Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-96-
Raspunsuri - Pagina 13

danutza_c spune:
Imi pare rau ca va intimpin cu o veste proasta: rezultatul e negativ.
Pe undeva ma bucur ca am facut cele 2 teste de sracina inainte de cel de singe pentru ca intr-un fel m-am pregatit pentru vestea proasta...categorica.
Ce nu inteleg eu e ce mi se intimpla acuma: continua spottingul maroniu, ma dor sinii, nu mai pricep nimic. Ei mi-au spsu sa nu ma ingrijorez ca mai repetam peste 2 saptamini. E de-a dreptul caraghios, e clar ca nu e sarcina. Oricum o sa opresc urtogestanul si trebuie sa iau o pauza de citeva luni ca o sa o iau razna daca nu. O sa-mi fie greu sa nu ma mai gindesc la aceasta problema si mai ales ca eu nu sunt genul care sa poata fi fericit singur si sa nu-si mai doreasca altceva. Nu ma intelegi gresit: sunt foarte fericita ca il am pe sotul meu (fara el as fi intr-o depresie incurabila, asta e clar!) dar mai am nevoie totusi de acel ceva, care stiu ca il doriti toate, si ma intelegeti.
Sunt inapoi la punctul de unde am plecat, da, poate nu chiar in acelasi loc, dar sunt din nou in situatia in care nu pot face nimic decit sa astept.
Am sa fiu in continuare alaturi de voi, am sa va scriu in continuare aici, chiar daca nu o sa mai fac monitorizari, numai cind ma gindesc la termometru mi se face rau!
Vreau sa va urez un An Nou super bun, care sa va aduca la toate ce va doriti cel mai tare: un bebe si in plus sa aveti parte de multa dragoste, fericire, liniste sufleteasca si nu in ultimul rind, de sanatate.

Carmen.cita spune:
Danutza, ce pacat ... eu eram aproape sigura ca va fi o veste buna... inteleg foarte bine ce simti acum, cunosc gustul esecului si ma pregatesc si pentru asta cand voi face FIV... Pt ca stiu ca nimeni nu garanteaza reusita, de multe ori fetele care au suferit un astfel de esec au ramas natural la cateva luni... Explicatia? Stimularea pt Fiv are efecte mai multe luni dupa... Spottingul este de la utrogestan, stiu din experienta ca dupa ce-l intrerup la 3 zile vine cm, iar despre durerile de sani pot sa-ti spun ca sunt normale dupa stimulare... Danutza
, fii puternica, nu te mai uita in urma, mergi inainte! Multumim de urari si fie ca toate sa ti se intoarca inzecit, ca ai un suflet tare bun!

Carmen.cita spune:
Mirona, imi place abordarea ta! Relaxeaza-te la ski, bucura-te de sarbatori si intoarce-te cu energie noua!

felicia_ spune:
LA MULITI ANI!
AN NOU FERICIT TUTUROR!
Nu am timp sa scriu prea mult, nici nu am reusit sa citesc tot ce ati scris... eu am fost plecata de Craciun la sora mea, intr-un sat din Apuseni si abia m-am intors.
Imi pare dau pt cele care au primit vesti proaste ( uratii ) chiar in preajma Sarbatorilor.. stiu cum e , si la mine au venit chiar pe 25! ( in ziua 32, dupa ce luna trecuta venisera in z 23... )
Asta este! Am si o intrebare, daca e cineva prin preajma sa-mi raspunda: in ce zi se face FSH? Mi-a zis dr s-o sun in prima zi de ciclu, dar nu am avut semnal... e tarziu pt luna asta? Am incercat s-o sun azi si nu raspunde...
Pupici tuturor!

ingeras26a spune:
Danutza, scumpa, imi pare atat de rau...dar stii ca multe fete care au facut FIV si nu au ramas insarcinate, au ramas dupa aceea natural, desii sansele erau 0?? chiar cunosc, asa ca cine stie de unde sare iepurasul??
Eu sunt ok cu tratamentul, deja stiu ce trebuie sa iau si cum, m-am obisnuit. Pulberea aia de napraznic ma termina, dar...o iau asa, ca poate efectul este mai bun decat luat altfel.
Va pupacesc pe toate si ne auzim dupa 02, pentru ca astazi plec la munte...la relaxare. speram sa si schiez...dar unde??!
Va doresc un An Nou minunat si implinirea tururor dorintelor!!! Mai ales bb!
Ingeras

