Aspirante optimiste (172)
Raspunsuri - Pagina 14

marrina spune:
martha78 Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si fericiti amandoi!!!!
mirela1974 Imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat. Incearca sa mai cauti pe net analize pe care ar fi bine sa le faci inainte de a incerca din nou (anticorpi...nu-mi vine in minte ceva anume acum). Poate stie cineva mai multe si te poate lamuri.
Daca tu esti linistita acum cred ca e cel mai important. Intervalul de asteptare nu cred ca are de ce sa fie mare. Doar organismul tau trebuie sa-si revina psihic in primul rand. Sunt sigura ca doar in tine vei gasi puterea de a o lua de la capat si ca vei reusi. Iti doresc succes!

dana p. spune:
Salutare de la mare!!
N-am mai intrat de mult pe forum pentru ca nu am avut nici timp si nici noutati.
Va doresc un an mai bun cu impliniri si multe bucurii!!
Felicitari tuturor gravidutelor , sa aveti bebei sanatosi!!
Martha , str. Maior Coravu este perpendiculara pe Mihai Bravu si cred ca de pe strada asta se intra si pe stadionul Lia Manoliu, pe colt la intersectia strazi Mihai Bravu cu Maior Coravu este banca Volksbank.
Scara unde are cabinetul este in dreptul unor leagane de copii care sunt in parcul de vis-a vis.Eu zic ca poti avea incredere in ce spune el.Pentru mine cel putin a fost super ok.
Va pupacesc pe toate.
Dana
Poze

martha78 spune:
Dana p, merci mult de informatii, chiar aveam nevoie
Floricika, hai ca poate nu mai vin nici la tine uratii, si eu aveam dureri de spate de credeam ca-mi vine si inca mai am
Programarea o am la 14:00, va spun cum a fost cand ma intorc
va pup pe toate!
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

valentinag spune:
Salutare fetilii!
Martha felicitari,sa fie intr-un ceas bun!
Sa va zic faza!ma duc ieri la sensi blu sa-mi iau utrogestan,ca incepuse sa-mi curga oaresce chestii dupa ziua 16,asa si ii zic eu aleia ca vreau 10 pastile de utro platesc imi da o cutie si plec.pe drum ma gandesc eu ca asta mi-a dat mai multe ca nu a taiat din folie.desfac cutia si ce-mi vazura ochii,2 folii inauntru,erau 30 de pastile cred.ca fraiera,zic ca eu nu profit de om,ca ma bate Dumnezeu si ma duc inapoi,ii zic lu aia ce si cum ii dau alea inapoi si stupiza:"aaa stiam ca v-am dat atitea"ia pastie imi da cat platisem si pa!nici multumesc,nici nimic!sunt fraiera sau nu?nu era mai bine adca taceam,ca si asa nici macar un multumesc nu am primit
pup iu!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze

floricika spune:
Martha ce bine ar fi sa fie cum spui tu!Eu mai am si niste intepaturi pe la ovare, ba in dreapta ba in stanga, mai ales cand fac miscari bruste sau cand ma intorc de pe o parte pe alta cand dorm, zici ca se smulge ceva de acolo asa rau ma inteapa! Si umblu cu tampoanele dupa mine de 4 zile ca tot sunt convinsa ca vine. Eu de 3 luni iau duphaston si desi se zice ca dupa ce termini duphastonul trebuie sa vina dupa 3-4 zile mie luna trecuta mi-a venit la 32 de zile deci.....poate organismul meu e altfel, astept.....si raman optimista
Valentina, merita sa nu te mai intorci!
Nunta

dandana spune:
ura fetele!
un an nou bun de tot va doresc! bun si dragut cu cate un bebe pt fiecare
va pup!
dandana 11+

gogosar spune:
Tinand cont ca acasa nu am calculator, urez de pe acum pentru maine...
LA MULTI ANI! tuturor celor care maine isi serbeaza ziua de nume IOANA, ION si toate derivatele din aceste nume.Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ceea ce este mai frumos pe lume si de tot ce va doriti.
PUPICi si WE placut.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Tabitha spune:
Fetelor, dat fiind ca maine e ziua numelui meu de botez, mi-am permis sa deschid un nou capitol, nu va suparati pe mine. La multi ani tuturor sarbatoritilor de maine !!!

alexia28 spune:
Buna fetelor,
La multi ani pe 2006, sa fiti fericite si sanatoase si sa vi se implineasca dorinta cea mare
Am cam ramas in urma cu cititul pt ca sunt inca in concediu.
Martha, tinem pumnii sa fie bebeul unde trebuie si asteptam vesti de la consultatie.Bafta multa.
Utocatalina, sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Floricika, poate nu vin uratii, poate incepe anul cu o veste buna.
Madyn, sarcina usoara in continuare si ai grija de bebeu.
Va pup pe toate