Aspirante optimiste (172)
Raspunsuri - Pagina 5

MirelaV spune:
neata si de la mine. sa aveti o zi buna, spor la treaba si la pregatiri si ne auzim later.
pentru cele ce nu mai intra..va doresc distractie placuta, un An Nou plin de impliniri si La multi ani! MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Liana30 spune:
Dragele mele aspirante de aici
Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de voi, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de voi. Va iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa va aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de voi.
Va urez cele mai fericite sarbatori!
Cu dragoste,draku de olteanca!!!!
Un an cu cat mai multe
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Ioana81 spune:
Buna aspirante optimiste! Va multumesc ca existati si ca m-ati incurajat si pe mine, si va doresc ca anul urmator la toate, fara nici o exceptie, sa aveti parte de burtici. Eu fac maine 10 saptamani si se vede burtica, este incredibil cum outul meu, creste, parca in fiecare zi se mareste. Este o minune de care sincer imi doresc sa beneficiati toate! Aveti grija de voi si va astept la odisee!
LA MULTI ANI ASPIRANTELOR!!!!!!
Ioana aproape 10+
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Anca Wish spune:
La multi ani, va urez si io! Multa sanatate, fericire, un an nou plin de impliniri si macar atatea gravidutze in fiecare luna, cat au fost in decembrie.
anca...SIGUR intr-o zi

andicu spune:
Vreau si eu sa va urez tuturor Aspirantelor ca Anul 2006 sa va transforme din Aspirante in Viitoare Mamici!
LA MULTI ANI! va doresc un an nou fericit, cu impliniri, multa sanatate, speranta,liniste sufleteasca si optimism!
Va cu drag pe toate si ne "vedem" dupa 09 ianuarie!
Andreea.Pozele mele

Liana30 spune:
Noul An 2006 să vă fie un an al dorințelor împlinite, al prosperității și succesului, să vă aducă fericirea realizărilor personale și profesionale.
Fie ca pe parcursul întregului an să vă călăuzească Pacea, Credința, Iubirea și Speranța, iar oamenii dragi sufletului să vă aducă cît mai multe bucurii și împliniri.
La Mulți Ani!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

tumpi spune:
An dupa an, veac dupa veac, Sarbatorile de iarna, care cuprind intreg Pamantul, cu frumusetea si vraja atmosferei lor, reamintesc omenirii dragostea Creatorului pentru toti copiii Sai. Fia ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implineasca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug. LA MULTI ANI! SARBATORI FERICITE!
Sa ramaneti optimite si sa nu cedati in fata greutatilor.Petrecere frumoasa si un an nou mai bun.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

alexia28 spune:
LA MULTI ANI!
UN AN NOU CU MULTA SANATATE, CU BUCURII, CU MULTE MULTE REALIZARI PE TOATE PLANURILE. SI SA TRECEM TOATE LA . Anul 2006 sa ne daruiasca fiecareia dinte noi un
.
Va doresc petrecere frumoasa si va multumesc mult ca existati
La multi ani