Mishulina spune:
Danutza,imi pare rau...eram si eu aproape sigura ca va fi cum ne dorim de data asta...Oricum imi pare bine ca incerci sa lupti cu depresia,ajutata de sotzul tau....Doamne,nici nu stiu ce sa mai zic ca doar stiu prea bine cum sunt momentele astea!
O pauza va fi binevenita,si eu tocmai am luat una de 3 luni si iti spun ca poate ajuta mult...Te inteleg,nu pori renunta asa usor (chiar si temporar) la ceva ce iti doresti asa de mult,dar dupa ce-ti dai un mic ragaz,cand vei relua lupta te vei simti mai puternica!
Multi Si un An Nou mult mai bun !
Ina

Alexia27 spune:
Buna dimineata viitoare mamici! Am intrat si eu sa va urez un An Nou plin de sanatate, bucurii si impliniri! Fie ca 2006 sa va aduca la toate magia celor 2 liniute si clipele de bucurie si pline de intrebari din urmatoarele 9 luni!
Am citit de Danutza, imi pare foarte rau, sper sa fie destul de puternica sa treaca peste aceste momente si sa o ia de la capat.
VA pupic pe toate
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mirona spune:
danutza imi pare tare rau ... ai grija de tine acuma, e bine ca ai pe cineva langa tine si te rog io frumos ia o pauza. Numai bine in aceasta pauza ....este si de relaxare, este si dupa FIV deci is atat de multe sanse. E foarte greu sa nu te mai gandesti la bebe, o stim cu toatele, dar incet incet o sa treaca. Eu mi-am gasit ceteva fete mai incepatoare decat mine si le tot invat ce si cum si ma cam distrage de la problemele mele. Incearca si tu. E atat de bine sa dai sfaturi ... din experienta proprie si din cele citite pe aici ...
Multumim de urari si AN NOU FERICIT si voua.
felicia azi esti in ziua 5. Numai bine pentru asta. Daca gasesti vre-un laborator deschis fugi si fati repede LH si FSH. Pentru prolactina banuiesc ca nu mai indeplinesti conditiile (tre sa fii nemancata, nebauta, nefumata, etc.) Poate mai primesti si rezultatul azi, cine stie? Aceasta analiza se face in zilele 3-5 ale CM-ului. Bafta sa mai gasesti vre-unul deschis.
Miro

catty spune:
Buna dimineata frumoaselor,
DANUTZA, imi pare atat de rau. Chiar speram sa be aduci o veste buna.
OANABBB puiule, am avut si eu scurgeri cum zici tu ca ai, dar la mine era vorba despre o vaginita. Poate ca si la tine este la fel. Iti doresc insanatosire grabnica si sa nu fie nimic grav cu scurgerile alea.
Fetelor, M-A LASAT DUREREA DE MASEA !!!!!!!!!!! Sunt atat de fericita. Aseara m-a durut atat de rau incat m-am enervat si mi-am pus o punga cu carne congelata pe fata in dreptul maselei si asa am dormit toata noaptea. Acum este bine.
Daca nu mai apuc sa intru azi, ca vreau sa o sterg mai repede de la serviciu, va urez LA MULTI ANI SI ANUL 2006 SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI UN BEBE MIC LA PURTATOR !!!!!!!!!!!!!
Va
catalina

andicu spune:
Dragele mele optimiste, n-am mai scris in ultimele zile,cu Sarbatorile astea..
Danutza, dupa cum am zis si la FIV, imi pare tare rau ca n-ai reusit!sper sa-ti revii si s-o iei de la capat cu forte proaspete!
Oanabbb, multa sanatate si insanatosire grabnica! saraca de tine, ce Sarbatori ai..!? sper sa-ti revii la timp pentru un Revelion frumos!
Catty,multa sanatate si tie, ma bucur ca ai scapat de dureri!
Mishu si Miro, ce ne mai potrivim noi, si la suferinta si la retete.. ca si la mine tot 3 luni mai sunt de pauza!! dupa socoteli, de-abia prin martie-aprilie daca apuc sa fac FIVul, pana atunci, incerc sa ma relaxez, sa profit de viata si sa ma pregatesc, vorba Carmen.citei pentru un eventual esec...
Pentru ca si eu plec dupa ANul Nou o saptamana la munte, si cum nu stiu cat timp mai am sa intru pe forum(desi nu prea rezist sa nu intru, poate poate mai dau de vesti BUNE),vreau sa va urez tuturor :
UN AN NOU FERICIT! MULTA SANATATE, PUTERE DE LUPTA, LINISTE SUFLETEASCA, SPERANTA SI OPTIMISM! SA DEA DUMNEZEU SA NE ADUCA ANUL CARE VINE REUSITA DE CARE AVEM CEA MAI MARE NEVOIE!!!si
cu tot dragul pentru prietenele mele forumiste !!!
Andreea.Pozele mele