M-am hotarat....adoptie (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Paris_h, nu cred ca au voie sa vina inopinat.
Poate esti la piata, poate esti la servici, poate dormi sau cine stie ce faci.
Tb sa te anunte ora si ziua.
Asa e normal. Cere-le sa-ti spuna ziua si ora macar aproximativa.
E nasol sa stai in casa si sa astepti.
Nu te lasa. Bafta multa in continuare si putere sa lupti cu obstacolele pe care le intimpini.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

asi, felicitari ! in sfarsit !!! ma bucur mult pentru voi

noi vineri mergem la curs...

va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Alexa Ioana multumim.Nu ai mai dat nici un semn.Te mai intereseaza?

Paris ar trebui sa ii suni si sa le spui ca nu esti tot timpul acasa si sa incerci sa stabilesti un interval de vizita.Nu cred ca le convine sa vina si sa nu fii acasa.O vizita neanuntata e lipsa de civilizatie.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetelor vesti super, mi-a raspuns la e-mail Mona MUSCA si a zis ca saptamana asta ma suna asistenta sa stabilim o audienta cu privire la modificarea legii adoptiei. EI asa-i ca e o veste mare? Incepem sa ne miscam. Mai vrea cineva sa vina cu mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Asi felicitari!!!
Corina ce mai face fetita? E bine?
Galina, ce ma bucur ca ti-a raspuns cineva la e-mail.Si mai ales ma bucur ca este dna Mona Musca, pe care eu personal o admir foarte mult,si sper sa iasa ceva bun din discutia cu dansa. Din pacate eu nu pot decat sa te incurajez de la mare distanta.Mult succes !!

Intrebare pentru fetele care au facut cursul:Cat dureaza ca timp?Cate ore sau zile?

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

asi, te sun zilele astea... suntem prinsi cu tot felul acuma...

dana, noi acum vineri avem cursul. asistenta a zis ca dureaza cam 6 ore... o singura zi.

galina, spune cu ce te putem ajuta.... de la distanta ! ca de sustinut moral, stii bine ca te sustinem !!! doamne ajuta sa se miste ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Mai intii: LA MULTI SI PRETIOSI ANI, SA DEA DUMNEZEU CA CELE RELE SA SE SPELE, IAR CELE BUNE SA SE-ADUNE!Va doresc sa traiti, sa infloriti alaturi de copii, sau, daca inca nu sunteti alaturi de ei, va doresc putere(ceea ce imi doresc si mie!)si rabdare, ca sa ajungeti sa traiti alaturi de ei! Sa traiasca Ioanii/ Ionii/Ioanele si toti copilasii, indiferent de nume!
Eu am revenit de-abia acum pentru ca odiseea este in plina desfasurare: mai avem un pas si vom avea un baietel(eu ii spun Copilul-atomic, este intr-o miscare permanenta, dar este minunat!), are 1 an si 7 luni, este blond cu ochii negri si gene lungi(pina la jumatatea fruntii, de o sa-l invidieze multe fete..... Dragul de el, de-abia acum o luna jumatate i-au iesit actele prin care este declarat adoptabil, nu este botezat(parca a fost pe sufletul nostru, o sa-l cheme Vladimir Ioan, deja reactioneaza la Vlad!!!!!), nu are certificat de nastere si, cu toate astea este un baietel norocos: asistenta maternala la care este acum chiar si-a dat interesul sa-l creasca de la 3 luni pina acum. Este incredibi, am tot citit povestile voastre, ale celor care asteapta bebelusi/acte de la Protectia Copilului, ma gindesc ca la noi totul a mers foarte repede- atestarea, aparitia copilului si cu situatia juridica foarte clara. Acum asteptam procesul pentru incredintare, si parca nu mai am rabdare, as vrea sa fie deja la mine, de cite ori ne vedem, imi vine sa-l musc de poponeata( e bombata, ca inca purtam pampers!!!!
Va trebui sa-l programam la doctor: are niste polipi cit Casa Poporului, dar se rezolva......... Sint tare emotionata si infricosata, in acelasi timp: am uitat cum este sa cresti un copil asa de mic, pe de-asupra este si baiat, ceea ce imi creeaza o alta stare de panica(eu am avut fata! vremurile s-au schimbat, acum 14 ani, sugarii erau hraniti altfel, vaccinurile erau nu atit de evoluate....of! copii, copii, numai mama sa nu fii!).
Gata, am spus ceea ce voiam, adica m-am laudat(ca orice"cioara" cu puiul ei!!!!!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Paris_h , cred ca e ceva ciudat in legatura cu vizita .Poate ai fost insistenta cu telefoanele si ti-au zis ca vin saptamana asta ca sa scape de tine.
Nu au voie sa faca asa ceva pt simplul motiv ca tu nu poti sa stai inchisa in casa toata saptamana poate-poate vine cineva in vizita.
E bine sa vb cu persoana care se ocupa de atestarea ta si sa-i spui sa-ti zica macar ziua daca nu si ora.Mie mi-a spus o ora dar m-a sunat sa-mi zica ca intarzie putin.E normal sa fie asa ca nici lor nu le convine sa bata drumurile fara rost.
Galinarodicace zici tu e super.Felicitari si speram ca de data asta sa fim bagati in seama de cineva care ne poate ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Buna dragele mele, este prima data cand scriu la acest subiect desi va citesc dinainte de sarbatori cand dupa ultima inseminare nereusita ne-am hotarat sa avem bebelusul nostru ,vrem sufletelul nostru pe care sa-l iubim si sa-i oferim toata dragostea nostra desi speranta ca va veni si cel natural va ramane undeva...dar acum vreau sa pun capat tuturor eforturilor materiale pe care le-am facut cativa ani buni pe la diversi doctori , cabinete, analize, etc.si sa ni le indreptam catre un suflet mic, curat care are cu adevarat nevoie de dragostea noastra.
Suntem la inceput de drum, deocamdata strangem toate cele necesare pentru dosar si as dori daca se poate sa ma ajutati cu un model de caracterizare....nu am apucat sa rasfoiesc toate paginile acestui subiect dar incerc sa parcurg totul cu foarte mare atentie pentru a trece "mai usor" zic eu prin greutatile care ne asteapta pana la definitivarea adoptiei.
Va multumesc si daca nu e cu suparare o sa indraznesc sa va cer sfaturi, pentru ca va simt cat de implinite si fericite sunteti cele care aveti ingerasii aproape de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Mihaita mama vazui ca esti oltean de-al meu. Promit ca pun maine o idee de caracterizare la subiectul Legislatie care e tot aci la forumul cu adoptia. In general nu e un model anume. Trebuie sa reiasa ca persoana e colega cu talica sau consoarta de un oarecare timp si ca tu sau ea sunteti persoane potrivite pt a adopa, dar mai multe maine, sau azi daca vrei ca e deja trecut de ora 2 noaptea. Bafta multa!

Mergi la inceput