salata boeuf si brownies sa duca acasa (retetele de pe site). In rest nu-s ce au vorbit astia doi ca parca numai in soapta discutau, s-au jucat cu pisoii si s-au uitat la tv. Lu' sanate multa. Sa stii ca si eu sufar cu bila si nu mi-au gasit nici o piatra niciodata. Durerile mi-au trecut numai cu niste medicamente homeopate chinezesti. Daca vrei uita=te la maxnature.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Multumesc, Adriana!
M-am gandit si eu sa merg la vreun homeopat, dar am zis sa epuizez mai intai... caile alopate.

Ei, vezi ce te uimeste baiatul tau, ala de care te plangi cateodata, ce fete iti aduce acasa? Maine-poimaine ne spui ca se insoara si ca scapi de el... si dup-aia, ce-o sa-i mai duci dorul si grija. Sau poate nu?!?

Celelalte fete, pe unde sunteti? Va resimtiti dupa sarbatori?
Eu am 2-3 Kg de dat jos si niste muschi de pus la lucru. Cu vointa stau mai prost.

Va pup!

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lulu, daca vrei, poti sa incepi simultan si tratament homeopatic pe langa trat. obisnuit.
Niste kg am si eu in plus, dar nu ma pot abtine, cum sa traiesc fara dulciuri?????

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Eu aici- PREZENTA!!!!
Sint ok, pana acum , numai ca am vreo 3 kg in plus.
gabibarta, vorbesti de dulciuri!!!!!imi plac la nebunie si in timp ce scriu aici mananc o ciocolata. Cand e vorba de dulciuri si inghetata, nu cred ca am concurenta.
Mi-am promis mie ca dupa sf. Ioan, ma apuc de cura serioasa.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Bine ca am si eu cui ma plinge ! Idem ca Lulu pentru citeva kilograme in plus si niste muschi inestetici.
Fetele cu copii mari (>10 ani), cind ati scapat de oboseala ? Eu simt ca nu mai pot, ca ii voi vinde pe toti 3 si voi dormi 3 zile si 3 nopti la rind. (Dupa care ma duc sa-i cer inapoi pe ai mei bebei.)

Mik.

Mergi la inceput