Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-96-
Raspunsuri - Pagina 14
Liana30 spune:
danutza imi pare sincer rau nu pot sa'ti zic decat ,,,
..... sa fiiiii .Fantastica
Incredibila
Iubitoare
Carismatica
Absolut uimitoare
Asa trebuie sa fiii ,,,un an nou numai cu impliniriii
La multi ani!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Endometrioaselor iubite
Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de voi, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de voi. Va iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa va aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de voi.
Va urez cele mai fericite sarbatori!
Cu dragoste,draku de olteanca!!!!
Un an mai bun si cu multe..multe 

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
catty spune:
Dragele mele, este ultima data cand mai intru pe anul asta.
Nu stiu ce este cu mine, dar de vreo ora imi este rau. Am crezut initial ca este de la oboseala si m-am intins pe canapeaua din birou. A inceput atunci o durere cumplita de cap, totul se invarte in jurul meu, am aciditate la stomac si imi vine sa vars. Afara ploua tare si nu ma simt in stare sa plec singura acasa, asa ca il astept pe sotul meu sa vina sa ma ia si intre timp mai stau un pic intansa pe canapea ca poate trece. Cred ca este de la oboseala. Alta explicatie nu vad. CM mi-a venit si este ziua 10, si nu cred ca fie sarcina, desi continui sa am scurgeri ca la ovulatie de 2 ori pe zi.
Oricum, orice ar fi de abia astept sa parasesc anul 2005. Nu pot spune ca a fost un an chiar asa de rau, dar vreau sa vad ce imi rezerva viitorul si poate apare si bebe.
VA PUP PE TOATE, SA AVETI GRIJA DE VOI SI SA NE VEDEM SI AUZIM CU BINE IN 2006 !!!!
vA IUBESC PE TOATE.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
felicia_ spune:
MIRONA, merci pt raspuns!
Am alergat la laborator, dar nu mai faceau analize, asa ca ramane pe luna viitoare...
Eu va urez tuturor un An Nou Fericit
, cu sanatate in primul rand... sa va bucurati de dragostea sotilor vostri si sa nu va lasati coplesite de esecuri
... cam asta imi doresc si eu!![]()
![]()
![]()
galinarodica spune:
Buna seara fetele frumoase.
Caty sa stii ca nu Serbanica imi papa timpul, el e un cuminte si un smecher, dar tre sa ma pregatesc pt 26 cand avem infatosare se schimbarea plasamentului...uuf nu va zic cate emotii am ca daca tot nu apare muma-sa iar ne amana si tot asa. Astept sa treaca Sarbatorile sa vorbesc cu un prieten din copilarie care e avocat sa vedem ce se poate face sa urgentam.
Va doresc un an mai bun si sa aveti cate un bebel acasa (si daca nu puteti sa-l faceti nu ezitati sa-l luati gata facut; Simonette poate sa va spuna cum e Serbanica al meu, iar eu va spun clar ca nici nu realizez ca nu l-am facut eu!0
LA MULTI ANI! Va urez la toate si nu va insir aici ca nu cumva sa uit vreuna si sa se supere.
Ina
danutza_c spune:

la toata lumea pentru gindurile voastre frumoase si pentru incurajari. Mi-ar fi fost mult mai greu fara voi!
Incerc sa o iau asa, usurel, fiecare zi pe rind si, asa cum imi spunea o prietena, sa invat si eu, ca si ea, sa traiesc in prezent si nu in trecut sau in planurile de viitor. Mereu mi s-a spus ca lucrurile se implinesc si se realizeaza atunci cind nu o sa ma mai gindesc la ele, cind nu o sa-mi mai pese, cind o sa dau la o o parte problema care ma framinta si o sa las lucrurile sa curga in voia lor. Am sa incerc, sa vedem ce o sa se intimple.
O sa plecam o saptamina dupa Anul Nou sa ne rasfatam intr-o scurta vacanta, asa ca nu o sa mai pot sa va scriu decit dupa 9 ianuarie.
Va doresc sa petreceti minunat de Revelion si sa uitati de toate problemele la trecerea dintre ani, sa va bucurati de fiecare moment si de ceea ce aveti si sa fiti fericite! 
barbye spune:
Si din partea mea un calduros La multi ani, implinirea tuturor dorintelor, multa sanatate voua tuturor, gravidutelor, parintilor cit si administratorului acesti site care ne-a dat posibilitatea de a ne cunoaste unii pe atii si nu numai , La multi ani!!!
Carmen.cita spune:
Fetelor, azi e ziua de nastere a OANEI

! Chiar daca este plecata acum, eu as vrea sa-i urez din tot sufletul LA MULTI ANI!

OANA, sunt sigura ca atunci cand vei veni vei frunzari salonasele (adica, sper!) si vei vedea mesajul meu
, eu nu sunt unul din invitatii care sa uite ca azi e ziua ta, chiar daca maine este revelionul : multa sanatate, succes si impliniri, iar ceea ce iti doresti tu cel mai mult sa se implineasca!
Bianca B spune:
Onana si Danutza imi pare nespus de rau pentru vestile primite, sper din tot sufletul sa aveti vesti bune cat mai repede posibil.
Astazi am primit un mesaj care m-a rascolit si vreau sa-l impart cu voi:
"Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca Sfintele Sarbatori sa readuca aurul in sufletele noastre, bucurii in inima si-n gand, credinta, sanatate si iubire."
Cred ca de credinta avem cel mai mult nevoie, caci de multe ori ni se intampla sa ne indoim sau chiar sa pierdem credinta si speranta.
AN NOU CU BINE TUTUROR SI MULTA SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE.LA MULTI ANI
Bianca