Aspirante optimiste (172)
Raspunsuri - Pagina 4

Sorina7 spune:
Va urez tuturor un An Nou fericit, cu multa sanatate si bucurii, care sa va aduca bebeii mult doriti, si pe deplin meritati, sa dea Domnul ca anul viitor pe vremea asta sa fiti toate la rubrica de "Mamici" !
LA MULTI ANI !
Sorina

martha78 spune:
Sorina, ce mai faci de cand nu te-am mai "vazut" pe aici...ce vesti mai ai?
Eu cred ca va urma sa fac laparo la anul, ca sa vad daca am sau nu endometrioza
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

cornelianeli spune:
liana
eu sunt racita cobza dar maine sunt libera, voi sta in pat toata ziua
pupici
nunta noastra

claucia spune:
La fel si voua, o zi frumoasa. Si o seara pe masura. Ce faceti diseara? Ce face cineva seara cand vne de la servici? Daca nu sunteti in concediu... eu nu. Si merg cu sotul sa cumparam un tel mobil nou, sa cumparam una alta pentru prieteni ca mergem la Cluj de Rev intr-un club. Si plecam maine la pranz. Voi ce faceti? Stiu ca nu sunt la subiect. Of, ce sa fac? Vreau un bebe dar pana peste vreo 2 saptamani nu am avulatie. Cred. Asta nu inseamna ca nu incercam...

asi spune:
Odata cu intrarea in 2006 intru si eu in al 7-lea an ca aspiranta.
Anul viitor mi-l voi dedica mie si familiei mele.Planul de a ramane ramane la urma.
Bun venit si sedere scurta noilor aspirante!
Pentru cele cu vechime va doresc ca anul viitor sa vi se implineasca dorinta de a fi MAMA.
Familia mea
Razvan

martha78 spune:
'NEATA!!!
In penultima zi a anului va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie...numai bine si sa deveniti mamici in 2006!
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

kateryna spune:
Acum in prag de An Nou, va doresc ca anul ce vine sa fie plin de impliniri, satisfactii pe toate planurile, fericire, sanatate si ce e cel mai important...sa vina cu un bebe mic la toata lumea.
Nunta noastra
Cununie civila

valentinag spune:
helau,helau!
am venit doar in vizita nitel la scirbici,nu stau sa va scriu multe,ne revedem pe 3 ian.
Claucia,bine ai venit!suntem vecine,eu stau pe Turda
pup iuuuu!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze