Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 14

jadi spune:
Ma stressez ca nu o sa aiba cine schimba capitolul miine ca eu pina la 12 stau de veghe la copil... sotul s-a hotarit si vine cu saxo si ne imbarca pe amindoi si ne duce acasa marti dimineata. Bagajele care ramin pe afara urmeaza sa ni le aduca mama cu prima ocazie.
Iar a plins copilul de oboseala, dupa amiaza, desi dormise 2 ore jumate afara intre 12 si 14.30, nu a vrut sa mai inchida ochii pina la 7 si cu toate pernele pe care i le-am pus pe cap, nu a rupt decit 15 minute de somn.
Cel mai naspa mi se pare ca imi amorteste operatia din cind in cind si nu stiu cu cine sa vorbesc ca doctorita mea este in concediu prenatal asa ca ori ma reorientez cind ajung la bucuresti ori o astept pina termina de alaptat. Si ma gindesc ca am copil de 5.850 dar voi care aveti grasani cum va descurcati cu tinutul in brate?
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

jadi spune:
Irina felicitari pentru aniversarea logodnei. Si noi ne-am logodit cei drept acum 8 ani de duminica tomii, prima de dupa paste. Eram in oareshce doliu la data respectiva si nu puteam face nunta in acel an asa ca an aminat totul pentru 99 si am facut o logodna cu cu tot in aprilie 1998. Anul urmator ne-am casatorit si civil si implineam si 25 de ani tot in aceasi zi. Si tot de atunci am tot prestat pentru a face un copil dar uite ca nu e cind vrem noi...

jadi spune:
Vad ca nu vrea nimeni sa ma ajute asa ca mai scriu niste mesaje, trec la pagina 10, schimb capitolul si ma duc la culcare.
Azi am rememorat zilele de gravidenie... am cautat pina am gasit data la care m-am inscris pe listuta de septembrie - octombrie 2005 si am dat pina la capitolul 20... doamne ce vremuri, ce frumushetzuri de amintiri. Pentru mine aceasta perioada a fost cea mai frumoasa si imi aduc aminte de o prietena ce are deja 2 copii si imi spunea intr-un adevarat grai ardelenesc cit de fain a fost atunci cind a fost gravida si ma uitam la ea si nu intelegeam.
Nu am idee cind s-a deschis primul capitol, am inteles ca s-a pierdut dar am vazut ca al doilea este undeva pe 21 ianuarie. Ori acum deja s-au anuntat 2 gravidutze pentru aceasi perioada in 2006, cei drept cu sarcini neconfirmate de doctori inca!
Iarasi ma minunez cit de repede am putut sa zic ca sint gravida fara sa ma gindesc ca cine stie ce riscuri sint in pastrarea sarcinii. Am fost optimista si plina de speranta si nu m-am inselat!
Aberez, nu?

jadi spune:
Am mai citit 2-3 nasteri , am spionat 2-3 minute si vad ca nimeni nu misca in front?
Intretimp am dat peste o mama cu 3 copii, doamne ce fericire! Vreau si eu!
Chiar ma duc sa ma culc si o fi cineva de servici dimineata sa schimbe capitolul! Oricum ajunge Ioana cu avion cu tot . Zbor lin si usor... vreau si eu acasaaaaaaaaaaaaaaaa!

Carmi spune:
Jadi, te ajut eu sa schimbi capitolul...sta sotzu´cu bebeul si ma ´destrabalez ´la pc...
Ce ziceai de cezariana si dieta? De ce nu? Mie mi-a zis dr. ca pot incepe dieta...cred ca s-a speriat de cum arat (a se citi ca am in plus 7 kile fata de cate aveam dupa ce am nascut).
Fetelor care alaptati, cand propuneti voi sa incepem?
Carmi
Foto bebe Fabiano

jadi spune:
Eu inainte sa ajung la Braila adica acum 1 luna aveam 3 kilograme in plus fata de greutatea de inainte de a ramine gravida. De altfel, la botez a fost ok, se vedea ca am alta conformatie, mai latita. Acum insa cind ma uit in oglinda ma sperii: niste tite imense care imi atirna la jumatatea distantei intre fostele tite si buric, un ditamai colacul sub ele si o burtica umflata. Nu mai spun de picioare, unde am o celulita (o aveam si din inainte dar parca nu asa).
Asa ca ma gindesc ca orice regim as tine, cu greu se vor modela aceste parti ale corpului asa ca va trebui sa gasesc alte solutii ingenioase de indepartare a grasimilor, solutii pe care le accept dar pina la cutit (nu m-as remodela la doctor inca, mai pot astepta 15 ani macar).
Acum treaba cu alaptatul, asa scrie si in carti, trebuie sa avem un aport mai mare de ce sint alea de ne tin in viata (proteinie, calorii, etc) taman pentru ca noi sa ne hranim corpul si sa umplem si titele. Asta nu inseamna sa bag in mine mincare cu duiumul asa cum fac acum, mama1 m-a stricat, ma hranea la 3 ore ca cica sa maninc ca sa am lapte... si asa mi-am largit stomacul sa vad eu cum il strimtorez insa nu o pot face in defavoarea laptelui din tite... asa ca astept sa intzarc copilul si apoi sa ma apuc de cure de slabire!

jadi spune:
Scuze Carmi de raspuns intirziat dar intretimp am tras si-o cearta cu sotul la telefon, vrea sa faca arta africana din viitorul apartament, sa darime zidurile sa faca altele si eu stau inghesuita cu copilul pina i se satisface lui nevoia de moloz facu vraf... vrea sa darimam bucataria, sa facem alt zid dar sa pune parchet nou in toata casa nu se omoara... cine sa ii mai inteleaga si pe barbatii astia?
Fetelor, daca aveti idee, unde pot gasi tapet de calitate si destul de simplu, eventual unul cu maimutzoi ceva pentru camera copilului.
Ia ce m-am enervat!
Schimb capitolul!

jadi spune:
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65275" target="_blank">aici .